70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

FREZYA kızın da pek bi şirin Allah bağışlasın..
söylemeden geçemedim..
benimki de bu kadar olacak mı acaba

bkm cnm teşekür ederim
amin cnm hepimzinkini bağişlasin cnm olur olur bu marta 2 yaş olacak ben şaşkin durumdayım ne çabuk geçti iki yıl diye onlar büyüyo bizler yaşlanyoruz.
cnm kızının resmini koyda bizde görelim annesi
allah seninkinde bağişlasin

ben yazıyorum hep
öğln 1 kaşık pırasa,yarım kaşık kereviz,1 domates ve bir tanecik kurabiye yedim:)
ekmek yemedim ama

sağol canım inşallah bir işe yarar ödemdem dolayı şişmekten bıktım :bbo:

öglen yediklerim 1 tabak makarna az yaglı 2 kasık yogurt aralardada salatalık havuç falan yiyorum sanki kisme ne yedini yazmıyo gibigeliyo kaytarıyomusunuz bakım aman kızlar surda ne kaldı pazartesiye

:roflol:ben kaytarıyordum yakalandım sevilcan :roflol:
mesajını okuyunca bugün ne yediğimi yazmadığım aklıma geldi ama bir kaçamağım var itiraf etmek istiyorum dün gece beyoğlundaydık dışarda yemek olunca maalesef kaçamaklar oluyor :çok üzgünüm:cumartesi pazarda genelde dışarıda yeriz ama bu hafta sonu sadece pazara dışarıda yemeği düşünüyorum yoksa zayıflayamıcam :uhm:
ah bu sabah yani öğlen oluyor 2 kepekli poğaça saat 4 gibi yoğurtlu yarma ve arada bir parça bitter çikolatayla Türk kahvesi içtim akşamı henüz bilmiyorum :asigim:

cidden öyle uzak geliyor ki şu an o günler..
Allah ömür versin hepsine inş...

eşim bu resim konusunda baya hassas.
nazar değer diyip msne koymama bile laf söylüyorkaydirigubbakcemile3

ben bi ara kaytarıp koyarım inş..

zaten ben şüpelenmiştim herkes ben ben veremedim deyıp kenara çekiliyo tamam bendede ilk günler bir iki kacırdım ama şimdi bi kacgündür toparlamaya calıstım ama herseye ragmen bol spor yapıyorum sende fazla yeme vermemiş olarak bi çık :mymeka: işte böyle yaparım tatam canım kızlar hadi bi gayret toparlayalım kendimizi 2 ay sonra yaz daha nekadar erteleyebiliriz hepinizi öpüyorum canlarım benim ben buarada bizim topigin basından 25 sayfa okudum bosluklarımı öyle doldurdum

selam arkadaşlara.s.nasıl gidiyor diyetler bakalım
ben kendime şaşaraktan diyetime devam ediyorum
sabahları bir dilim kepek ekmek eşliğinde kahvaltımı yapıyorum
öğlen ve akşam da eve ne pişirmişsem onlardan dengeli yiyorum bol su içiyorum...ama bugün biraz aksattım
ve genelde günde 40 dakika bazen de daha fazla yürüyüş yapıyorum
gece uyumadan önce elma sirkeli suyumu içiyorum
umarım zayıflarız hepimizde
ben bugün kilomu tartıldım ama pazartesiye kadar tartılmıycam ..umarım 2 günde az daha veririm kilocuklarımdan:dance:

ya arkadaslar ben pazartesi günü ıspatlı delilli görüntü koymak istiyorum yanı tartılıp kılomu öyle göstermek istiyorum onu nasıl buraya koyuyoruz bana bi ögretin kimbilir beki hepız öyle gösteririz hem daha bi motivasyon oluruz bu sitede biri öyle yapmıstı ve cok güzel örnek olmustu gelgörelımkı ben beceremıyorum lütfen bilen biri ögretsin bana çok gaza geldim kimse tutamaz beni

kızlar nerdesiniz valla sıkıldım biraz tv seyredeyım dedim ama burayı merak ettım ve kısme yooookk bari gideyım aksam yemegimi yiyeyim sonra tekrar burdayım bi önceki yazıma cvp bklm

ben burdayım ama kimse olmuyor genelde
diğer gruplara bakıyorum sürekli faaller
ben kendime çorba pişiriyorum yoğurtla yicem

sevilcim meraba canım ben geldimmm:1hug:nasılsın?
canım haklısın resimle hoş olabilir...bebişin varmı canımcım? benim yok henüz ..hep kilo aldıgımı görenler doğum kilosu sanıyorla rama değilCADIARZUtamamen benim pis boğazım

else meraba canım ..hadi toplaşalım...kaynatalım bizde...canım sen kaç kiloya düşmek istiyorsun?çizelgen yok göremedimkaydirigubbakcemile5

else meraba canım ..hadi toplaşalım...kaynatalım bizde...canım sen kaç kiloya düşmek istiyorsun?çizelgen yok göremedimkaydirigubbakcemile5

merhaba canım
ben 72,5tum dün tartıldım 71,400 olmuşum
58 olmayı istiyorum inşallah
çizelgemi değiştirmedim değiştirsem iyi olcak aslında

ooo afiyet olsun bende corba ve kepek ekmegimi yedim ilerleyen saattede meyve yerım bugunkıler bukadar

bende menümü yazayım
1 dilim kepek ekmek
1 kase ezogelin çorba
7 tane hamsi
ve yagsız marul salata
bu akşam biraz çok kaçtı sanırım ama sabaha kadar nöbetteyim veilerleyen saatlerde acıkıp canavarlaşmamak için biraz yedim
bir porsiyon meyve yerim sanırım

canım benım işllah böyle gıderızde yaza çıtı pıtı oluruz bende zayıfladıktan sonra tüp bebek yapıcam fazla kafana takma canım baskalarının ne dedıgı önemlı degıl ama saglık için bebişlerimiz için bebişlerimizin güzel anneleri olmak için sabredıp basarıcaz burda hep bırbırımızden haberdar olursak ancak öyle basarabiliriz sen neler yaptın bugun spor falan calısıyomusun evdemisin zamanın varsa konusalım

ooh afiyet olsun sanada
1-2 hamsi bana da göndersene bayılırım vallacokacimcoook

else canım tşk ler..hamsi hımm çok lezzetliydi çerez gibi..ama frenledim kendimilülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…