70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adasu çok iyi wermişsn maşallahh..ne kadar zmnda werdin 9 kiloyu merak ettim sakıncası yoksa paylaşırmısın..

adasu çok iyi wermişsn maşallahh..ne kadar zmnda werdin 9 kiloyu merak ettim sakıncası yoksa paylaşırmısın..

2 ayda verdim ben canım mekik ve elma sirkeli suyla 6 ögün beslenerek hiç bişiden kacmadım yemek olarak mantıda yedim profiterolde ama az ve kararında :1closedeyes:

kızlar hayırdır noluyor neden böyle düşünüyorsunuz hepimiz bir grubuz ayrılmak yok burası hepimizin yeri fazlalık falan degilsiniz öyle düşünmeyin delikafadulden

canım bizde 70-79 kilo arası bayanlar olarak burda destek alarak zayıflamaktan mutluyuz.ben daha çok motive olduğumu düşünüyorum ama arkadaşımızın sözleri bizi üzdü

arkadaşlar ben de aslında haftada bir dün lapa yapmak istiyorum ama güvenemiyom kendime...günde 800 gr gidiyormuş en azÇok üzgünüm çoook

canım bizde 70-79 kilo arası bayanlar olarak burda destek alarak zayıflamaktan mutluyuz.ben daha çok motive olduğumu düşünüyorum ama arkadaşımızın sözleri bizi üzdü

kızlar ben o arkadaşımızında kötü niyetli olarak söylediğini sanmıyorum.hiçkimse ayrılmıyor burdan kızlar.takmayın bu kadar.hep birlikte keyifle kilo verecez tamam mı kızlar

arkadaşlar bence gruptan kimse ayrılmasın...birlikten kuvvet doğar derlera.s. şubat ve martı iyi değerlendirmeliyiz 70 in altına düşmeliyiz..kırıgnlık olmasın lütfen aramızda.

kızlar ben o arkadaşımızında kötü niyetli olarak söylediğini sanmıyorum.hiçkimse ayrılmıyor burdan kızlar.takmayın bu kadar.hep birlikte keyifle kilo verecez tamam mı kızlar

benim anlamadığım asıl kalabalıkla keyifli ve kolay olur böyle seyler.
motivasyon böyle tamamlanır..
kalabalıktan şikayet etmek niyedir onu anlayabilmiş değilim..

zaten önce geldim,sonra geldim gibi bir durum yok bu sitede..
herkes istediği yerde yapar paylaşımını.

kimsenin kalbi kırılmasın ama önemli olan o..

canım kim ne söyledi anlamadım ben yaa sen üzülme canım burayıda bırakma hep beraber zayıflıycaz kafana takma yerimseniben

ortak bir gün belirlesek katılmak isteyen arkadaşlar hepimiz aynı gün yapsak ne güsel olur... hem motive oluruz hem de deneyimlerimisi paylaşırız:dance:

olur ben regl olmayı bekliorum başlamak için daha etkili die okudum denicem ortak günn iyii fikirkaydirigubbakcemile2 ayy beraberr haftada gün belirlerizz deneymleri werdgmz kiloları yazarızzz:) istedgmizz kilolarada istedgmz sürede saglıklı bi şekilde gelirizz inş:Saruboceq:

canım kim ne söyledi anlamadım ben yaa sen üzülme canım burayıda bırakma hep beraber zayıflıycaz kafana takma yerimseniben

yok valla bir yere gittiğim yok.hepimiz çıtır kızlar olucaz di mi:dance:
az önce tartıldım yemekten sonra karnım dolu ve kıyafetli şekilde 250 gr eksiğim:roflol:

kızlar pirinç lapası dediğiniz haşlanmış pirinç mi?
gün boyunca sadece o mu yeniyor?

valla kıslar bu gidişle hepimizin menüsü aynı olacak ama benim ilaçlarım daha devam ediyor vücudum dirençsiz kalmış o yüzden ilaca devam

Ya kızlar ben regli olcam sanırım, canım çok tatlı istiyo .böyle durumlarda siz napıyosunuz .Paylaşırmısınız.Mesela ADASU arkadaşım nasıl üstesinden geldin bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…