• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR MERHABA YAZAMADIM İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN KAÇ GÜNDÜR:d
BEN DÜN LAPA DİYETİ YAPTIM VE 74 .700 DÜM BU SABAH 74.100 ÇIKTIM BUGÜNDE HASTAYDIM VE SADECE BİR PAKET ETİFORM BİSKÜVİ YEDİM VE BİR ADETTE ELMA MENÜM BUNDAN İBARET:))

buarada yarın dr gidecem bebiş için sanırım ilaç tedavisine başlayacaz bu ay :(

Merhaba canım hani kilo verip bebiş isteyecektik ben bir ay daha bekleyecem bugün kürtaj olalı 2 ay oldu tam bir ay daha geçsin diyorum hem biraz daha kilo vereyim. Bu arada bende bugün dr gidecem diye sabah bişey yemeden gittim tahlil yapar diye yarına kaldı dr akşam üstü eve geldim öldüm açlıktan sanki herşey yiyesim geliyor ama yemedim tabiki etimek ve peynir yedim yeşilçay içtim yetti zaten snaki gözlerim açıldı. Ama bende migren de var aç kalınca çıkıyor hemen ortaya şimdi de sanki ağrıyor hafiften hemen ilacımı aldım. İyi akşamlar herkese

ben akşam az yağda balık bi dilim kızarmş ekmek salata we madem suyu içtm çokmu kaçrmşm:S

bence çok iyi canım..özellikle maden suyu çok iyi olmuş
arkadaşlar hepimizi günde 1 ya da 2 şişe maden suyu içmeye davet ediyorum..daha önce gittiğim diyetisyen 2 şişe içmenin bana çok faydası olucanı sölemişti...hem de kalsiyum açısından çok zengin...bayan olarak ilersi için birebir yatırımkaydirigubbakcemile5

ama ben bira zor zayıflarım oğlum var 8 aylık
hembizim marketimiz var anlarsının çıkolata çekirdek vs çok yiyiyorum destehinize ihtiyacımvar 55 düşerim işşallah eşim çok kızıyor kilo aldım diye doğumdan sonra65 beşe düşmüştüm şimdi hiç durmadan alıyorum kilo yimeden duramıyorum hep kilo aldırıcı şeyler karşım da

ama ben bira zor zayıflarım oğlum var 8 aylık
hembizim marketimiz var anlarsının çıkolata çekirdek vs çok yiyiyorum destehinize ihtiyacımvar 55 düşerim işşallah eşim çok kızıyor kilo aldım diye doğumdan sonra65 beşe düşmüştüm şimdi hiç durmadan alıyorum kilo yimeden duramıyorum hep kilo aldırıcı şeyler karşım da

canım hoşgeldin aramıza...bizim marketimiz yok ama ev market gibi..eşim sağolsun aburcubur maygağı..ve yememeye çalışıyorum..karnımı da çok acıkmadan hemen doyuruyorum.yoksa sonrası çok kötü oluyor..eşin de zayıflamanı istiyorsa vermelisin canım kilolarını...sporda eklersek üstesinden geliris bunun birlikte

saol cnm...maden suyu iyi gerçektenn...içelim lapa olayınada girelim haftada bir gün....hep beraber 60lara inelim sorada 50lere inş:D hadii kızlarrr biz yaparızz

bende geldim 76 kilo olarak burdayım sanırım çıldırmak üzereyim ve bugün diyete başlıyorum :)) destek lütfen...

Son düzenleme:
bide üstüne 18 yaşındayım :( bu yaşta 76 kiloda olmak gerçekten çok kötü...nolur yardım edin bana benide aranıza alın :( bide şu lapa diyeti nedir açıklarmısınız lütfen?

