70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burda yazılan bir yazıdan dolayı kalabalık yapmamaya karar verdim. :1shok: Bundan sonra tek başıma devam edicem hepinize kolay gelsin kurtulalım bu kilolardan a.s.

arkadaşım ne münasebet ben de yeni katıldım ama kk tamamen bizlere ait istediiğimiz topiğe girer istediğimiz arkdaşlarmızla istediğimiz şeyleri konuşuruz..amaç bişeyler paylaşmak birbirimizin bilgilerinden faydalanmak ...biz gayet iyi gidiyoruz...yapma ...ben o arkdaşımızında amacının bu yönde olmadığı düşüncesindeyim dil sürçmesi diyelim ..

serwenay canım hoşgeldin hayırlı olsun ...hadi bakalım ..plazmiq ne güzel ..azmin daim olsun...madamxl daha öncede dediğim gibi erkekler hep aynı siarfimin dediği gibi zayıflayınca biz geçicez dalgamızı son gülen iyi güler...

sen de onunla geçersin dalganı madamxl'cim zayıflayınca.. benimki de gülüp duruyo bana eski kıyafetlerim olmadıkça, ama sen duuurrr, az kaldı az..

aman bunların hamuru aynıda ondan bencede kızlar bi onlarla geçicez dalgamızı,songülen iyi güler...hihoyyythihoyyyt
benimm basımdada aynı ole bı adam var butun erkekler böle herade koşu bantı istiyorum iki gün bincen bi kenarda bırakcam olmaz diyo nasıl sinir oluyorum bir bilsenkötükedihüso
ay gıcıklar ya benimkide sizinle baraber rejime girdiğimi söyledim ..adam gülmekten bayılcaktıÇok üzgünüm çoook
ana ...bak şimdi ..üzülmeyin kızlar seninde gülüceğin günler yakın..belki yarın belki yarından da yakın canım...

tesekkür edrim hoş bulduk sesimi duyan oldu sonuda

ya sorma bende yemekten ziyade o abur cubur tutkunluğumun kurbanıyım zaten:1shok: hele o çikolata ve kola yokmu cokacimcoookama koladanda kurtuldumkötükedihüso ....ah çikolata:uhm: bende bu ara bitter yiyorum...a.s

çok sağol canım ..nasıl gidiyo....olmuş ama dimi ...

adasu bu arada şu an idolum sensin...valla azmine bayıldım ...bende doğumdan uzun bir süre sonrasına kadar adet görmemiştim o çok tehlikeli oluyo ....o zamanda aldım kilolarımı zaten ..pko mişim ..doktor kontrollerini yaptırmayı ihmal etme canım ...

kızlar ben böyle geçe kaldım benim kocişim bi kaç gün evde olucak o yüzden gündüzleri pek fazla giremiycem ..ben bugün sabah çorba içtim...şöyle sıcacık canım istedi ..yine 10:30 da platese başladım(yaklaşık 50 dk kadar sürüyo)) 11:30 gibi elma yedim bir orta boy.öğlende tost yaptım domates salatalık söğüş vardı ...arada yeşil çayımı içtim...akşam kıymalı pırasa ayran vardı bir iki kaşık kadar makarna .yedim ...tabi bu arada çok su içiyorum akşam yemekten 2 saat sonra kadar ödem söktürücü çayımı içtim ...yarında geç gelebilirim ..herkese iyigeceler uyuyosnuz zaten allah rahatlık versin...

canım benimkide 95 kilo delikafadulden bana gülcene kendisine baksın :jeyyar: zayıflayınca kıskancak beni :roflol:

buarada elma sirkesi bal ılık su karışımını içen var mı?işe yarıyor mu kızlar.yapan kullanan var mı?

canım ben sandaloz sakızıve elma sirkeli su içiyorum sabah kahvaltıdan yarım saat önce akşam da yatarken ama daha yeni başladım zamanla fayda sağlar sanırım bunu yapan baya kişi okudum onlardan esinlenerek bende başladım

Burda yazılan bir yazıdan dolayı kalabalık yapmamaya karar verdim. :1shok: Bundan sonra tek başıma devam edicem hepinize kolay gelsin kurtulalım bu kilolardan a.s.

canım nereye gidiyon sende aramızdasın hepimiz aynıyız hem tek başına olmuyo söyliyim senide aramızda görmek isityoruz sakın kaybolmayasakkelime

zakkum231 hoşgeldin canım
bu hafta işten geç geliyorum 4/12 vardıyam o yüzden geç yazıyorum gündüzleri yazamıyorum haftaya bol bol görüşürüz inş. o zaman sabah çı olucam sabah kayınvaldeme kahvaltıya gittim kendisi trabzonludur belki bilenler vardır kuymka yapmış ( tereyağ mısır unu ve peynirle yapılıyo ) önceden çok sevrdim ve bol bol yerdim ama bugün 2/3 kaşık kadar aldım peynir zeytin ve bir dilim çavdar ekmeği yedim işe giderken 3 kaşık ıspanak ve yoğurt akşam yemeğini işte olduğum için saatimiz 19:30 bir kase çorba salatalık söyüş ve 2/3 kaşık kadar zeytinyağlı kereviz işten çıkışta bir elma yedim sirkeli suyumu içitim ve birazdan yatıcam sabah görüşmek dileğiyle hoşçakalın dostça kalın

FREZYA: Kızını Allah bağışlasın güzelim. İnşallah bana da kısmet olur Kurabiyeyi kafana takma, önemli olan bozdum nasıl olsa deyip devam etmemek. sen bunu başarmışsın bence.

[Bdodocum ]cnm benim amin allah sanada en kisa zamanda nasıp etsin cnm [/B]

günaydın arkadaşlar hepinize
kızlar oğlumdan net bana fazla kalmıyo ondan o yatınca sabaları girebiliyom
akşam yedğim yemeği yazayım kızlar bir kase ekşili köfteli çorba içtim ve iki kaşik mercimek karşimli bulgur pilavı yedim tabı yanında bol salata arkadaşlar ya bişey soracam ben fazla su içemiyorum bu konuda ne yapmam gerek

günaydın canım...ödem söktürücü çay olarak ne kullanıyorsun..etkili bişiy sanırım bende kullanmak istiyorum...bazen ödem oldugunu hissediyorum vücudumda

ah annesi sen kilo veremeden bebişçik gelirse:CüvCüv:
inşallah gelsin bebişin hayırlısıyla da sonra da kilo verirsin.hayırlı haberler bekliyoruz senden:1hug:

ayyyy inşallah canım keşkeee hamiş kalsamda sonra versem.bu iş kilo vermeden daha zor çıktı.

canım ben 1 yıldır bekliyorum bebişi.tedaviye başlayacam bu ay.bebişi elde etmek kilo vermekten daha zor canım yaaa benim için.bebişin olması elimde değil kısmett yanii.diğeri azimli oldummu sonrada veririmde yok zaten ortalıkta bu ayda bebiş falan canım.duaa et bana

kuymak yenmez mi be canım bilirim tabi en gözde yemeğimiz ama biz onu kahvaltıda değilde diğer öğünlerde tüketiriz tabi şimdi yenmez yense de kilo yapar napalım bir müddet kuymaksız yaşamak gerek :1hug:

bu arada bütün arkadaşlara kocaman bir günaydın
bugün hiç iştahınız olmasın
tığ gibi incecik olalım inşallah

bence zorla kendinii mutlaka iç canım.önüne şişeyle su koy bunu bitirmeliyim bugün diye şartlandır kendiniiia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…