Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toprakcımm kaçmak yok bir yere beraberce birbirmize destek ve rakipŞeniz olarak verices kilolarımısı...2 ay sonra yaz geliyorrrr bayanlar...hepimiz de etek badi elbise filan giymek istiyoruzz... ve zayıflıycazz:1hug:
*toprak*: Hayatta bırakmam seniiiiiii, burdasın. Ancak 6069'a gitmene göz yumabilirim senağlama
:
biri bana yardım edebilir mi?bende grubunuza katılmak istiyorum..daha az önce üye oldum naapmam gerektgni bilmiorum...
kızlar herkese kolay gelsin bakalım ben de bgm başladım haftada 1 kilo verirsek ii diye düşünüyorum..75 kiloyum ben de:))) arzucum teşekkür cnm emeğine sağlık, maşallah senin kilolar ii gidiyor darısı başıma.
600 mekiği bir anda mı çekiyorsun ne kadar vaktini alıyor malum bebekliyiz ya....
ben 73 kiloyum, buraya yazmam yeterli mi liste falan var mı bilmiyorum....
saol cnm benim inşallah verelim bakalım ...okudukça gaza geliyorum :))) ben de bisiklet artı mekik yapayım faydasını görürsem bildiririm...
selam fıstıkklarıma.s.
akşam yemeğinde hafifcikten kaçırdım sanırım 1 dilim beyaz ekmek
7 kaşık patates yemeği(7 kaşık yemek mi yenir diyette yaaaa:1ninca:)ve marul salatası
ve eşime incirli kuabiye yapıcam az sonra çayla birlikte yarım yesem olur mu?
şöyle yap cayına şeker atma kücük bitane kurabiye yiyebilirsin ozaman okyerimseniben