adasu çok iyi wermişsn maşallahh..ne kadar zmnda werdin 9 kiloyu merak ettim sakıncası yoksa paylaşırmısın..
kızlar hayırdır noluyor neden böyle düşünüyorsunuz hepimiz bir grubuz ayrılmak yok burası hepimizin yeri fazlalık falan degilsiniz öyle düşünmeyin delikafadulden
canım bizde 70-79 kilo arası bayanlar olarak burda destek alarak zayıflamaktan mutluyuz.ben daha çok motive olduğumu düşünüyorum ama arkadaşımızın sözleri bizi üzdü
günde 800 grm gidiosaa eee bencee bu süperrr
bennnnde yapçamm gaza geldimm:)
kızlar ben o arkadaşımızında kötü niyetli olarak söylediğini sanmıyorum.hiçkimse ayrılmıyor burdan kızlar.takmayın bu kadar.hep birlikte keyifle kilo verecez tamam mı kızlar
aynı durumdayız canım yanı ayda 5 kılo vermelıyız ama burası cok kalabalık oldu artık ılk gunlerdekı gıbı dııl yenı bı caremı bulsak dıye dusunmeye baslar oldum.ben yavas verıyodum kılo tahlıl yaptırdım guatr cıktı sende bı tahlıl yaptırsan ıı olur bence
canım bizde 70-79 kilo arası bayanlar olarak burda destek alarak zayıflamaktan mutluyuz.ben daha çok motive olduğumu düşünüyorum ama arkadaşımızın sözleri bizi üzdü
ortak bir gün belirlesek katılmak isteyen arkadaşlar hepimiz aynı gün yapsak ne güsel olur... hem motive oluruz hem de deneyimlerimisi paylaşırız:dance:
kızlar ben o arkadaşımızında kötü niyetli olarak söylediğini sanmıyorum.hiçkimse ayrılmıyor burdan kızlar.takmayın bu kadar.hep birlikte keyifle kilo verecez tamam mı kızlar
canım kim ne söyledi anlamadım ben yaa sen üzülme canım burayıda bırakma hep beraber zayıflıycaz kafana takma yerimseniben
yok valla bir yere gittiğim yok.hepimiz çıtır kızlar olucaz di mi:dance:
az önce tartıldım yemekten sonra karnım dolu ve kıyafetli şekilde 250 gr eksiğim:roflol:
süper olacan fıstık
valla kıslar bu gidişle hepimizin menüsü aynı olacak ama benim ilaçlarım daha devam ediyor vücudum dirençsiz kalmış o yüzden ilaca devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?