sevilcan: Yaw bir de çok emzirilen çocuklarda şişmanlık ve bağımlılık olmaz diyorlar. Annem beni dedemin zoruyla 2 yaşına kadar emzirmiş. Annem dışardan oyun oynamaktan gelip emerdin diyor

Kadına illallah gelmiş benden. Bir ramazan günü baygınlık geçirince, babannem, dedeme inadı bırak demiş de öyle kurtulmuş anneciğim.:tomato:
misis: Tatlım, benim hiç bir şeyi dizginleyebilme gücüm yok maalesef. Tek yaptığım acıkmayı beklemek sonra da doyana kadar yemek. Böyle yazınca çok yermişim gibi geliyor di mi? Ama inan canım çok az yiyorum. Bazen de çok istersem yine yiyorum, o zaman da tekrar acıkmam uzun sürüyor. Böyle dengeleniyor herhalde cokacimcoook
yellowdaisy: Tebriklerini mutlulukla kabul ediyorum yellowcuğum. Kasımın 1'ini başlangıç kabul edebiliriz. 3 ayda 15 küsur oldu, daha ocak da bitmedi :) Evveeet, çıtır çıtır olucaz hepimiz hihoyyyt.
****Ayrıca tatlım ben bu kiloya göre gruplanma işini daha çok sevdim. Aramıza hoş geldin a.s.
**** Şubat ve mart var demişsin, ben hazirana kadar süre verdim kendime. İşte böyle çok bonkörümdür laelaelaelaelae 5 ya var, ayda 5 kilo verirsem tamadır bu iş.:lepi:
FREZYA: Kolay gelsin sana tatlım. Aramızdan çok çabuk ayrılacaksın yerimseniben Belki 6069'da ben seni yakalarım. Yok sen o zaman da 5059'a geçmiş olursun :1hug:
kakulle: Hoşgeldin güzelim a.s. Bitkiseller genelde müshil etkisi yapıyor başka da bir işe yaramıyormuş. Ben de kullanmıyorum.
HOŞŞUM: Hoşgeldin hoşşum, benden tam 6.7 kilo azsın, seni sıska fıstık seni :jeyyar:
aysana: Listen sağlıklı ve az kalorili gözüküyor, sen bu işi biliyorsun
*toprak*: Hayatta bırakmam seniiiiiii, burdasın. Ancak 6069'a gitmene göz yumabilirim senağlama
adasu: Bir tanecik kaptanımız, bizi derleyip toparladığın için sağol şekerim a.s.
26 Ocak- 1 Şubat haftasında herkese başarılar dilerim :hooray: :hooray: :hooray: