70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze gunaydın sehır dısına cıkıcam dıye erken kılo bıldırımı yapmıstım ama lıstede ısmım yok ustelık yenı yarısmadada ısmım yok atıldımmı sımdı ben guruptan

*
canım ne beğendin?ne almayı düşünüyorsun peki ?neyin fiyatı 400 tl canım

valla canım uzay yürüyüşü diye bişey var ben ona nıyetlenerek gıtım ama bısıklete benzıyo ama degil yeni yzay yürüsüyümüş 400 tl olanlar ama beni cezbebende bu oldu 8 kademeli elcd ekran zaten ekranını cözdüm için hosuma gitmişti şimdi netten herevelazımdan dengeli spor aleti şipariş verdim gelmesini bekliyorum 2 güne kadar dediler ama bakalım bide canım bu alet eklemlere yük bindirmiyomuş onun için adı uzay yürüşüymüş ama kullanınca daha detaylı acıklama yaparım kocaman öpüyorum canım bye

günaydın benim eşimde her diyete başladığımda dalga geçer benimle sürdüremediğimi bildiği için ama bu sefer çok kararlı görünce zorlama kendini hasta falan olcan demeye başladı.kendisi de 90 kiloya ulaştı da görürsün dedim ben zayıflıcam sen böyle şişko kalkötükedihüso

ya kızlar benim haziranın 28ine kadar 25 kilo wermem gerekio...tam 5 ay war sizce olur mu bu işş beni gaza getirirmisiniz?bide neler önerirsiniz? öpüorum hepiniziii......çokk sewdm siziii yaaa:)

ya kızlar benim haziranın 28ine kadar 25 kilo wermem gerekio...tam 5 ay war sizce olur mu bu işş beni gaza getirirmisiniz?bide neler önerirsiniz? öpüorum hepiniziii......çokk sewdm siziii yaaa:)

canım benimde haziran sonuna kadar 55e varmam gerekiyor.eşimin memleketine gidicez akrabalarıyla yeni tanışıcam.gerçi kayınvalidemle,kayınpederim şişman halimi gördüler ama tekrar görsünler istemiyorum.17 kilo vermem lazım benimde.yaparız inşallah.

aynı durumdayız canım yanı ayda 5 kılo vermelıyız ama burası cok kalabalık oldu artık ılk gunlerdekı gıbı dııl yenı bı caremı bulsak dıye dusunmeye baslar oldum.ben yavas verıyodum kılo tahlıl yaptırdım guatr cıktı sende bı tahlıl yaptırsan ıı olur bence

aşkolsun yazısına cevap verdiğim için mi kalabalık ettim diye düşündüm.üzüldüm şimdi

serwenay sanada günaydınlar aramıza hoşgeldin kurtulalım artık kilolardan yetti gari
arkadaşlar bu arada eşim bana dün çok güldü çok kızdım eşim diyete başladığımı bilmiyordu söyledim ve kahkahayı bastı bi sinir oldum bi sinir oldum kötükedihüso bu gün başlarsın yarın biter diye dalga geçti bende iyice gaza geldim kurtulcam kilolardan haydin hepinize kolay gele kendinize iyi bakın[/QUOTE]

benim eşiminde seninkinden farkı yok, ama biz ne yapacağız, kiloları vereceğiz, kimse tutamaz bizi, :sm_cool:

oooooooo herkesin eşi aynı demekki canım.akşamları full elinde bişeler getirir sonrada yemeyecen mi yani sen dayanamazsın gel ye canım ya der.hep güler yememe durumuma

benimkide 92 oldu canım valaa.evlenmeden 82.bende sen böle göbişli kal ben bebiş düşünüyrm vermelim diyorum

günaydın hepinize benden sonra neler yazılmış diye bakarken başım dönüyor takip edemiyorum yoğunluktan henüz kahvaltı bile edemedim ama buraya bakıyorum :))
neyse ki şekersiz çay içebiliyorum tek artım bu
şimdi şekersiz çay ve kepekli poğaça yiyebilirim tabi fırsat bulursam
yine akşamları götürüyorum yemekleri (
ama yemeklerden sonra yeşil çay ve yatmadan ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesini içiyorum bakalım ne olucak

yaparsın canım benim çıtır görsünler senii.

canım kalabalık olsun ne olmuş kiii.bence sen kilona yakın olan kişileri seç onlarla muhabbet et.hem gitmeee bakim bi yerlere özleriz seni.annenler nasıl?güzel yemeklere nasıl dayanıyosun bakim

kızlar istemek yapmanın yarısıdır siz yarısını basaardınız yarısı kaldı o yarısınıda burada konusarak bastırıyoruz bi silkelen kendine gelll çok gecmeden bugun basla ne yedin sabah anlat a.s.

kızlar ben hastalık dönemimde oldugumdan hiç spor yapamadım ve bu dönemde iştahım felaket açık.önerileriniz neler?

kilo vermede en önemli şey azimli olmak canım.sen maşallah hem emziriyosun hemde dikkat ediyosun.her kadın yapmaz bunu bravoooo sanaa.s

ya zaten emzirirken kilo alanlar hep başlakarının sözlerine kulak asanlar bence..
yok şunu ye süt olsun,yok bundan tatmazsan sütün gesilir,yok sütün çeker..

bana daha hamileyken söyledi diyetisyen.
sakın emzirirken şekerli şekerli kompostoları götürme diye..
hepsi hikaye,su iç yeter dedi..
ben de öyle yapıyorum

kızlar ben hastalık dönemimde oldugumdan hiç spor yapamadım ve bu dönemde iştahım felaket açık.önerileriniz neler?

ben de bu dönemde deli gibi tatlı yerim..
daha doğrusu ister canım da engellerim..

seni tıkayacak seyler bulmaya calış..
mesela ben beyaz ve normal leblebi almıştım.
bir kase masaya kouyordum.
akşama kadar onlardan az az yiyordum.
yanında da bolca su tüketiyorsun tabi..
süper oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…