Son düzenleme:
kuusuum: Pilates topu alcam demişsin. Alınca haber ver olur mu? Nerden ne kadara aldın diye sorcam o zaman, şimdiden söyliim.:uhm:

MadamxL: Fotoğraflar için günde bir iki saat harcıyorum canım. Bu zaman bolluğu da 15 tatilin saadetini süren bir öğretmen olmamdan kaynaklanıyor :teytey:

FREZYA: Kızını Allah bağışlasın güzelim. İnşallah bana da kısmet olur :Saruboceq: Kurabiyeyi kafana takma, önemli olan bozdum nasıl olsa deyip devam etmemek. sen bunu başarmışsın bence.

sevilcan:
Temizlik yapıcam demişsin. Bitmiştir ama yine de ben kolay gelsin diyyeim tatlım.
*Uzay yürüyüşü aletini almışsın. hayırlı olsun...

else: elseciğim, işe gitmeden spor yapmaya zaman ayırman harika! Örnek insansın ne diyeyim a.s.

whitehall: Birbirimize motivasyon sağlamak için burdayız güzelim. O 600 gramı görmedin kabul et sen :1hug:

serwenay: Hoşgeldin tatlım. a.s. Acil derken ne kadar zamanda?
* Bir de yakınlarda yürüyüş yapabileceğin bir yer yok mu canım?

MadamxL: Kayınvalidenle kahvaltın nasıl geçti tatlım?

herseyguzelolacak: Yarışmadan atıldım mı diye sormuşsun. Böyle bir şeyi aklından bile geçirme lütfen :mymeka: adasu kaptanımızın profil sayfasına mesaj yazıp özel anlat bence kiss kiss
*Ayrıca güzelim, herkesin yeri ayrı, sen de bizim içim çok değerlisin unutma bunu olur mu? :1hug:
*Troit hastasıymışsın, geçmiş olsun a.s. Neler yaşıyorsun, paylaşır mısın bizimle?

plazmiq, else, herseyguzelolacak, bhk : Ben de sizler gibi hazirana kadar hedefe varmayı planlıyorum. Başaracağız inşallah.

*toprak* : Sevgili toprakçığım. Ben de akşam yemeyi daha çok sevenlerdenim. Bu durumu değiştirmek için sabah kahvaltısında canımçekmese de daha fazla yemeye çalışıyorum. İşe yarıyor gibi. hihoyyyt

guleysa: Hastalık derken reglden bahsediyorsun değil mi? Ben regl olduğumda aşırı tatlı yiyenlerdenim. O kadar ki ayın başka hiç bir günü tatlı yemem içmem. Yetiyor herhalde. Engellemek için de hiçbirşey yapmıyorum. Canım isterse yiyorum. Kendimi engellediğim zamanlarda yaşadığım o iştah patlamalarından bu dersi çıkardım :icecream:
*Bebiş çalışmalarında dualarımız sizinle :CüvCüv: :emir_bebek:

bhk:
Benim blogumda bahsettiğim kuruyemiş paketleri sana yararlı olabilir. Tabi sütünün besin değeri açısından diyorum. Kilo açısından zararlı olur mu olmaz mı bilemem. Ben haziranda istediğim kiloya indiğimde hemen bu paketlerden tüketmeye başlayacağım. Çünkü daha önce yazdığım gibi ağustosta hamile kalmayı planlıyorum :CüvCüv:

yagmurtasi, else, bhk: İrtibatı koparmayalım tatlişler. :1hug: Burdasınız O.K. kaydirigubbakcemile

else: Başarı öykünü merakla bekliyorum canım. Grubumuza ithaf edersin değil mi?

yellowdaisy:
Light çikolata önerin güzelmiş, sağol canım.

nameless: Hoşgeldin tatlım a.s.Vücut ölçülerine göre incelme takibi güzel fikir. Ben sana mekik çekmeni öneririm. Böylece daha çabuk incelme sağlarsın. Ölçü değişimlerini bizimle paylaş olur mu?

adasu: eti formun cikolatalı bisküvisi önerini değerlendireceğim, sağol :)

ozgekrd:
Daha sık bekleriz tatlım. Bir de çok az yiyorsun, arttır bence biraz, ne dersin?

ekodancer:
Hoşgeldin canım. a.s. 70 Kiloyum demişsin. Demek ki haftaya yoksun. Kendini sevdirip kaçacaksın demek ki. Seni gidi seni. kaydirigubbakcemile4
* Bizim marketimiz yok ama sahibiymişiz gibi yedik bu güne kadar valla!! Oğluşunu da Allah bağışlasın güzelim :emir_bebek:

zakkum_321: Hoşgeldin zakkum, diyetin hayırlı uğurlu olsun. Desteğimizle yanındayız :1hug:
* 19 yaşında incecik bir çıtır olacaksın inşallah. Bırakmak yok ona göre :oklava:

bende geldim 76 kilo olarak burdayım sanırım çıldırmak üzereyim ve bugün diyete başlıyorum :)) destek lütfen...

bende 76 kiloyum canım hoşgeldin aramıza sen daha şanslısın yaşın genç hemen verirsin kiloaları inşallah a.s.

