Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden de herkese günaydın..
kızın ne yapıyor uyuyor mu şekercik?
şimdi uyuttum şükür:1hug:
ben de sabah akşamdan ıslattığım kuru kayısıları yedim.
o kadar zor yiyorum ki iştahım kalmıyor inan.
şimdi kahvaltıya ne yesem diye düşünüyorum
sen nasılsın canım,iyi misin?
iyi olmaya çalışıyorum bugün dr.gideceğim ve tedaviye başlayacağım için gerginim o kadar.buarada kuru kayısılara devam et o zamn canım.iştahını ne güzel kapatır.çokta tüketme dikat et tatlım.kepek ekmek,peynir,yumurta,domates süper olur vala kahvaltı için.
ÖNEMLİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şuan şok olmus durumdayım omrum boyunca boyle bı duruma düşmemiştim.kendımı mıkser gıbı hıssettım ortalıgı karıstırıp gıtmıs gıbı olmusum dedıklerım tamammen yanlıs anlasılmıs keske alınganlık yapmak yerıne guleysa gıbı degısık fıkırler sunsaydınız ben kılo bıldırımı yaptıgım halde gorulmemıs benım kalabalık demektekı nıyetım kesınlıkle buydu tabıykı kalabalıklık guzel yanlız degılız ne mutlu .ben onlarca ınsan calıstıryorum ve bugune kadar kımsenın kalbını kırmadım surda 2 dakkada kırmısım çok ozur dılerım ama yanlıs anlasılmısım.sızı uzduysem neolur kusura bakmayın ben yaza kadar herseyımle degısmek ıstedıgıme burda karar verdım ve hepımız ıcın HERSEY GUZEL OLSUN dıye paylasım yapabıleyım dıye uye oldum.o cumleyı kurarkende amacım yenı seyler bulmak burayı dahada guzellestırmektı.kalbını kırdıgım tum kadınlar kulubu uyelerınden mılyonlarca kez ozur dılerım.hakkınızıda lutfen helal edın.
guleysacım canım senle sankı daha bı farklı paylasım yaptık bebek ıstıyomussun Rabbım hayırlı evladı dogru zamanda versın eşınle mutlu huzurlu yuvanı devamlı kılsın.annecıgımınde cok slmı var.yememege calısıyorum.dılerım baska bı topıkte yıne kesısır yollarımız.çok sevdım senı adasu ve dıger ısmını sayamadıgım tum doslarım dıleım bu yaza gercektensaglıklı ve zayıflamıs olarak gırerız basarılar kalbım sızınle...
yanlış anlaşılma olduğuna göre artık sorun yok demektir..
burda kimse de kin tutacak,kızacak değildir eminim..
kimse bir yere gitmiyor..
hep beraber zayıflıyoruz:1hug:
yanlış anlaşılma olduğuna göre artık sorun yok demektir..
burda kimse de kin tutacak,kızacak değildir eminim..
kimse bir yere gitmiyor..
hep beraber zayıflıyoruz:1hug:
kin tutmak,kızmak yok canım üzüldük sadece arkadaşımı yanlış anlamışız
burdayız bir yere gitmiyoruz
artık yaza çıtır kızlar grubu kurarız:lepi:
kahwaltıda 2 tane wasa krem peynr we az biber salçasıyla çayy bideee 4 tane küçk kültr mantarı yedimm çokkk mu![]()