70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işallah bu arada ama ilk zamanlar zor olacakçünkü burda bırazcıkta olsa tanıstık arkadaslarla bide mille 60 .65 lilerdeyken bız 69 dokuz olucaz neyse bizler onuda atlatırız

işallah bu arada ama ilk zamanlar zor olacakçünkü burda bırazcıkta olsa tanıstık arkadaslarla bide mille 60 .65 lilerdeyken bız 69 dokuz olucaz neyse bizler onuda atlatırız

burda en alt kilolardaydız ama orda en üstten başlıcaz:bbo:
biz burda devam etsek hem daha yeni yeni tanışıyoruz

gelseydın ozaman ben bı ara yanlız kaldım allahtan yellov la else vardı sen neden gıremıyosun

aman sorma canım ya benim eşim evde bi kaç gündür ...adam pc yi ele geçirdi o yüzden biraz yoruldu içeri gittide öyle oturdum başına ...birazdan gelir yine ...o yüzden inş pazartesi felan olmuycak ...akşamları tamamda gündüz evde olmaları çok zor oluyo ....

kızlarr ben geldim...hastalar vardı yazamadım canlarım kusura bakmayın
sevilcen ve else bu şekilde azimli devam edersek siz benden bir hafta önce gidiceksin iz 69 grubuna..aman unutmayın beni..hızla size dogru gelmeye çalışıcam

bizden sonrakı haftaya sizde gelirsiniz siz yabancı olmassınız bız karsılarız sizi

evet siz karşılarsınız bizi inş ya ne güzel düşünmesi bile ..yetiyo ..ya ben bir sürü işimize yarıycak yazılar buldum ...bugünden beri niyet ediyorum yazamadım...birazdan uyursa içerde yazarım ...tam başlıyorum geliyo başıma bi kalksan a biyere bakıcam diyo bi oturuyo okeyin başına deli oldum ....

kuusumm hoşgeldin canım..nasıl gidiyor diyetin?biz senle aynı hafta geçiş yaparız tatlım diğer gruba

haklısın canım neyse sen bugun neler yaptın elsecım bızı burda bıraksalar 1 azmımızı kaybederız hep beraber gırelım dıye 2 zaten otmatıkmen kovuluyoruz canım 3 hem kalanlarda bızde cabuk gıdelım dıye pes etmıyolar

seninle aramızda da pek fark yok ki canımcım

olsun canımcım yinede 2 kilo var ...artık okadar korktumki 2 kilo bile çok büyüyo gözümde yani bir yıl 2 yıl önce bile daha hızlı kilo veriyodum yaş gittikçe daha yavaşlıyo ....

kuusum canım sen baya kilo vermişsin...insan sanırım kilo verdikçe daha da azimleniyor değil mi?sanırım ben de öle olucam ...öle olmam lazım çünkü yolum uzunyasakkelime

yaz güzelim bekliyoruz
uyut kocişikaydirigubbakcemile3

kızlar su foraf koyma işini bi ögretın bana yazı yadıgımız bolume

kuusumm hoşgeldin canım..nasıl gidiyor diyetin?biz senle aynı hafta geçiş yaparız tatlım diğer gruba

diyet iyi gidiyo galiba bugün 73.4 felandım ...yani pazartesiden bu yana 1 kilo vermiş oldum ....74.3 başladım...beraber geçelim tabi ne güzel birbirimizi teselli ederiz....

olsun canımcım yinede 2 kilo var ...artık okadar korktumki 2 kilo bile çok büyüyo gözümde yani bir yıl 2 yıl önce bile daha hızlı kilo veriyodum yaş gittikçe daha yavaşlıyo ....

ya ben yanlarına buçukları ekleyemedim ondan:)71,5 kilom
kaç yaşındasın?izmirde mi oturuyosun sende?:teytey:

kuusum canım sen baya kilo vermişsin...insan sanırım kilo verdikçe daha da azimleniyor değil mi?sanırım ben de öle olucam ...öle olmam lazım çünkü yolum uzunyasakkelime

evet senin yolun daha uzun ....olur olur azmin elinden ne kurtulmuşki demi ama :jeyyar:

arkadaşlar ya ben su içemiyorum:bbo:bugün daha ancak 1 litre içebildim uff...2.5 litre içmeliyim ama genelde yakalayamıyorum bu rakamıkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…