70.6 kilo' dan 20 nisan 2014 te 58<kilo<60 olmak için diyet günlüğüm

selam günlüğüm artı 1 kilo ile anne gezmesini kapattım:51:yemekler şahaneydi pişman değilim:51: diyet son hızıyla devam ediyor duyanlar duymayanlar anlatsın fesatlar çatlasın:52:

selam günlüğüm artı 1 kilo ile anne gezmesini kapattım:51:yemekler şahaneydi pişman değilim:51: diyet son hızıyla devam ediyor duyanlar duymayanlar anlatsın fesatlar çatlasın:52:

merhaba diyet günlüğüne de beni alır mısın var mısın beraber vermeye :21:benim hedefim de 60 altında olmak bunun için uzman bir diyetisyen arkadaşımdan tavsiyeler listeler alarak paylaşırım seninle

canım ben bir diyet grubuna yazdım ama yeterli cevap alamadım :25:seninki hangisi bana bu konuda yardımcı olur musun siteye yeni giriş yaptım canım bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim :14:

linkteki sayfa canım

62-75 kilo aralığındakilerin diyet günlüğü

grubumun adı

çalışacağım inşallah evet ama bu dershane olur mu bilmem:31:

biryerden başlamak gerek ama bende görüntülü kpss den çalışıyorum bu sene çok geç başladım . Rabbim Hayırlısını nasip etsin Hepimize.Günlüğünde hayırlısı olsun kendine iyi bak Anne yemeğinin değeri pahabiçilemez olsun iyi yapmışsın:)

biryerden başlamak gerek ama bende görüntülü kpss den çalışıyorum bu sene çok geç başladım . Rabbim Hayırlısını nasip etsin Hepimize.Günlüğünde hayırlısı olsun kendine iyi bak Anne yemeğinin değeri pahabiçilemez olsun iyi yapmışsın:)

amin inşallah :16::16::16::16::16:

günlüğüm günaydın 65.5 i gördüm bugün demekki zayıfladım baya:53: eşimde sürekli çok zayıflamışsın diyor :53: benim inadım inat yazın 60 kilonun altında olacağım amacım 58 olmak:8:

ama bir eksiğim var oda spor yapmak unutmazsam 61 kiloya gelince spora başlıcam yada platese:32:

bu sefer çok emek verdim kilo verirken hamile olana kadar dikkat edceğim ve asla almayacağım bu verdiğim kiloları söz veriyorum:16:

merhaba günlüğüm bu aralar değişik ruh hallerindeyim diyet yapasım yok hiç ama son 5 kilo daha vermek istiyorum 66 kusur civarlarındayım amacım 61 kusur e inmek 1 ayda 5 kilo verip diyet işine uzun süre ara vermek amacım:31: ama o 1 aylık süre ne zaman başlar bilmem :31:

diyeti bayadır boşladım 66 kilo civarlarndayım yarından detoks a başlıyorum araştırmalarım sürüyor saırım meyva detoksu gibi bi rr şey arıyorum

kararmı verdim 5 günde 5 kilo diyeti paklar beni tuz sıfır olmalı baya şiştim bu ara toksinleri atmam lazım:31: perşembe cuma cumartesi pazar pazartesi
kesilikle uyacağım:46:

Back