• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kızlar ben regli olcam sanırım, canım çok tatlı istiyo .böyle durumlarda siz napıyosunuz .Paylaşırmısınız.Mesela ADASU arkadaşım nasıl üstesinden geldin bu durumun

canım bende tatlı çikolata manyağıyım ve sürekli tatlı krizlerim oluyor:utangac:ve beni meyve kesmiyorsenağlamason zamanlarda marketten light çikolata aldım ve bir kare atıyorum agzıma çok canım isteyince ve agzımda uzun süre tutuyorum onu...hemen yutuvermiyorumkaydirigubbakcemile5
bazı arkadaşlarımızda naneli sakız oluyor ya hani tatlandırıcılı ondan faydalanıyırlarmış ama beni bu da kesmiyor kiiii:1no2:

hiç kendimi sıkıpta sevmedigim bişeyi yemek için ugraşmam 6 ögün yiyince zaten gidiyor kilolar lapayı tavsiye etmem vucudunuz için herşeyden azda olsa yemelisiniz öyle sürekli lapa olmaz kilo verseniz bile bu saglıklıksız oluryasakkelime onun için hiç denememde tavsiye etmemde kötükedihüsoen güzeli hiç sıkmadan diyet yapmadan 6 ögünle saglıklı ve kalıcı zayıflamak :lepi:

arkadaslar merhaba bugun bende aranıza katıldım... 79 kiloyum ve nerede ise 2,5 yıl içinde 20 kilo aldım... suan sınırdayım yani 1 yılda 10 kilo alabiliyorsam allah korusun 1,5 yıla kalmadan 100 kilo olabilirm 19 kilo kaldı 100 olmama... moralimbozuluyor diye artık tartılmayacağım hep .. ben şoyle bir yöntem buldum vücut ölçilerimi alıcam her hafta ve ne kadar inceldigime bakacagım. hafta da bir kilo kontrolu yapmak çok zor geliyor bana ayda bir tartılıp bakıp hem belkide daha cok kilo vermiş oldugumu görcegim için mutlu olacagım. neyse diyete başladım bitki çayları alıyorum ve ölçülerimin notlarını aldım inşallah düşüş görecegim... ha gayret kızlar aman dikkat edelim

Ya kızlar ben regli olcam sanırım, canım çok tatlı istiyo .böyle durumlarda siz napıyosunuz .Paylaşırmısınız.Mesela ADASU arkadaşım nasıl üstesinden geldin bu durumun

canım ben dogum yapalı 8 ay olucak hala adet olmadım ama bazen canım cok tatlı cekiyor yiyorum gecen 3 top profiterol yedim ama o günü hafifi gecirdim salata corba gibi (diger adıda kalori topları bu tatlının fazlası zarar ) yada light puding var ondan al ben evimde bulunduruyorum onu yapıyorum başka eti formun cikolatalı bisküvisi var oda tatlı istegimi bastırıyor. ummarım yardımcı olmuşumdur canım ama genelikle meyve ye derler ama bu herzaman fayda etmez sütlü tatlılar yiyebilirsin günüde hafifi gecirebilirsin canım yerimseniben

benimde öyle reglimi bekliyorum bitsin diye ama bu ay komple böyle gitti 10 gündür aralıksız devam ediyo ee ben zaten yılbaşından sonrada hastaydım geçmediki bitmesini bekliyorum hormonlarım mı bozuldu ne

kızlar yemekten korkmayın canınızmı cekti yiyin ama kararında siz ondan bundan korkarsanız yemeklerde size saldırıya gecer ve siz hayır yemiycem diyip kendinizi telkin etmeye calışırsınız ama bi yerde patlarsınız cünkü canınız herşeyi ceker aklınızda kalır yiyemediginiz tüm yiyceklerde ve birden sanki önünüzden kacırıcaklarmış gibi gömülürsünüz yemeklere oysaki yemeklerin tatlıların hiç sucu yok suclu olan bizleriz az bişile yetinmeyi bilmiyoruz bir tabakta aynı az bişi yesekte mesala yarım tabak bir kac kaşıkta aynı tat en azından yiyin aklınızda kalmasın yiyorum zayıflıyorum diyin yetinmeyi bilin.​
:1closedeyes:

