• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yapabilirim tatlım istersen
listenin son halini bi daha gönderirsen

tamam canım bu bu haftanın yarışmacıları bildigin gibi her pazartesi düzenleniyor ayrıca yeni katılımcılarda var onlarıda yeni haftayla beraber listeye eklersin kolay gelsin canım Şeniz

26-02 Şubat Diyet Yarışında Olanlar

:lepi:

adasu..................................73

guleysa...............................72,6

muhasebe22........................71,8

inci478................................71

aysana...............................70

bhk....................................74

misis.................................76

aappllee............................71,5

karakedibu........................73,3

ozgekrd.............................74

dodo.................................77,7

xxgizemxx..........................73

else....................................72,5

u2rem.................................75

sevilcan...............................72

kuusuum..............................74.3

madamxl..............................74,7

nesli.....................................78

lilyum...................................72,4

frezya...................................71

yellowdaisy..........................74,7

hoşşum................................71

*toprak*................................76

yagmurtasi............................76,5

whitehall..............................72

siarfim.................................73

plazmiq...............................77,2

Yarışmada Olan herkeze Başarılar Dilerim...:hooray:

Yarışmamız başlamıştırkaydirigubbakcemile4

merhaba herkese sevilcan tam sen girmişsin ben çıktım canım
dolayısıyla görüşemedik
yarışma listesini görünce içim burkuldu :çok üzgünüm: hala aynı kiloda olabilirim tartılmaya bile korkuyorum aman aman kilo almış olmayayım da :bbo:
herşeyi beynimiz yapıyor önce beynimizin kabul etmesi gerekiyor arkadaşlar
benimde beynimin kabul etmesine az kaldı
ama tok karnına içtiğim yeşil çayıma
her akşam yatmadan içtiğim bir tatlı kaşığı elma sirkeli ılık suyuma güvenmeden de edemiyorum :1rolleyes:
az kaldı 2 gün sonra büyük gün ha gayret arkadaşlar Şeniz

yok canım gitmiyorum burdayım ama eskisi kadar giremiycem malum 7 aylık bebegim var ve cok hareketlendi pc başında fazla kalamıyorum ilgi istiyor pazarteside erkenden giremiycem listeyi düzenliyemem diye görevi teslim etmek zorundaydım sana güveniyorum canım bende pazartesi girer kilo bildirimimi yaparım ;)

merhaba herkese sevilcan tam sen girmişsin ben çıktım canım
dolayısıyla görüşemedik
yarışma listesini görünce içim burkuldu :çok üzgünüm: hala aynı kiloda olabilirim tartılmaya bile korkuyorum aman aman kilo almış olmayayım da :bbo:
herşeyi beynimiz yapıyor önce beynimizin kabul etmesi gerekiyor arkadaşlar
benimde beynimin kabul etmesine az kaldı
ama tok karnına içtiğim yeşil çayıma
her akşam yatmadan içtiğim bir tatlı kaşığı elma sirkeli ılık suyuma güvenmeden de edemiyorum :1rolleyes:
az kaldı 2 gün sonra büyük gün ha gayret arkadaşlar Şeniz

vermişsindir tatlım sıkma kendini
valla pazartesi :oklava: koymak istemiyorum adımın yanına,hiçbirimizde olmaz inşallah
akşam şeytan beni dürttü sonunda dayanamadım bi parça tahinli çörek yedim:mymeka:
yaza çıtır kızlar grubu kurcaz ya tatlım:dance:

vermişsindir tatlım sıkma kendini
valla pazartesi :oklava: koymak istemiyorum adımın yanına,hiçbirimizde olmaz inşallah
akşam şeytan beni dürttü sonunda dayanamadım bi parça tahinli çörek yedim:mymeka:
yaza çıtır kızlar grubu kurcaz ya tatlım:dance:

tamam elsecim liste sende nasılsa bir torpil geçersin artık :roflol:
hani şöyle 5 kg zayıflamış toprak olarak :roflol:
inşallah yaza çıtır kızlar toplandık diye bir başlık açarız elsecim :1hug:

kızlar benide alın lütfennnn ben 76 kg ve zayıflamak istiyorum
hoşgeldin canım sende bizdensin hatta kg olarak aynen bendensin bu haftaki yarışma pzt bitiyor yeni yarışmada sende olursun birlikte zayıflarız canım Şeniz

hoşşum üzülme be canım hem sen bize göre sınırdasın birkaç kilo daha versin 60-69 kg listesine geçiceksin hem yavaş kilo vermek daha iyi bende ilk zamanlar hiç kilo veremem aslında çok yavaş veririm eğer gerçekten diyete sadık kalırsam bir de bakarım kilolar gitmiş ama çok yavaş herkesin metabolizması aynı değil o yüzden üzülme 100 gr düşmek bile iyidir

kızlar kendime bir türlü çizelge yapamadım sinir oldum vallaaa kendimi akıllı zanederdim offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

güzel ordan uğraştım cizelgeyi seçtim doldurulması gereken yerleri doldurdum yaptıgım cizelge karsıma cıktı ama sonrasını bir türlü yapamadım

güzel ordan uğraştım cizelgeyi seçtim doldurulması gereken yerleri doldurdum yaptıgım cizelge karsıma cıktı ama sonrasını bir türlü yapamadım

çizelgen oluştuktan sonra altta iki kutucuk varya ilk kutucuktaki http ile başlayan kısımdan başlayarak seç kopyala de,sonra kk'da kendi sayfana girp hakkımda yazan kısımda doğum-kilo takip çizegesi var ya oraya onu yapıştır kaydet
açıklayıcı olmuştur inşallah

hakkımızdaki kilo takip kısmını yapıştırıp kaydettim başka bi sey yapılması gerekiyomu

Back