Sevgili toprakçığım. Ben de akşam yemeyi daha çok sevenlerdenim. Bu durumu değiştirmek için sabah kahvaltısında canımçekmese de daha fazla yemeye çalışıyorum. İşe yarıyor gibi. hihoyyyt

ah dodocum sabah kahvaltısını öğlen yapıyorum zaten aslında çok yemek lazım dediğin gibi denicem canım benim şu akşam yemeğini de az yesem çok mutlu olucam :uhm:

canım ya pirinç lapası nı hemen anlatiim sana bende dün googleden baktım 1 çay bardagı pirinci yagsz olarak az tuzla haşlıosun.günde 4kere bunu yapıosun...yanına yoğurt nane gbişeyler olablr..bitki çayı we maden suyuda tüketilmeli bence tabiii..bol su bide işe yarıo diolar okudgm yerde 2gün yapın dio demekki uzun wadede zararlı..o yüzden abartmamak gerek bence haftada bi gün yada 15te bir de olablr...saglıgmz herşeyden önemli şekerler:)
bu arada bende 21 yaşındayım:'( we tombikim ama bu kaderim degil inş...
kendimi nası bu hale getrdysem incecikte olablrm acaipp motiweyimm bozamaz kimsee:P
hep beraber saglıklı we bidaa geri almamak üzere zayıflarızz inş:Saruboceq:

plazmiq, else, herseyguzelolacak, bhk : Ben de sizler gibi hazirana kadar hedefe varmayı planlıyorum. Başaracağız inşallah.

hamilelikten dolayı üzerime hiç bir kıyafet olmuyor şu an.
yenisini de almadım kesin vericem bu kiloları:jeyyar:

bhk:
Benim blogumda bahsettiğim kuruyemiş paketleri sana yararlı olabilir. Tabi sütünün besin değeri açısından diyorum. Kilo açısından zararlı olur mu olmaz mı bilemem. Ben haziranda istediğim kiloya indiğimde hemen bu paketlerden tüketmeye başlayacağım. Çünkü daha önce yazdığım gibi ağustosta hamile kalmayı planlıyorum :CüvCüv:

eşim her akşam yerken 4-5 tane sütüm için ağzıma veriyor zaten.
kızın için diyip tıkıyor ağzımakaydirigubbakcemile3

yagmurtasi, else, bhk: İrtibatı koparmayalım tatlişler. :1hug: Burdasınız O.K. kaydirigubbakcemile

walla ben 70in altına inene kadar buradayım..

dodocum aldığım gibi haber vericem ben netten baktım bana 75 cm civarında lazım 12tl ile 24 tl arası değişiyo fiyatlar..bana yazmışsın ne yapayım diye ben sana platesi şiddetle tavsiye ediyorum ...çünkü hem forma sokuyo hem kas yapıyo ama kaslar uzun oluyo o yüzden hem boyun daha uzun görünüyo hemde tostoparlak kaslar olmuyo ..aynı zamanda kalçayıda müthiş yapyo ...karnın taş gibi oluyo ..özellkile sezeryanla doğum yapanlar için ki bende sezeryanla yaptım ..altı karnı müthiş yapıyo...

zakkum231 hoş geldin canım .hepimiz bir ümitsizlikle geldik ama aramızda başarabilen arkadaşlarımız okadar çokki ..bende 10 kilo verdim ..bir on kiloyu da gözden çıkardım ..başarılar canım ..

emzirmiyor olsam ben de bu lapa diyetini uygulardım ama malesef....

bencede canım sen daha lezzetli daha sağlıklı diyetler yap ...mesela makarna yiceğin gün yağlamadan yoğurtla ye ...hem çok güzel süt yapıyo hemde ..makarna tamamen zararsız oluyo ...

dodocum plates için zaman diyosan nette tekrarları var benim takip ettiğim programın ...ordan bakabilirsin geceleride tekrarı var kanalında ...

Back