Ya kızlar ben regli olcam sanırım, canım çok tatlı istiyo .böyle durumlarda siz napıyosunuz .Paylaşırmısınız.Mesela ADASU arkadaşım nasıl üstesinden geldin bu durumun
Ya kızlar ben regli olcam sanırım, canım çok tatlı istiyo .böyle durumlarda siz napıyosunuz .Paylaşırmısınız.Mesela ADASU arkadaşım nasıl üstesinden geldin bu durumun
canım dualarım seninle işallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
buarada yarın dr gidecem bebiş için sanırım ilaç tedavisine başlayacaz bu ay
kızlar yemekten korkmayın canınızmı cekti yiyin ama kararında siz ondan bundan korkarsanız yemeklerde size saldırıya gecer ve siz hayır yemiycem diyip kendinizi telkin etmeye calışırsınız ama bi yerde patlarsınız cünkü canınız herşeyi ceker aklınızda kalır yiyemediginiz tüm yiyceklerde ve birden sanki önünüzden kacırıcaklarmış gibi gömülürsünüz yemeklere oysaki yemeklerin tatlıların hiç sucu yok suclu olan bizleriz az bişile yetinmeyi bilmiyoruz bir tabakta aynı az bişi yesekte mesala yarım tabak bir kac kaşıkta aynı tat en azından yiyin aklınızda kalmasın yiyorum zayıflıyorum diyin yetinmeyi bilin.:1closedeyes:
adasu evet haklsıın canım..insan kendiniçok sıkınca sonra patlıyo ve önüne geleni yiyo..ben bu şekilde katladım zaten kilolarımı.ilk etapta 53 kilodan 63 e çıktım ve sıkı iyetler yaptım aldım verdim aldım verdim ...sonra bir baktım 75 olmuşum..önemli olan kararında yiyeblmek
light puding fikri iyi oldu benim içinde...hiç haberim yoktu böle bişiden...hazırmı satılıyo canım yoksa toz halinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?