70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elsecim cok tesekkur ederim seni cok uğraştırdım yardımın için saol inşallah bu kilolarıda veririz

slm kızlar nasılsın sabahtan beri yeni frsat buldum bakım kilolar nasıl bu arda
ne yediklerimi yazayim sabah tost yedım öğlen iki kaşik bamya bir kaşik pilavve az öncede elma yedim ha pardon sabah aç karnına 3 tane akşamdan islatgim kaysı suyu iç
tim ve kaysılarda yedim.
akşamda izğara balık vebol salata yiyecem
nasıl kızlar çokmu

neresi çok güzelim bem bugün çoook fazla kaçırdım
yazsam şok olursunuz valla

eles yaz bakem sen ne yedin bacum

utanarak yazıyorum
sabah işe geç kalıyodum kahvaltı yapamadım yine kumru+şekersiz çay
beni çok doyurduğu için ve yanımda meyve olmadığı için ara öğün yapmadım
saat 2 gibi eve geldiğimde çok acıkmıştım 1tane burger kızarttım ızgarada yağsız,2 dilim kadar kepek ekmeği,peynir ve bikaç zeytin ve elma
gözüm doymadı 3-4 kaşık çokokrem
az önce de bir tane elma yedim sonra spor yaptım
akşam artık meyveden başka bişey yememem lazım çikolatanın acısını çıkarmak için
zaten dün gece de tahinli çörek yemiştim biraz
hepsi kocişin suçu ama eve tatlı bişey alma diyorum

elescim bumu çok dediğin cnm ya
vallahı ne yalan söyleyeyim bemim kocişde dün talı almiş benimde cnm cekti ve yadım ne yapıyım ya cnm istedi bende utanarak yazıyorum

kadınların bu tatlı düşkünlüğü olmasa zaten
hiç dengeli beslenmedim bugün sebze falan yemedim en iyisi kendime yağsız bir salata yapayım di mi?
aslında normalde de çok yiyen bir insan değilim ama tembellikten benim bu kilolar,yapımda müsait maşallah,bi de oturarak çalışıyorum.karpuz misali:)))

ya bişey soracam lahana kürü ve elma sirkes+bal+ su birlikte içsem bir sorun olur mu lahana suyunu sabah içerim akşamda elma sirkes+bal+ su içsem cvplarınızı bekliyorum

selam kızlar.a.s...dün gece 3 gibi k.k deydim...kimseler yoktuu.bugun sabah 1.dilim lıgt ekmek,peynir,çay...öglen 1,5 simit ayran ......45.dak yurudum.sımdıde 4 mandalina yedimklava:.aksam hiçbisey yemicem..tabi meyva hariç....hepinize kolay gelsin....yarışa benim adımıda yazarsanız sevinirim...kaydirigubbakcemile2

selam canım pazartesi ölçüm yapıyoruz ve yeni haftanın yarışı başlıyor
pazartesi seni de eklerim ok?
gerçi gerek kalmıcak gibi 70 kilosun zaten:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…