arkadaşlar ya ben su içemiyorum:bbo:bugün daha ancak 1 litre içebildim uff...2.5 litre içmeliyim ama genelde yakalayamıyorum bu rakamıkaydirigubbakcemile
arkadaşlar ya ben su içemiyorum:bbo:bugün daha ancak 1 litre içebildim uff...2.5 litre içmeliyim ama genelde yakalayamıyorum bu rakamıkaydirigubbakcemile
evet canım bende izmirde oturuyorum karşıyaka da ben şubatın 5 inde 27 olcam ...of ya 27
canım 2.5 litre su içemiyosan sabahları tam 1 litre suyu 10 dk kaynat ..soğutmadan içmeye çalış ..hatta lşimonda sıkabilirsin içine ...bikaç gün içinde bile farkı görüceksin ...ya bişeydaha diycem size bnm kardeşimin eşin lahana suyu içerek 15 kilo verdi ....5 ayda ..verdi hemde
isterse 1 haftada 5 kilo vereyim yine de içemem lahana suyunu heralde:bbo:
kuusum canım sen baya kilo vermişsin...insan sanırım kilo verdikçe daha da azimleniyor değil mi?sanırım ben de öle olucam ...öle olmam lazım çünkü yolum uzunyasakkelime
yaş ilerledikçe deyince bende kaç acaba dedim
bende 25 olcam mayısta
bornovadayım bende
biliyomusun 25 le 27 arasında bile çok fark var ..gerçekten ...
canım 2.5 litre su içemiyosan sabahları tam 1 litre suyu 10 dk kaynat ..soğutmadan içmeye çalış ..hatta lşimonda sıkabilirsin içine ...bikaç gün içinde bile farkı görüceksin ...ya bişeydaha diycem size bnm kardeşimin eşin lahana suyu içerek 15 kilo verdi ....5 ayda ..verdi hemde
dur bakıyom birazdan yazarım ..benden önce birileri yazmazsa ..
ne kadar sürede içilecek we kaç ay devam edecek şimdiden tşkler benim su içmek aklıma bile gelmiyor ne yapacam bilmiyorumcanım 2.5 litre su içemiyosan sabahları tam 1 litre suyu 10 dk kaynat ..soğutmadan içmeye çalış ..hatta lşimonda sıkabilirsin içine ...bikaç gün içinde bile farkı görüceksin ...ya bişeydaha diycem size bnm kardeşimin eşin lahana suyu içerek 15 kilo verdi ....5 ayda ..verdi hemde
bende 76 kiloyum bende aranızdayım
ne kadar sürede içilecek we kaç ay devam edecek şimdiden tşkler benim su içmek aklıma bile gelmiyor ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?