• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s. yarışmaya katılmak istiyorsanız kilonuzu bildirinizyerimseniben

bende bugun şimdiye kadar yediklerim bi kase aşure 2 kepekli ekmek 5 zeytin biraz peynir ya arkasalar ben bi spor aleti alıcamda fikirlernize ihtiyacım var en iyi sonuç verenler hangisi koşu bandı hariç malum o cok pahalı yani kısa zamanda fazla kalori yaktıran bişey istiyorum ne tavsiye edesiniz bana cvp larınızı bekliyorum bye

toprakcımm kaçmak yok bir yere beraberce birbirmize destek ve rakipŞeniz olarak verices kilolarımısı...2 ay sonra yaz geliyorrrr bayanlar...hepimiz de etek badi elbise filan giymek istiyoruzz... ve zayıflıycazz:1hug:

inşallah canım hep beraber veririz kilolarımızı böyle motivasyon olduktan sonra kendimi incelmiş hissettim birden :roflol::roflol:

*toprak*: Hayatta bırakmam seniiiiiii, burdasın. Ancak 6069'a gitmene göz yumabilirim senağlama
:

tam kaçarken yakalandım :roflol:
güzel yürekli dodocum inşallah bende senin gibi azimli olurum a.s.

internette leg magic denen bir spor aleti gördüm ve hoşumada gitti.ama gerçeğini görmedim bi bak istersen sende internetten. buarada sabah kahvaltı yapmadım.arada portakal yedim.öğlen nohut yemeği içinde et köfteleri var küçük küçük ondan biraz yedim 1 dilim kepek ekmekle.akşam bende bilmiyrm

öyle yoğundum ki bugün siteye yeni girebildim arada yazan arkadaşlar varsa kaçırdığım lütfen kusuruma bakmayın yoğunluktan öyle yorgun oluyorum ki
dün gece yatnmadan önce ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi içtim bunun sabah aç karnına içildiğini biliyordum ama dododan kopya çektim:))
sabah kepekli kaşarlı tost ve 2 bardak şekersiz çay içtim sabah dediğim saat 12 maalesef çünkü sabah vaktinde kahvaltı yapamıyorum aslında tek doğru dürüst yediğim akşam yemeği bu kilolarıda akşam yiyerek aldım tabi:(( böyle dengesiz beslenerek ne kadar kilo vereceğim de bir muamma tabi ki:(( ama yok yok sizler varken kilo vereceğime inanıyorum hep birlikte başarıcaz inşallah
henüz daha birşey yiyecek fırsat bulamadım ne yediysem yazarım sonra

biri bana yardım edebilir mi?bende grubunuza katılmak istiyorum..daha az önce üye oldum naapmam gerektgni bilmiorum...

merhaba arkadaşlar.inşallah sayenizde bu sefer daha azimli olcam.akşam misafir vardı yemek üzerine çerezler,bisküviler,çikolatalar,kolalar...ama ben yemekte bir kase çorba,salata ve bikaç tane de sarma ydim yoğurtla ekmeksiz.sonrada sadece 1 bardak şekersiz çay ve meyve.misafire eşlik etmemek ayıp ama napıyım haftasonunda adımın yanında:oklava: bunu görmek istemiyorum.
bugünde hastanede koşturmaktan bişey yiyemedim doğru düzgün.öğlen simit ve çay,eve gelince portakal şimdide çorba,yoğurt ve bikaç sarma.gecede meyve yerim artık

ben 73 kiloyum, buraya yazmam yeterli mi liste falan var mı bilmiyorum..

YELLOWDAISY, kompostoyu şekersiz yapıyorum ben. ayva, kuru kayısı, elma koyuyorum. elma tatlandırıyo bayağı, ara öğün olarak ya da aşırıya kaçmadan yemekte yiyebiliyorum. diyetisyenim söylemişti daha önce diyet yaptığımda. ben emzirdiğim için çok sert diyetler yapamam zaten, yavaş yavaş ilerliycem..

kızlar herkese kolay gelsin bakalım ben de bgm başladım haftada 1 kilo verirsek ii diye düşünüyorum..75 kiloyum ben de:))) arzucum teşekkür cnm emeğine sağlık, maşallah senin kilolar ii gidiyor darısı başıma.
600 mekiği bir anda mı çekiyorsun ne kadar vaktini alıyor malum bebekliyiz ya....

SELAM KIZLAR,,Bugün bana birşeyler oldu.Çok enerjiktim.sabah erken kalktım,2 dilim kepek ekmeği az bir söğüş.peynir ve zeytin yedim,öğlen ekmeksiz çorba içtim,akşamda 2 dilim kepek ekmeği ve haşlama karnıbahar yedim.artık saat 9 a kadar birşey yok.saat 9 dada 1 bardak süt ve elma yemeyi düşünüyorum,
Bu arada kızlar birkaç önemli noktaya değincam,
1:)geç yatmak yok:sebebi ,gece belli saatlerde vücut yağ yakarmış,eğer biz geç yatarsak bu işlemi yapamaz ve direk yağa dönüşürmüş!!!!!!(ablamın diyetisyeni demiş)
2:)normalde nasıl olsa diyet için deyip aldığımız hani varya çikolatalı ve limonlu büskiviler,
onların 2 tanesi 1 dilim kepek ekmeğine eş değermiş,,,,,
SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM
(bu arada dodocum çok hoşsun)

ya kızlar ben bgn rejime başladım ama aynı zaman da regl oldum...ilk hafta için şanssızlık :((( bu dönemde kilo verişlerinizde bi değişikllik oluyor mu? tavsiyelerinizi bekliyorum....:asigim::1hug:a.s.

kızlar herkese kolay gelsin bakalım ben de bgm başladım haftada 1 kilo verirsek ii diye düşünüyorum..75 kiloyum ben de:))) arzucum teşekkür cnm emeğine sağlık, maşallah senin kilolar ii gidiyor darısı başıma.
600 mekiği bir anda mı çekiyorsun ne kadar vaktini alıyor malum bebekliyiz ya....

bir andada cekiyorum bazen sabah ögle akşam bölüyorum hadi bakalım kolay gelsin sanda allahın izniyle kurtulcaz bacımm sositososito

ben 73 kiloyum, buraya yazmam yeterli mi liste falan var mı bilmiyorum....

Canım hoşgeldin listeye şimdi senide ekliycem yerimseniben

saol cnm benim inşallah verelim bakalım ...okudukça gaza geliyorum :))) ben de bisiklet artı mekik yapayım faydasını görürsem bildiririm...

selam fıstıkklarıma.s.
akşam yemeğinde hafifcikten kaçırdım sanırım 1 dilim beyaz ekmek
7 kaşık patates yemeği:utangac:(7 kaşık yemek mi yenir diyette yaaaa:1ninca:)ve marul salatası
ve eşime incirli kuabiye yapıcam az sonra çayla birlikte yarım yesem olur mu?

saol cnm benim inşallah verelim bakalım ...okudukça gaza geliyorum :))) ben de bisiklet artı mekik yapayım faydasını görürsem bildiririm...

faydasını görürsün tabi canım nedemek ama hergün yapman koşuluylayerimseniben

selam fıstıkklarıma.s.
akşam yemeğinde hafifcikten kaçırdım sanırım 1 dilim beyaz ekmek
7 kaşık patates yemeği:utangac:(7 kaşık yemek mi yenir diyette yaaaa:1ninca:)ve marul salatası
ve eşime incirli kuabiye yapıcam az sonra çayla birlikte yarım yesem olur mu?

şöyle yap cayına şeker atma kücük bitane kurabiye yiyebilirsin ozaman okyerimseniben

Back