• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BHKcım sen yine de beslenmene dikkat et, diyetisyenler ve çocuk doktorları çelişiyo bu konuda.. şerbet helva yemek değil tabi ama iyi beslenmek gerekiyo bol su içmenin yanısıra.. benim doktorum sütün kalitesi önemli o yüzden dikkat et dedi. Emzirmek zaten kalori yakıyo biliyosun, onu da hesaplamak gerekiyo..

yaparsın canım benim çıtır görsünler senii.

inşallah canım ah bi zayıflasam.evlendiğimde 63 kiloydum gelinlikli resimlerimi görmüşler,kesin tombik gelin demişlerdir.bi de şimdi görseler yandık.
benim eşimde 75 kiloydu son 1 senede 90 kiloya çıktı.sen önce zayıfla sonrada ben zayıflarım diyor.:roflol:
durmadan çikolatalar,çerezler,bisküviler alıyor beni sinir ediyor:kızgın:afiyetlede yiyor onları.ama ben yemiyorum:sm_cool:

BHKcım sen yine de beslenmene dikkat et, diyetisyenler ve çocuk doktorları çelişiyo bu konuda.. şerbet helva yemek değil tabi ama iyi beslenmek gerekiyo bol su içmenin yanısıra.. benim doktorum sütün kalitesi önemli o yüzden dikkat et dedi. Emzirmek zaten kalori yakıyo biliyosun, onu da hesaplamak gerekiyo..

biliyorum canım..
hergün süt,ızgara et,yoğurt meyve sürekli oluyor menümde..
bazen de yumurta..

zaten eşim hergün soruyor ne yedin bugün diye..
kızın için ye diyip duruyor saolsunkaydirigubbakcemile3

ben de bu dönemde deli gibi tatlı yerim..
daha doğrusu ister canım da engellerim..

seni tıkayacak seyler bulmaya calış..
mesela ben beyaz ve normal leblebi almıştım.
bir kase masaya kouyordum.
akşama kadar onlardan az az yiyordum.
yanında da bolca su tüketiyorsun tabi..
süper oluyor..

doğru haklısın canım benim.işe getirip deneyeyim leblebiyi.ben her hasta oldugumda diyete son verirdim.ilk kez dayanmaya çalışıyrm destek olun bana bikaç gün

inşallah canım ah bi zayıflasam.evlendiğimde 63 kiloydum gelinlikli resimlerimi görmüşler,kesin tombik gelin demişlerdir.bi de şimdi görseler yandık.
benim eşimde 75 kiloydu son 1 senede 90 kiloya çıktı.sen önce zayıfla sonrada ben zayıflarım diyor.:roflol:
durmadan çikolatalar,çerezler,bisküviler alıyor beni sinir ediyor:kızgın:afiyetlede yiyor onları.ama ben yemiyorum:sm_cool:

ewt canım durum bizdede var.acayip abur cubur yiyor bana da çok teklif eder

biliyorum canım..
hergün süt,ızgara et,yoğurt meyve sürekli oluyor menümde..
bazen de yumurta..

zaten eşim hergün soruyor ne yedin bugün diye..
kızın için ye diyip duruyor saolsunkaydirigubbakcemile3

süpersin o zaman, ben şimdiye kadar durumu kullandım, kızım için deyip deyip yedim çikolataları tatlıları bile bile ama artık yoookkk..
et, süt,yumurta, meyva, sağlıklı mamalar bize yeteeerr..

regl olmama az kaldıı...iştahım yok bu ara inş işe yararr....:D su içtim cnm bişe istemioo başkaaa

Burda yazılan bir yazıdan dolayı kalabalık yapmamaya karar verdim. :1shok: Bundan sonra tek başıma devam edicem hepinize kolay gelsin kurtulalım bu kilolardan a.s.

buarada elma sirkesi bal ılık su karışımını içen var mı?işe yarıyor mu kızlar.yapan kullanan var mı?

ben yapıyorum faydasını gördügümede inanıyorum önceden sabah iciyodum artık gece iciyorum ılıtılmış 1 bardak suya 1 yemek kaşıgı elma sirkesi bal katmıyorum ben

Burda yazılan bir yazıdan dolayı kalabalık yapmamaya karar verdim. :1shok: Bundan sonra tek başıma devam edicem hepinize kolay gelsin kurtulalım bu kilolardan a.s.

aynen canım sonradan katılarak kalabalık yaptık sanırım

kızlar hayırdır noluyor neden böyle düşünüyorsunuz hepimiz bir grubuz ayrılmak yok burası hepimizin yeri fazlalık falan degilsiniz öyle düşünmeyin delikafadulden

Back