• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevilcim canım evet bende bebiş için zayıflama çabasındayım:CüvCüv:evlendiğimde 50 kiloydum sadece..ve evleneli 16 ay oldu 75 e çıktım hiç sebepsiz:1no2:sebep eşimin aburcubur düşkünlüğü yanee...şimdi de zayıflayıp hamile kalmak istiyorum inşaallah..en önemli etap şubat ve mart benim için ..2 ayda 10 kg verirsem eger en azın dan bahara biraz olsun rahatlamış olarak girecek vücudum
canım evet spor yapmaya çalışıyorum..yürüyüşlere başladım bir haftadır ve etkisini hemen gösterdi bugün tartıldım ve sonuc olumlu...koşu bandında sabahları 40 dak yürüyorum..bazen vaktim olursa kaşmları 30 dak daha ekliyorum..bundan sonra nöbette olmadıgım sürece sabah akaşm yürümeyi düşünüyorum...sen neler yapıyorsun canım zayıflama adına
else canım sende paylaş püff noktalrını bizle..
mesela ben sarımsak yutuyorum sabahları bi tane metabozlimayı hızlandırıyormuş ve gece uyumadan önce elma sirkeli su içiyorumkaydirigubbakcemile2

kızlar benım karnıma sancılar batıyo acaba kasmı yoksa ayın 2 sinede hasta olman lazım ondanmı bide kötü zamana denk gelıyokı kocişiminde dogum gunu ogun ay napıcaksam

sevilcim canım evet bende bebiş için zayıflama çabasındayım:CüvCüv:evlendiğimde 50 kiloydum sadece..ve evleneli 16 ay oldu 75 e çıktım hiç sebepsiz:1no2:sebep eşimin aburcubur düşkünlüğü yanee...şimdi de zayıflayıp hamile kalmak istiyorum inşaallah..en önemli etap şubat ve mart benim için ..2 ayda 10 kg verirsem eger en azın dan bahara biraz olsun rahatlamış olarak girecek vücudum
canım evet spor yapmaya çalışıyorum..yürüyüşlere başladım bir haftadır ve etkisini hemen gösterdi bugün tartıldım ve sonuc olumlu...koşu bandında sabahları 40 dak yürüyorum..bazen vaktim olursa kaşmları 30 dak daha ekliyorum..bundan sonra nöbette olmadıgım sürece sabah akaşm yürümeyi düşünüyorum...sen neler yapıyorsun canım zayıflama adına
else canım sende paylaş püff noktalrını bizle..
mesela ben sarımsak yutuyorum sabahları bi tane metabozlimayı hızlandırıyormuş ve gece uyumadan önce elma sirkeli su içiyorumkaydirigubbakcemile2

valla canım ben bugun 3 kere 35 dakıkkalık spor yaptım bide yatmadan 35 dakıka yapıcam kı uyrken bıle yag yakımı olsun dıye bende 2 gundur bol spor yapıyorum aralar besıbıyerde cay kullanıyorum fazla suyu mutlaka atıyo cay işallah veririz ya 10 kılo nedırkı dıyecez yerken homını gırtla götürtük verıkende ceremesını cekecez bıda boyle bı hataya dusmucaz 1 iki kılo aldımızda hemen diyete baslıcaz

kızlar orda 4 bardaga kadar kullanabılırsınız yazıyo eger öyle yapılırsa hiçbişey fark edemeyız pirinç kalorili bişey iki çaybardagı normal cok doymazsak sebze meyve var süt grbu yok zil caldı

bende bir ara gözümü zayıflama kapladı düşündüm ve kesin karar verdim başladım diyete ve spora ama diyette diyet yani bayağı kastım kendimi,neyse başardım da 5 ayda 13 kilo verdim kuşkusuz ama benim yaptığım hatayı siz yapmayın ordan burdan bulduğunuz diyet menülerini sakın yapmayın benim zayıflamam herkesi şaşırttı en yakınlarım bile ne olur bizede anlat nası zayıfladın dediler ama anlatamadım onlara benim yaptığımın yalnış olduğunu yani doktor kontrolu dışında zayıflamayın arkadaşlar kansızlık demir eksikliği sorunum çıktığı gibi güzelim saçlarım öyle döküldü ki anlatamam size,beslenmek kadar önemlisi yok proteini çok kısmayın benden tavsiye yaşadığım için anlattım.

bende bir ara gözümü zayıflama kapladı düşündüm ve kesin karar verdim başladım diyete ve spora ama diyette diyet yani bayağı kastım kendimi,neyse başardım da 5 ayda 13 kilo verdim kuşkusuz ama benim yaptığım hatayı siz yapmayın ordan burdan bulduğunuz diyet menülerini sakın yapmayın benim zayıflamam herkesi şaşırttı en yakınlarım bile ne olur bizede anlat nası zayıfladın dediler ama anlatamadım onlara benim yaptığımın yalnış olduğunu yani doktor kontrolu dışında zayıflamayın arkadaşlar kansızlık demir eksikliği sorunum çıktığı gibi güzelim saçlarım öyle döküldü ki anlatamam size,beslenmek kadar önemlisi yok proteini çok kısmayın benden tavsiye yaşadığım için anlattım.

canım belkı halısın ama sadece bır gun yapılıcak bısey hem yazılarımızı okursan cok dııkkat ettımızı gorursun ama yınede bızı dusunerek soylemısın sagol caınm

i_pek çok haklısın bence
ben gıda mühendisiyim az çok beslenme konusunda bilgiliyim
şok diyetler,öyle 1 haftada 5-10 kilo verdiren diyetler kesinlikle yanlış
ben az yiyorum,sık yiyorum,ama sebzemi,meyvemi,süt ürünlerini ihmal etmemeye çalışıyorum
tabiki çalıştığım için bazı dengesizlikler oluyor ama düzenli beslenmeye çalışıyorum
gerçi lapa diyeti yapmaya karar verdim ama doktorlarında bunun 1günlük olmasında sakınca olmadığını söylediklrini okuduktan sonra

kızlar selam ooo baya kaynatmışsınız...siz ...ben pek giremiyorum ...ama aklım hep burda .....

Back