• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ya ben su içemiyorum:bbo:bugün daha ancak 1 litre içebildim uff...2.5 litre içmeliyim ama genelde yakalayamıyorum bu rakamıkaydirigubbakcemile

canım 2.5 litre su içemiyosan sabahları tam 1 litre suyu 10 dk kaynat ..soğutmadan içmeye çalış ..hatta lşimonda sıkabilirsin içine ...bikaç gün içinde bile farkı görüceksin ...ya bişeydaha diycem size bnm kardeşimin eşin lahana suyu içerek 15 kilo verdi ....5 ayda ..verdi hemde

arkadaşlar ya ben su içemiyorum:bbo:bugün daha ancak 1 litre içebildim uff...2.5 litre içmeliyim ama genelde yakalayamıyorum bu rakamıkaydirigubbakcemile

canım suyunu hep yanında tası aklına geldıkce iç her gördunde yudumla zamanla alısıyo insan kuusum kagıdı kalemı hazırladım senı beklıyorum hemen yazayım unutmayayım

canım 2.5 litre su içemiyosan sabahları tam 1 litre suyu 10 dk kaynat ..soğutmadan içmeye çalış ..hatta lşimonda sıkabilirsin içine ...bikaç gün içinde bile farkı görüceksin ...ya bişeydaha diycem size bnm kardeşimin eşin lahana suyu içerek 15 kilo verdi ....5 ayda ..verdi hemde

isterse 1 haftada 5 kilo vereyim yine de içemem lahana suyunu heralde:bbo:

ben 2 katlı bir binada çalışıyorum.sebil alt katta.iniyorum 1 bardak su içiyorum,1 bardakta alıp çıkıyorum.onu bitirince yine aynı şeyi yapıyorum.merdiven inip çıkmış ta oluyorum bu arada:1rolleyes:
aslında yukarda sürahiler var ama doldurmuyorum bu yüzden

kuusuum deniycem önerini...şişkinliği mi alıyor kaynamış su? bir de mide bulanmıyor değil mi kaynamış ılık su içince:1rolleyes:

ne kadar sürede içilecek we kaç ay devam edecek şimdiden tşkler benim su içmek aklıma bile gelmiyor ne yapacam bilmiyorum

sevilcan başka topiklerdeki arkdaşalara sorayım dedim ama ...kimseleri bulamadım ....bende bilmiyorum ki tam olarak ....

sevilcan kendim yapmaya çalışıyom ama olmuyo .ya bak şimdi yapamazsam deli olurum ben bi bakınayım yine ..

arkadaşlar hani mesaj yazınca rumuzumuzun altında kişi kendisi bişiler yazabiliyor ya..ben mesela oraya 14 şubata kadar 69 olacağım yazmak istiyorum..nasıl yapılıyor bilen var mı?:1hug:

Back