70.6 kilo' dan 20 nisan 2014 te 58<kilo<60 olmak için diyet günlüğüm

günaydın günlüğüm bu sabah ki menüm

2 chery domates
3 minnak yaprak marul limona bulanmış
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 bardak ayran

216 kalori

Merhaba.
Sabah kepek ekmeği ile kahvaltı,öğlen fırında tavuk ve yoğurt,akşam sadece yoğurt yiyeceğim
Babyforwe sen spor yapıyor musun..

selam günlüğüm perşembeye kadar 2 kilo vermek niyetim 68.4 olmak için elimden geleni yapacağım haftada 2 çooook iyi olur

annemlere gitmeme 1 ay var uçak biletlerimizi aldık 1 ayda 6 kilo versem şahane olur ve vereceğim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:52:

istikrarlı bir düşüş yaşıyorum son günlerde az da olsa 200 gr 200 gr dır:nazar:

herkese inat bu sefer olucak:nazar:

EVET BU GÜNÜ DE ÇOK İYİ ATLATTIK HAFTADA 2 KİLO GİDECEK BUNA EMİNİM :nazar: RABBİM SEN YARDIMCIM OL AKŞAMI NESLE NESFİT VE YOĞURT KARIŞIMI İLE KAPATTIM:nazar:

günaydın günlüğüm artık fazla yemiyorum şahane bir haber bu vücudum ve ben alıştım diyete çuklat yersem yemek yemiyorum şahane:52::52::52:

günaydınnn daha günlük kilom ne bilmiyorum uyuşukluktan uyuşukluk demiyelim de yatakta iş aramaktan kalkamadım:9:

evet çok istikrarlı gidiyorum dün itibarı ile yüksek lisans mezunuyum yani potansiyel bir işsiz :53::52::52::52::52:

artık zayıflamam lazım kendimi eğitmem ve iş sahibi olmam lazım:52:

günaydııınnnn:52::52::52::52: 1 haftada taaaam 2.5 kilo verdim:16: güzel bir hafta daha beni bekliyorrrr:nazar::52:

evet çok iyi gidiyor ve ben dahada kararlıyım 58 kilo olacağım o kadar:kkk:

istediğim şeyi giyebiliyorum ama neden daha ince bedenlerine girmeyim değil mi üstümde dasha güzel durmaması için bir engel mi var yok bu yüzden 58kilo olacağım durmak yok yaza kadar halledeceğim bu işi inşallah
artık yemek benim kölem. ben yemeğin değil. :72: onu istediğim gibi kullanacağım o kadar:kkk:

bu arada perşembe günleri benim için yeni bir period demek geçen hafta 2.5 kilo vermişim darısı bu hafta için toplam 2 kilo daha vermek istiyorum eğer ki 2 kilo veririsem haftaya bugün 65.9 olacağım durmak yok yola devam:8:

ve her hafta perşembe vucudumu ölçüp yazacağım ilk ve son farkı görmek çok iyi olacak bence:52:

bundan sonra yediğim her şeyin fotoğrafını buraya koyacağım suçlu hisseder ve kaçamak yapmam bu yüzden iyiki geldi aklıma:52:

öğle yemeğim
Eki Görüntüle 987186

ara
$2014-02-20-1319.jpg

bugün almam gereken 200 kalori var başka da yok akşama çok hafif bireşy yemem lazım:8:

Back