kızlar bende kahvaltıyı geç yaptgim için şü ana kadar sadece armut yedim ama şimdi çorba içeçem akşamda çorba ve bamya yemeğ var çok azda onlardan yerim
ama kahvaltyı biraz kaçirdim onda itraf edeyim arkadaşlar
toprakcım ..o ödemin gittiğini anlayıncaya kadar kullanabileceğin yada arasıra kullanbileceğin .bi karışım vücuttan su attırdığı için uzun vdede kullanımı zaralı olabiliyo ...ben 2 veya 3 gün içiyorum ...sabah ve akşam kaynamış suyun içine bir tatlı kaşığı kadar atıyosun ..demleniyo ..5 dakika kadar aç karnına içiyosun ..canım ...suya kaynarken değil ateşten aldıktan sonra atıyosun...ama önce bir kere süz yani yıkamış olursun ..daha sağlıklı ...süzerek içiyosun ...işe yar inş canım ..
öglen yediklerim 1 tabak makarna az yaglı 2 kasık yogurt aralardada salatalık havuç falan yiyorum sanki kisme ne yedini yazmıyo gibigeliyo kaytarıyomusunuz bakım aman kızlar surda ne kaldı pazartesiye
bkm cnm teşekür ederim
amin cnm hepimzinkini bağişlasin cnm olur olur bu marta 2 yaş olacak ben şaşkin durumdayım ne çabuk geçti iki yıl diye onlar büyüyo bizler yaşlanyoruz.
cnm kızının resmini koyda bizde görelim annesi
allah seninkinde bağişlasin
sağol canım inşallah bir işe yarar ödemdem dolayı şişmekten bıktım :bbo:
:roflol:ben kaytarıyordum yakalandım sevilcan :roflol:
mesajını okuyunca bugün ne yediğimi yazmadığım aklıma geldi ama bir kaçamağım var itiraf etmek istiyorum dün gece beyoğlundaydık dışarda yemek olunca maalesef kaçamaklar oluyor :çok üzgünüm:cumartesi pazarda genelde dışarıda yeriz ama bu hafta sonu sadece pazara dışarıda yemeği düşünüyorum yoksa zayıflayamıcam :uhm:
ah bu sabah yani öğlen oluyor 2 kepekli poğaça saat 4 gibi yoğurtlu yarma ve arada bir parça bitter çikolatayla Türk kahvesi içtim akşamı henüz bilmiyorum :asigim:
ben burdayım ama kimse olmuyor genelde
diğer gruplara bakıyorum sürekli faaller
ben kendime çorba pişiriyorum yoğurtla yicem
else meraba canım ..hadi toplaşalım...kaynatalım bizde...canım sen kaç kiloya düşmek istiyorsun?çizelgen yok göremedimkaydirigubbakcemile5
ben burdayım ama kimse olmuyor genelde
diğer gruplara bakıyorum sürekli faaller
ben kendime çorba pişiriyorum yoğurtla yicem
ooo afiyet olsun bende corba ve kepek ekmegimi yedim ilerleyen saattede meyve yerım bugunkıler bukadar
sevilcim meraba canım ben geldimmm:1hug:nasılsın?
canım haklısın resimle hoş olabilir...bebişin varmı canımcım? benim yok henüz ..hep kilo aldıgımı görenler doğum kilosu sanıyorla rama değilCADIARZUtamamen benim pis boğazım
bende menümü yazayım
1 dilim kepek ekmek
1 kase ezogelin çorba
7 tane hamsi
ve yagsız marul salata
bu akşam biraz çok kaçtı sanırım ama sabaha kadar nöbetteyim veilerleyen saatlerde acıkıp canavarlaşmamak için biraz yedim
bir porsiyon meyve yerim sanırım
else canım tşk ler..hamsi hımm çok lezzetliydi çerez gibi..ama frenledim kendimilülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?