• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ok inşallah ya
ben geçen sene 64 kiloydum
işyerinde sanırım hep oturduğum için 73 olmuşum dün tartıldım
nasıl vereceğim bilemiyorum ya

aslında fazla da yemiyorum da dengesiz besleniyorum sebep bu
ikincisi işyerinde devamlı oturur konumdayım
var mı güzel bir diyet listeniz kızlar

bi de bu tür topiclere ilk girişim neler yapıyorsunuz burda anlatırsanız memnun olurum

hg canım bende senin gibi oturarak çalışıyorum,karpuz misali büyüyoruz yanikaydirigubbakcemile3
burda günlük yediklerimizi paylaşıyoruz,yaptığımız sporları da
haftalık olarak(pazartesileri) tartılıyoruz

kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ....istikrarlı olmanız dileğiyle ..burda çok güzel veriliyo ..ama ben ölüyorum baş ağrısından ya ..ilaç almak istemiyorum .....varmı öyle bildiğiniz ibşeyler ...

kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah peynirli maydanozu sandviç hazırlamıştım tam buğday ekmeğinden onun yarısını yedim
öğlen sandviçin kalanıyla,1-2 kaşık fırında patates yemeği ve 1 domates
akşamda saata yaptım kendime
buraya kadar herşey iyiydi de azönce dayanamayıp yarım bardaktan fazla kola içtim:oklava:uzun süredir içmemiştim
portakal yedim bi de

kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ....istikrarlı olmanız dileğiyle ..burda çok güzel veriliyo ..ama ben ölüyorum baş ağrısından ya ..ilaç almak istemiyorum .....varmı öyle bildiğiniz ibşeyler ...

en iyisi duş ve uyku bence
bi de bitki çayı yap kendine duştan onra:içelim:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz kusuum ya nie moralin bozuk bugün izmirde hava süperdi sahile atıverseydin kendini :))) hala başın ağrıosa kulaklarına masaj yap yada ayak başparmağına yada bitter çikolata ye :P bende ilaç kullanmayı sevmeyenlerdenimmm
3 gündür yatıyorum bugün artık yürüyüşe başlayım görüşrüz aralardakaydirigubbakcemile2:dance:

bu akşam kimse yok yaww be kaçırmışın 30 dk yürüdüm yoruldum yaa :(((
merci 74 bu arada kilom 69 yawww 70 yazma nolurrr :P:1no2:

merhaba kızlar..ben diyete başlayalı daha 2 gün oldu.79 kiloyum ve kesinlikle böyle bi motiveye ihtiyacım vardı.ben sabahları soğan suyu içiyorum..bi kere daha bu kadar çok kilo almıştım o zamanlar uyguladığım bi yöntemdi 20 kilo kadar verdim.hepinize tavsiye ederim.

yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz aramıza ben boğazını tutamayan biri olarak çoğaldıkça mutlu oluyorum bugün kahvaltı yapacak vaktim olmadı oğlum geceleri uyumuyo bütün gece oturduk haliyle günüm berbat geçti öğlen 1 lahmacun yedim akşam birşey yemedim gayet düzensizdi yani diet yapan birine yakışmıyo farkındayım merispek şu soğan suyunu iyice tarif edermisin

merhaba kızlar..ben diyete başlayalı daha 2 gün oldu.79 kiloyum ve kesinlikle böyle bi motiveye ihtiyacım vardı.ben sabahları soğan suyu içiyorum..bi kere daha bu kadar çok kilo almıştım o zamanlar uyguladığım bi yöntemdi 20 kilo kadar verdim.hepinize tavsiye ederim.

hoşgeldin merispek beraber başarıcaz inşallah
soğan suyunu nasıl yaptın?

Back
X