• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızın ne yapıyor uyuyor mu şekercik?

şimdi uyuttum şükür:1hug:

ben de sabah akşamdan ıslattığım kuru kayısıları yedim.
o kadar zor yiyorum ki iştahım kalmıyor inan.
şimdi kahvaltıya ne yesem diye düşünüyorum:delphin:

sen nasılsın canım,iyi misin?

günaydın güzel kuşlarımmmm :)
ben kahvaltıdan önce tartıldım
iki gündür 77.200 gösteriyor.
başlangıç kilom olan 78 in ufak küsuratı vardı,

bu durumda, kendimi 5 günde 1 kilo vermiş sayıp mutlu olabilirim di mi sırnaşık şeylaelaelaelaelae

bu arada peksimete terfi etmek dışında rejim programı uygulamıyorum.cokacimcoook
1 paket peksimet 3 - 4 gün gidiyor.
:kahve:Finaller yüzünden çoğunlukla masa başında oturuyorum,
evi bile öylesine derleyip topluyorum.
Yarın sınav işleri de bitiyo, kaptırıp bir temizlik sporuyla hareketlenmeye başlıycam. hihoyyyt
(sık sık yazamıyorum, uzun oldu kusura bakmayın.)

Haydi hepimizi eşekler kovalaya, bol bol kalori yaktıra gariiii !!!! delikafadulden

şimdi uyuttum şükür:1hug:

ben de sabah akşamdan ıslattığım kuru kayısıları yedim.
o kadar zor yiyorum ki iştahım kalmıyor inan.
şimdi kahvaltıya ne yesem diye düşünüyorum:delphin:

sen nasılsın canım,iyi misin?

iyi olmaya çalışıyorum bugün dr.gideceğim ve tedaviye başlayacağım için gerginim o kadar.buarada kuru kayısılara devam et o zamn canım.iştahını ne güzel kapatır.çokta tüketme dikat et tatlım.kepek ekmek,peynir,yumurta,domates süper olur vala kahvaltı için.

iyi olmaya çalışıyorum bugün dr.gideceğim ve tedaviye başlayacağım için gerginim o kadar.buarada kuru kayısılara devam et o zamn canım.iştahını ne güzel kapatır.çokta tüketme dikat et tatlım.kepek ekmek,peynir,yumurta,domates süper olur vala kahvaltı için.

canım ya,
Allahım hayırlı neticeler nasip etsin inş.
stres yapma,bu zaten engelleyen bir durummuş.
Allah gönlüne göre versin,dularımız seninle..

istesem de bu kayısıları cok tüketemem ben zaten.
aç karna çok midemi bulandırıyor ama mecburum.
hamilelik bana doğum sonrası bir de hemoroid armağan etti:bbo:
kabız olmamam lazım :delphin:

bi yumurta haşlayıp yiyim bari...

Nesli cidden hiç uğramıyosun haa!
kaçak seni...
walla iyi vermişsin 5 günde bravo sana..

bakalım bizde durumlar ne olacak :delphin:

herseyguzelolacak: Yarışmadan atıldım mı diye sormuşsun. Böyle bir şeyi aklından bile geçirme lütfen :mymeka: adasu kaptanımızın profil sayfasına mesaj yazıp özel anlat bence kiss kiss
*Ayrıca güzelim, herkesin yeri ayrı, sen de bizim içim çok değerlisin unutma bunu olur mu? :1hug:
*Troit hastasıymışsın, geçmiş olsun a.s. Neler yaşıyorsun, paylaşır mısın bizimle?

mrb canım benım kılo vermem cok yavastı kabızlık sorunumda vardı dıyetısyene gıdıcektım once tahlıllerımı yaptırayım dedım dahılıyeye cıktım orda cıktı ortaya daha baslangıcmıs ama bılemıyorum.bıde doktor demezmı senın en cok 5 kılo fazlan var ıısın hem kılo vermende ıı dedı 3 ayda 5.5 kılo vermısım adam ıı dıyo çok kızdım o anda aklıma yuruyus bandında doktugum terler plates topuyla bogustugum anlar sırkelı su lahana suyu ıcerken yuzumun gırdıgı sekıller fılm serıdı gıbı gectı gozumun onunden buarada tsk ederım dedıklerın ıcın yarısmadan cıktıysamda gonlum sızınle yıne takıp ederım cunku hepınızı çok sevıyorummm

ÖNEMLİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şuan şok olmus durumdayım omrum boyunca boyle bı duruma düşmemiştim.kendımı mıkser gıbı hıssettım ortalıgı karıstırıp gıtmıs gıbı olmusum dedıklerım tamammen yanlıs anlasılmıs keske alınganlık yapmak yerıne guleysa gıbı degısık fıkırler sunsaydınız ben kılo bıldırımı yaptıgım halde gorulmemıs benım kalabalık demektekı nıyetım kesınlıkle buydu tabıykı kalabalıklık guzel yanlız degılız ne mutlu .ben onlarca ınsan calıstıryorum ve bugune kadar kımsenın kalbını kırmadım surda 2 dakkada kırmısım çok ozur dılerım ama yanlıs anlasılmısım.sızı uzduysem neolur kusura bakmayın ben yaza kadar herseyımle degısmek ıstedıgıme burda karar verdım ve hepımız ıcın HERSEY GUZEL OLSUN dıye paylasım yapabıleyım dıye uye oldum.o cumleyı kurarkende amacım yenı seyler bulmak burayı dahada guzellestırmektı.kalbını kırdıgım tum kadınlar kulubu uyelerınden mılyonlarca kez ozur dılerım.hakkınızıda lutfen helal edın.
guleysacım canım senle sankı daha bı farklı paylasım yaptık bebek ıstıyomussun Rabbım hayırlı evladı dogru zamanda versın eşınle mutlu huzurlu yuvanı devamlı kılsın.annecıgımınde cok slmı var.yememege calısıyorum.dılerım baska bı topıkte yıne kesısır yollarımız.çok sevdım senı adasu ve dıger ısmını sayamadıgım tum doslarım dıleım bu yaza gercektensaglıklı ve zayıflamıs olarak gırerız basarılar kalbım sızınle...

ÖNEMLİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şuan şok olmus durumdayım omrum boyunca boyle bı duruma düşmemiştim.kendımı mıkser gıbı hıssettım ortalıgı karıstırıp gıtmıs gıbı olmusum dedıklerım tamammen yanlıs anlasılmıs keske alınganlık yapmak yerıne guleysa gıbı degısık fıkırler sunsaydınız ben kılo bıldırımı yaptıgım halde gorulmemıs benım kalabalık demektekı nıyetım kesınlıkle buydu tabıykı kalabalıklık guzel yanlız degılız ne mutlu .ben onlarca ınsan calıstıryorum ve bugune kadar kımsenın kalbını kırmadım surda 2 dakkada kırmısım çok ozur dılerım ama yanlıs anlasılmısım.sızı uzduysem neolur kusura bakmayın ben yaza kadar herseyımle degısmek ıstedıgıme burda karar verdım ve hepımız ıcın HERSEY GUZEL OLSUN dıye paylasım yapabıleyım dıye uye oldum.o cumleyı kurarkende amacım yenı seyler bulmak burayı dahada guzellestırmektı.kalbını kırdıgım tum kadınlar kulubu uyelerınden mılyonlarca kez ozur dılerım.hakkınızıda lutfen helal edın.
guleysacım canım senle sankı daha bı farklı paylasım yaptık bebek ıstıyomussun Rabbım hayırlı evladı dogru zamanda versın eşınle mutlu huzurlu yuvanı devamlı kılsın.annecıgımınde cok slmı var.yememege calısıyorum.dılerım baska bı topıkte yıne kesısır yollarımız.çok sevdım senı adasu ve dıger ısmını sayamadıgım tum doslarım dıleım bu yaza gercektensaglıklı ve zayıflamıs olarak gırerız basarılar kalbım sızınle...

yanlış anlaşılma olduğuna göre artık sorun yok demektir..
burda kimse de kin tutacak,kızacak değildir eminim..
kimse bir yere gitmiyor..
hep beraber zayıflıyoruz:1hug:

herkese mutlu günler arkadaşlar:dance:
yeni arkadaşlarda hoşgelmişler:lepi:
bu sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış ekmek biraz peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım ve bugün biraz daha iyiyim:sm_cool:

günaydın arkadaşlar...nasılsınız?
dün akşam 40 dk yürüyüş yaptım...sabahta erkan kalkıp 40 dakika daha yürüdüm
kahvaltım da klasik yaptım bir fark yarım haşlanmış yumurta yedim şimdi de yeşil çay içiyoruma.s.

else: Başarı öykünü merakla bekliyorum canım. Grubumuza ithaf edersin değil mi?

ah güzelim bir zayıflıyayım inşallah ta 70-79 kilo arası bayanlar grubu sayesinde başardım demez miyim hiç?siz bana heves verdiniz tabiki

yanlış anlaşılma olduğuna göre artık sorun yok demektir..
burda kimse de kin tutacak,kızacak değildir eminim..
kimse bir yere gitmiyor..
hep beraber zayıflıyoruz:1hug:

kin tutmak,kızmak yok canım üzüldük sadece arkadaşımı yanlış anlamışız
burdayız bir yere gitmiyoruz
artık yaza çıtır kızlar grubu kurarız:lepi:

GÜNAYDIN GÜZELLER TAKIMI :D
nasılsınız bakalım ben bugün 73 40 çıktım inanılmaz sevindim bu lapa süper bişey yahuuu

kahwaltıda 2 tane wasa krem peynr we az biber salçasıyla çayy bideee 4 tane küçk kültr mantarı yedimm çokkk mu:(

kahwaltıda 2 tane wasa krem peynr we az biber salçasıyla çayy bideee 4 tane küçk kültr mantarı yedimm çokkk mu:(

neresi çok güzelim aç kalcak halimiz yok ya?ben kahvaltıya uyanamadım yine malesef
gevrek + çay oldu yine.kızıyorum kendime:mymeka:

Back