*
canım ne beğendin?ne almayı düşünüyorsun peki ?neyin fiyatı 400 tl canım
günaydınlarrrrrrrrrrr KK nın güzel hanımlarııııııııııııııı nassınız bugün ben henüz kahvaltı yapmadım kaynanam çağırdı :jeyyar: ama fazla yemem korkmayın ekmeğimle birlikte gidicem birde sandaloz sakızı ve sirkeli suymuda içtim gitsin yağlar bide sapor yapabilsem yapıyom ama az :çok üzgünüm:
sevilcan günaydın canım temizlik için kolay gelsin sana dikkaet et temizlik yaparken ani hareket yapma
serwenay sanada günaydınlar aramıza hoşgeldin kurtulalım artık kilolardan yetti gari
arkadaşlar bu arada eşim bana dün çok güldü çok kızdım eşim diyete başladığımı bilmiyordu söyledim ve kahkahayı bastı bi sinir oldum bi sinir oldum kötükedihüso bu gün başlarsın yarın biter diye dalga geçti bende iyice gaza geldim kurtulcam kilolardan haydin hepinize kolay gele kendinize iyi bakın
ya kızlar benim haziranın 28ine kadar 25 kilo wermem gerekio...tam 5 ay war sizce olur mu bu işş beni gaza getirirmisiniz?bide neler önerirsiniz? öpüorum hepiniziii......çokk sewdm siziii yaaa:)
aynı durumdayız canım yanı ayda 5 kılo vermelıyız ama burası cok kalabalık oldu artık ılk gunlerdekı gıbı dııl yenı bı caremı bulsak dıye dusunmeye baslar oldum.ben yavas verıyodum kılo tahlıl yaptırdım guatr cıktı sende bı tahlıl yaptırsan ıı olur benceya kızlar benim haziranın 28ine kadar 25 kilo wermem gerekio...tam 5 ay war sizce olur mu bu işş beni gaza getirirmisiniz?bide neler önerirsiniz? öpüorum hepiniziii......çokk sewdm siziii yaaa:)
aynı durumdayız canım yanı ayda 5 kılo vermelıyız ama burası cok kalabalık oldu artık ılk gunlerdekı gıbı dııl yenı bı caremı bulsak dıye dusunmeye baslar oldum.ben yavas verıyodum kılo tahlıl yaptırdım guatr cıktı sende bı tahlıl yaptırsan ıı olur bence
günaydınlarrrrrrrrrrr KK nın güzel hanımlarııııııııııııııı nassınız bugün ben henüz kahvaltı yapmadım kaynanam çağırdı :jeyyar: ama fazla yemem korkmayın ekmeğimle birlikte gidicem birde sandaloz sakızı ve sirkeli suymuda içtim gitsin yağlar bide sapor yapabilsem yapıyom ama az :çok üzgünüm:
sevilcan günaydın canım temizlik için kolay gelsin sana dikkaet et temizlik yaparken ani hareket yapma
serwenay sanada günaydınlar aramıza hoşgeldin kurtulalım artık kilolardan yetti gari
arkadaşlar bu arada eşim bana dün çok güldü çok kızdım eşim diyete başladığımı bilmiyordu söyledim ve kahkahayı bastı bi sinir oldum bi sinir oldum kötükedihüso bu gün başlarsın yarın biter diye dalga geçti bende iyice gaza geldim kurtulcam kilolardan haydin hepinize kolay gele kendinize iyi bakın
günaydın benim eşimde her diyete başladığımda dalga geçer benimle sürdüremediğimi bildiği için ama bu sefer çok kararlı görünce zorlama kendini hasta falan olcan demeye başladı.kendisi de 90 kiloya ulaştı da görürsün dedim ben zayıflıcam sen böyle şişko kalkötükedihüso
canım benimde haziran sonuna kadar 55e varmam gerekiyor.eşimin memleketine gidicez akrabalarıyla yeni tanışıcam.gerçi kayınvalidemle,kayınpederim şişman halimi gördüler ama tekrar görsünler istemiyorum.17 kilo vermem lazım benimde.yaparız inşallah.
aynı durumdayız canım yanı ayda 5 kılo vermelıyız ama burası cok kalabalık oldu artık ılk gunlerdekı gıbı dııl yenı bı caremı bulsak dıye dusunmeye baslar oldum.ben yavas verıyodum kılo tahlıl yaptırdım guatr cıktı sende bı tahlıl yaptırsan ıı olur bence
ya kızlar benim haziranın 28ine kadar 25 kilo wermem gerekio...tam 5 ay war sizce olur mu bu işş beni gaza getirirmisiniz?bide neler önerirsiniz? öpüorum hepiniziii......çokk sewdm siziii yaaa:)
yaza kadar ben de 50li kiloları görücem inş..
hiç kaçarı yok
kilo vermede en önemli şey azimli olmak canım.sen maşallah hem emziriyosun hemde dikkat ediyosun.her kadın yapmaz bunu bravoooo sanaa.s
kızlar ben hastalık dönemimde oldugumdan hiç spor yapamadım ve bu dönemde iştahım felaket açık.önerileriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?