Burda yazılan bir yazıdan dolayı kalabalık yapmamaya karar verdim. :1shok: Bundan sonra tek başıma devam edicem hepinize kolay gelsin kurtulalım bu kilolardan a.s.
sen de onunla geçersin dalganı madamxl'cim zayıflayınca.. benimki de gülüp duruyo bana eski kıyafetlerim olmadıkça, ama sen duuurrr, az kaldı az..
ay gıcıklar ya benimkide sizinle baraber rejime girdiğimi söyledim ..adam gülmekten bayılcaktıÇok üzgünüm çoookbenimm basımdada aynı ole bı adam var butun erkekler böle herade koşu bantı istiyorum iki gün bincen bi kenarda bırakcam olmaz diyo nasıl sinir oluyorum bir bilsenkötükedihüso
ana ...bak şimdi ..üzülmeyin kızlar seninde gülüceğin günler yakın..belki yarın belki yarından da yakın canım...günaydınlarrrrrrrrrrr KK nın güzel hanımlarııııııııııııııı nassınız bugün ben henüz kahvaltı yapmadım kaynanam çağırdı :jeyyar: ama fazla yemem korkmayın ekmeğimle birlikte gidicem birde sandaloz sakızı ve sirkeli suymuda içtim gitsin yağlar bide sapor yapabilsem yapıyom ama az :çok üzgünüm:
yap yap sporsuz olmaz kızlar günde 5 dk olsada...hihoyyyt
sevilcan günaydın canım temizlik için kolay gelsin sana dikkaet et temizlik yaparken ani hareket yapma
serwenay sanada günaydınlar aramıza hoşgeldin kurtulalım artık kilolardan yetti gari
yetti yetti canıma yetti ..eski günlerin hayalini kurmaktan bıktım ...:1no2:
arkadaşlar bu arada eşim bana dün çok güldü çok kızdım eşim diyete başladığımı bilmiyordu söyledim ve kahkahayı bastı bi sinir oldum bi sinir oldum kötükedihüso bu gün başlarsın yarın biter diye dalga geçti bende iyice gaza geldim kurtulcam kilolardan haydin hepinize kolay gele kendinize iyi bakın
tesekkür edrim hoş bulduk sesimi duyan oldu sonuda
kuusuum sigarayı bıraktıysan bence sana kilolarından kurtulmak vız gelir canımŞeniz
40 günde unutmak istediğim yiycekler kuruyemişler..kurabiye börek simit...baklava kolaa...her türlü kötü yiyecek alışkanlığı mevcut bende...tek bir artım var o da çayı kahve yi kremasız şekeriz içiyor oluşumkaydirigubbakcemile3
CNM YA BAYILIYOMSANA ANLADĞİM KADARİYLA ÇOK NEŞELİ VE ESPRILI BİR HATUNSUN ŞEKERİM
CNM YA KIZIMDAN FRSAT BULAMIYORUM FAZLA BEN YÜRÜME BANTINA BİNİYOM ODA BİNMEK İSTİYO CADI
NE OLACAK BU HALIM KIZLAR İTRAF EDYORUM DÜN KURABİYE YEDİM KENDİMİ TUTAMADIM
KUUSUUM HAYATIM TAKVİMİN HAYRLI OLSUN CNM
CNM İNŞALLAH HEP BERABER GİDERİZ:teselli:kaydirigubbakcemile5
hep bereber inşallah canım
Allah bizede başarı öyküleri yazmayı nasip etsin:Saruboceq:
günaydın benim eşimde her diyete başladığımda dalga geçer benimle sürdüremediğimi bildiği için ama bu sefer çok kararlı görünce zorlama kendini hasta falan olcan demeye başladı.kendisi de 90 kiloya ulaştı da görürsün dedim ben zayıflıcam sen böyle şişko kalkötükedihüso
buarada elma sirkesi bal ılık su karışımını içen var mı?işe yarıyor mu kızlar.yapan kullanan var mı?
Burda yazılan bir yazıdan dolayı kalabalık yapmamaya karar verdim. :1shok: Bundan sonra tek başıma devam edicem hepinize kolay gelsin kurtulalım bu kilolardan a.s.
kızlar ben böyle geçe kaldım benim kocişim bi kaç gün evde olucak o yüzden gündüzleri pek fazla giremiycem ..ben bugün sabah çorba içtim...şöyle sıcacık canım istedi ..yine 10:30 da platese başladım(yaklaşık 50 dk kadar sürüyo)) 11:30 gibi elma yedim bir orta boy.öğlende tost yaptım domates salatalık söğüş vardı ...arada yeşil çayımı içtim...akşam kıymalı pırasa ayran vardı bir iki kaşık kadar makarna .yedim ...tabi bu arada çok su içiyorum akşam yemekten 2 saat sonra kadar ödem söktürücü çayımı içtim ...yarında geç gelebilirim ..herkese iyigeceler uyuyosnuz zaten allah rahatlık versin...
ah annesi sen kilo veremeden bebişçik gelirse:CüvCüv:
inşallah gelsin bebişin hayırlısıyla da sonra da kilo verirsin.hayırlı haberler bekliyoruz senden:1hug:
Merhaba canım hani kilo verip bebiş isteyecektik ben bir ay daha bekleyecem bugün kürtaj olalı 2 ay oldu tam bir ay daha geçsin diyorum hem biraz daha kilo vereyim. Bu arada bende bugün dr gidecem diye sabah bişey yemeden gittim tahlil yapar diye yarına kaldı dr akşam üstü eve geldim öldüm açlıktan sanki herşey yiyesim geliyor ama yemedim tabiki etimek ve peynir yedim yeşilçay içtim yetti zaten snaki gözlerim açıldı. Ama bende migren de var aç kalınca çıkıyor hemen ortaya şimdi de sanki ağrıyor hafiften hemen ilacımı aldım. İyi akşamlar herkese
zakkum231 hoşgeldin canım
bu hafta işten geç geliyorum 4/12 vardıyam o yüzden geç yazıyorum gündüzleri yazamıyorum haftaya bol bol görüşürüz inş. o zaman sabah çı olucam sabah kayınvaldeme kahvaltıya gittim kendisi trabzonludur belki bilenler vardır kuymka yapmış ( tereyağ mısır unu ve peynirle yapılıyo ) önceden çok sevrdim ve bol bol yerdim ama bugün 2/3 kaşık kadar aldım peynir zeytin ve bir dilim çavdar ekmeği yedim işe giderken 3 kaşık ıspanak ve yoğurt akşam yemeğini işte olduğum için saatimiz 19:30 bir kase çorba salatalık söyüş ve 2/3 kaşık kadar zeytinyağlı kereviz işten çıkışta bir elma yedim sirkeli suyumu içitim ve birazdan yatıcam sabah görüşmek dileğiyle hoşçakalın dostça kalın
günaydın arkadaşlar hepinize
kızlar oğlumdan net bana fazla kalmıyo ondan o yatınca sabaları girebiliyom
akşam yedğim yemeği yazayım kızlar bir kase ekşili köfteli çorba içtim ve iki kaşik mercimek karşimli bulgur pilavı yedim tabı yanında bol salata arkadaşlar ya bişey soracam ben fazla su içemiyorum bu konuda ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?