* MadamxL: Hep beraber tatliş
* yellowdaisy: Tatlım, neler yaptığımı daha önce yazmıştım. İşte linki
http://www.kadinlarkulubu.com/4996131-mesaj345.html ve evet 15 kilo vermek vücudumu, değiştirdi, kendi gözüme daha güzel gelmeye başladım sositososito ama bence en önemli enerjik olmaya başlamam oldu. Yerimde duramıyorum yellowdaisy :teytey:
* yellowdaisy: İçimde kanayan bir yaraya barnah basmışsın daisyciğim. O hamile misin lafından bana da gına gelmişti. Ben de "yoo şişmanım" deyiveriyordum inadına. Karşımdaki de dumur bir vaziyette bakakalıyordu. Eskidendi çooooook eskiden delikafadulden
* yağmurtasi: Menün güzel, iyi düşünülmüş gözüküyor. Ağır falan da değil, için rahat olsun.
* bhk: Bu hafta fazlası gidecek gibi gözüküyor güzelim.
* siarfim: Bebişin bu dünyaya sen aramıza hoşgeldiniz canım a.s.
* * kuusuum: Ben de çam balı seviyorum, iyi aklıma getirdin alayım bari.
Kilo çizelgesi ekleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html Bu linkte anlatılıyor canım. Yine olmazsa haber ver, bakalım çaresine.
* sevilcan: Bir günden bişeycik olmaz tatlım, sen moralini yüksek tut emi? :teselli:
* melisa: Hoşgeldin güzelim a.s.
* aappllee: Bilgisayarının masaüstüne paint ile kocaman bir 70 rakamı hazırlayarak yerleştirsene. Güzel motive oluyor böyle şeyler.
* *toprak*: Azimliyim, azimlisin, azimliyiz.. Hiçbir yağ hücresi elimizden kurtulamaz delikafadulden
* plazmiq: Hoşgeldin güzelim, hepberaber a.s.
* u2rem: Regl dönemimde kilo vermeyi bırak 2 kilo fazla çıkarım hep tartıda ama bitince gidiyor hepsi merak etme. Su tutuyoruz heralde o dönemde. Bilimsel izahını bilen biri açıklasa keşke. :uhm:
* * FREZYA: Benim de mekik çekmeye başlamam lazım. Sen hep yaz böyle çektim diye de ben sana özenip başlarım umuyorum. Ayrıca günaydın mesajına bayıldımmm.
* xxgizemxx: Ailecek geçmiş olsun tatlım. Çabucak iyileşin inşallah :1hug:
* lsce: Hoşgeldin tatlım :)
Kızlar deli gibi, herkese yazdığım cevabın önüne alıntısı ekledim.
* işaretine tıklarsanız "ben ne yazmışımda bu çatlak bana bu cevabı vermiş" merakınızı giderebilirsiniz.