buarada yarın dr gidecem bebiş için sanırım ilaç tedavisine başlayacaz bu ay
ben akşam az yağda balık bi dilim kızarmş ekmek salata we madem suyu içtm çokmu kaçrmşm:S
ama ben bira zor zayıflarım oğlum var 8 aylık
hembizim marketimiz var anlarsının çıkolata çekirdek vs çok yiyiyorum destehinize ihtiyacımvar 55 düşerim işşallah eşim çok kızıyor kilo aldım diye doğumdan sonra65 beşe düşmüştüm şimdi hiç durmadan alıyorum kilo yimeden duramıyorum hep kilo aldırıcı şeyler karşım da
bende geldim 76 kilo olarak burdayım sanırım çıldırmak üzereyim ve bugün diyete başlıyorum :)) destek lütfen...
Sevgili toprakçığım. Ben de akşam yemeyi daha çok sevenlerdenim. Bu durumu değiştirmek için sabah kahvaltısında canımçekmese de daha fazla yemeye çalışıyorum. İşe yarıyor gibi. hihoyyyt
ah dodocum sabah kahvaltısını öğlen yapıyorum zaten aslında çok yemek lazım dediğin gibi denicem canım benim şu akşam yemeğini de az yesem çok mutlu olucam :uhm:
bende geldim 76 kilo olarak burdayım sanırım çıldırmak üzereyim ve bugün diyete başlıyorum :)) destek lütfen...
plazmiq, else, herseyguzelolacak, bhk : Ben de sizler gibi hazirana kadar hedefe varmayı planlıyorum. Başaracağız inşallah.
bhk: Benim blogumda bahsettiğim kuruyemiş paketleri sana yararlı olabilir. Tabi sütünün besin değeri açısından diyorum. Kilo açısından zararlı olur mu olmaz mı bilemem. Ben haziranda istediğim kiloya indiğimde hemen bu paketlerden tüketmeye başlayacağım. Çünkü daha önce yazdığım gibi ağustosta hamile kalmayı planlıyorum :CüvCüv:
yagmurtasi, else, bhk: İrtibatı koparmayalım tatlişler. :1hug: Burdasınız O.K. kaydirigubbakcemile
emzirmiyor olsam ben de bu lapa diyetini uygulardım ama malesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?