70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN GÜZELLER TAKIMI
nasılsınız bakalım ben bugün 73 40 çıktım inanılmaz sevindim bu lapa süper bişey yahuuu

bende öglende başlıcam ayy sabah başlıcaktım hain pirinçler pişmediii.....ayy çokkk güzell yazarım gelişmeleriiikaydirigubbakcemile3

bende öglende başlıcam ayy sabah başlıcaktım hain pirinçler pişmediii.....ayy çokkk güzell yazarım gelişmeleriiikaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın nasılsınız ...... ayyy bu lapa ne lapası nasıl yapılıyo banada anlatın:enbuyukkk::enbuyukkk:

kuymak yenmez mi be canım bilirim tabi en gözde yemeğimiz ama biz onu kahvaltıda değilde diğer öğünlerde tüketiriz tabi şimdi yenmez yense de kilo yapar napalım bir müddet kuymaksız yaşamak gerek :1hug:
of of of of ben bayılırım kuymağa ya babam süper yapar karadenizlimisiniz sizde:1rolleyes:
canım çekti valla şimdi yaa:1shok:
kahwaltıda 2 tane wasa krem peynr we az biber salçasıyla çayy bideee 4 tane küçk kültr mantarı yedimm çokkk mu
delimisin :roflol:süper yemişsin cok falan değil sakın bozma moralini tatlım devam durmak yoksositosositosositososito

valla canım süper bişey ama yoğurtla yapıyor bazıları yoğurtsuz yap üzerine nane ve pul biber atıyorum ben süper oluyorcokacimcoookcokacimcoook
ben bir gün yaptım ertesi günü vaktim olmadı lapayı yapacak
faydasını göreceksin :1hug::1hug:

kızlar günaydın nasılsınız ...... ayyy bu lapa ne lapası nasıl yapılıyo banada anlatın:enbuyukkk::enbuyukkk:

canım 1 su bardağı pirinci haşla ve gün içinde üzerine baharatlar koyabilirsin tüketeceksin lapanın yanında sadece meyva yiyebilirsin diğer besinler cıssss oluyordelikafadulden
2 gün yapabilirsin ödem atmak ve duran kiloyu hareketlendirmek için birebir ben uzun süredir kilo veremiyordum şimdi yine başladı çok şüküra.s

pirinci kaynatıp üstüne yoğurtmu dökülüyooo

pirinci kaynatıp üstüne yoğurtmu dökülüyooo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben şöyle yapıyorum canım
1 su bardağı pirince 2 su bardağı su koyuyorum tabi önceden beklettiysem 1 e 1 ölçü uygluyorum ya pilavın yağısızı işte bu :roflol::roflol::roflol:

önceden lapanın üzerine 3 4 kaşık yoğurt koyuyordum ama sonradan yaptığım araştırmalara göre yoğurtsuz yendiği zaman çok daha etkili olduğunu öğrendim
3 e bölüyorum bu lapayı sabah öğlen akşam şeklinde aralarda ya da canım istedğinde de meyva yiyorum

bence lapaya yiyeceğin zaman baharatlar eklersen çok daha fazla faydasını görürsün :1hug:

canım cok teşekkür ederi bende uzun zamandır kilo vermeye uğrasıyorum ama olmuyo bu dediğini deniycem ne kadar yapmak gerekiyo

bende haftasonu deniyeyim bari.zaten benim normal pilavım da yağsız olur o yüzden acayip bişey olmaz heralde.
sabah zor olmuyo mu yemek:uhm:

canım ben bebek emziriyorum acaba bu lapadan yapsam sütüm kesilirmi bende zayıflamak istiyorum bizararı olmaz dimiCADIARZU

kızlar bu lapayı kaç gün yiyecez zayıflayasıya kadar lapa mı yiyecez

canım cok teşekkür ederi bende uzun zamandır kilo vermeye uğrasıyorum ama olmuyo bu dediğini deniycem ne kadar yapmak gerekiyo
en fazla 2 gün yapabilirsin canım kafidir bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor inanıyorum ki faydası olacak:1hug:
bende haftasonu deniyeyim bari.zaten benim normal pilavım da yağsız olur o yüzden acayip bişey olmaz heralde.
sabah zor olmuyo mu yemek:uhm:
dene canım valla hiç zor olmuyor bak göreceksin ama 1 damla bile yağ koyma tamam mı
gerçekten öyle yapılmayacak kötü birşey değil bunu bazı arkadaşlar haftada bir kesin yapıyor püsküütün topiğini oku bak o her perşembe lapa yaparmış hala yapıyormu bilmiyorum ama gerçekten faydası var
bebek emziriyorum acaba bu lapadan yapsam sütüm kesilirmi bende zayıflamak istiyorum bizararı olmaz dimiCADIARZU

tatlım bence sen yapma çünkü bi tek besin diyeti ve senin sağlıklı beslenmen gerekli bebişin için ama bol su iç bak benim çok yakın bir arkadaşım 62 ile hamile kaldı bebişi 4 aylıkken 58 kiloydu yani hamile kalmadan önceki kilosundan çok daha az ve şu anda daha da zayıftır ama o hiç bir şekilde aman ye süt olur diye önüne getirdikleri balları pekmezleri yemedi çokk çok su içti
SÜTÜ YAPAN TEK ŞEY SUDURRRRRRRR

kızlar bu lapayı kaç gün yiyecez zayıflayasıya kadar lapa mı yiyecez

Yemeğe kalksak herhalde bizi hastane köşelerinden toplarlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu 2 gün yapıılıyor ayrıca regl öncesi veya döneminde yapıldığında daha çok veriliyormuş o dönemde vücut daha fazla su tutuyor ya sanıyorum onunla ilintili bir şey 2 günden fazla kesinlikle ve kesinlikle yapmayın zaten yapamazsınız böğğğ gelir insana:roflol::roflol::roflol
::roflol:

haklısın canım zaten cok sağlıklı bişeydeil çinlilerden belli olmuyomu piriç yemekten tıfıl kalmışlar:1ninca:

aaaaaaaaaa canım nereye bakim?bir yanlış anlaşılma olmuş o kadar.açıklamanı yaptın.bu konuyu kapatalım bence.birlikte kilo vercez tamam mı?

haklısın canım zaten cok sağlıklı bişeydeil çinlilerden belli olmuyomu piriç yemekten tıfıl kalmışlar:1ninca:

tespite koptum valla yaaaa:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydın canım...ödem söktürücü çay olarak ne kullanıyorsun..etkili bişiy sanırım bende kullanmak istiyorum...bazen ödem oldugunu hissediyorum vücudumda

canımcım hemen söleyim, ben bunuaktardan aldım.kendileri hazırlamış bukarışımı,funda yaprağı,avakado yaprağı,mısırpüskülü,kiraz sapı,biberiye den oluşuyo dediğim gibi aktarlarda ödem söktürücü karışım deyince bulabilirsiniz ...olmadı karışımı kendiniz yaptırın .ama çok uzun kullanmayın yada ihtiyaç duyduğunuz kadar su attırdığı için uzun vadede zararı olabilir...

Son düzenleme:
kızlar limon,elma,tarçın,tane karabiber ve karanfil suya atıp kaynatılıyormuş.bu yağ eritiyomuş.deneyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…