buarada yarın dr gidecem bebiş için sanırım ilaç tedavisine başlayacaz bu ay :(

ah annesi sen kilo veremeden bebişçik gelirse:CüvCüv:
inşallah gelsin bebişin hayırlısıyla da sonra da kilo verirsin.hayırlı haberler bekliyoruz senden:1hug:

adasu bravo sana çok azimliymişsin
sen ve dodo bizim için çok güzel azim örneği
tabi muhasebe22 de unutulmamalı
ben maalesef günde 6 öğün yiyemem yoğun bir tempom var
kahvaltımı öğlen 2 kepekli poğaça ile yaptım
arada güneydoğu turumuzda öğrenmiştim mardinliler bilir:)) yarma haşlamıştım bir yemek tabağı yoğurtla beraber yedim çok hoş oluyor tavsiye ederim ama yoğurt tam yağlıydı maalesef:((
şimdi adaçayı ve eti form çikolatalı bisküvi yiyorum akşam da fırında balık var :)) hemen hemen 4 öğün oldu galiba :))

kızlar yemekten korkmayın canınızmı cekti yiyin ama kararında siz ondan bundan korkarsanız yemeklerde size saldırıya gecer ve siz hayır yemiycem diyip kendinizi telkin etmeye calışırsınız ama bi yerde patlarsınız cünkü canınız herşeyi ceker aklınızda kalır yiyemediginiz tüm yiyceklerde ve birden sanki önünüzden kacırıcaklarmış gibi gömülürsünüz yemeklere oysaki yemeklerin tatlıların hiç sucu yok suclu olan bizleriz az bişile yetinmeyi bilmiyoruz bir tabakta aynı az bişi yesekte mesala yarım tabak bir kac kaşıkta aynı tat en azından yiyin aklınızda kalmasın yiyorum zayıflıyorum diyin yetinmeyi bilin.​
:1closedeyes:

adasu evet haklsıın canım..insan kendiniçok sıkınca sonra patlıyo ve önüne geleni yiyo..ben bu şekilde katladım zaten kilolarımı.ilk etapta 53 kilodan 63 e çıktım ve sıkı iyetler yaptım aldım verdim aldım verdim ...sonra bir baktım 75 olmuşum..önemli olan kararında yiyeblmek
light puding fikri iyi oldu benim içinde...hiç haberim yoktu böle bişiden...hazırmı satılıyo canım yoksa toz halinde mi?

adasu evet haklsıın canım..insan kendiniçok sıkınca sonra patlıyo ve önüne geleni yiyo..ben bu şekilde katladım zaten kilolarımı.ilk etapta 53 kilodan 63 e çıktım ve sıkı iyetler yaptım aldım verdim aldım verdim ...sonra bir baktım 75 olmuşum..önemli olan kararında yiyeblmek
light puding fikri iyi oldu benim içinde...hiç haberim yoktu böle bişiden...hazırmı satılıyo canım yoksa toz halinde mi?

canım toz halinde bildigimiz bi marka ince kutu içinde 2 paket var 1 tanesinde 3 kase cıkıyor tavsiye ederim light cikolatalı puding diye yazıyor light sütle yaparsan daha hafif ve az kalorili bi tatlı olmuş oluryerimseniben

Canım yıne denedım bakalım oldumu ..ayyy ben cok acamıyım yaa...saatım16.41 ama msj saatlerı 23.54 gosterıyor.benımde kafam karısıyo. Zaten açlıktan yerındemı blmıyorum.ama cok ılgılendınız cokcok teskkur ederımmmmm

Yıne denıyorum.ayyy hepsini denedimmm de imzayımı bılemedim.ama profılde alt bolumde kilo cizelge bolumune yapıstırıyorum. Sonra cıkmıyo...

Olmusss kızlarrr yasasınnnn.çok sevındım.. Ewet 2. Bolumu kopyalayınca oldu..

Back