70.6 kilo' dan 20 nisan 2014 te 58<kilo<60 olmak için diyet günlüğüm

...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat

seLis..........................................64..............63.8..............200 gr vermiş:46::65:

mehay....................64.4...............64..............

nazlibahar................67.5.............67.3..............

ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............500 gr vermiş:46::46::65:

n_o_d.....................68.5.............67.9..............

BLUEmoon2009..............................75..............

babyforwe...................................70.4..............67.9..............2500 gr vermiş :46::46::65:

aykaar......................66...............64.6..............

canfunerda...................................55.9..............55.9..............kilosunu koruyor:46:

bu haftanın 1. benim bakalım gelecek haftanın 1. kim olacak :87:

Son düzenleme:
günlüğüm giremiyorum diye diyeti bıraktım sanma son hızla devam ediyor eksik kilolarım var çizelgede onları not alıyorum 2 gün tatil yazarım musait olunca:16:

sanki bu hafta 1 kilo bile gitmicek gibi duruyor :50::50:cumaya var daha 1 kilo vermem lazım:50:

günaydın günlüğüm işe başlamak benim için yardımcı unsur oldu:9: ama kilo vermem durdu diyebilirim minnak minnak gidiyor:52::50: ama yaz geldiğinde ve iş bittiğinde ben eminim 58 kilo olacağım:52:

annemler gitmeme taaam 17 gün var bu demek oluyor neredeyse 2.5 hafta 2.5 haftada 2.5 kilo vermem lazım:52:

günlüğüm buradayım annemlere gidene kadar verebilecekmiyim acaba 2 kilo:30: zora girdi ama en azından 1 kilo vermem lazım:31:

Selam ins verirsn kilolarini.
Bende 67 kiloyum 10 kilo vrmek istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum ozguvenm yerine gelsn istigorum boyum 162 bi turlu veremiyorum yardim edin bana da

Selam ins verirsn kilolarini.
Bende 67 kiloyum 10 kilo vrmek istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum ozguvenm yerine gelsn istigorum boyum 162 bi turlu veremiyorum yardim edin bana da

canım kelin merhemi olsa hesabı yapabilsem kendime de istiyorum ama olmuyor işte :52: yemek aç kalmak lazım başka yolu yok:27:

canım kelin merhemi olsa hesabı yapoabilsem kendime de istiyorum ama olmuyor işte :52: yemek aç kalmak lazım başka yolu yok:27:
ben zaten ekmek yiyen bi insan degilim benim tek sorunum gunduz uyuyup gece calismak

günlüğüm gayet iyi gidiyor baktımda başlarda 69 lu kilolarda nasıl da üzülüyormuşum şuan 66 lı rakamlardayım bundan güzeli yok devam edeceğim ve yaza 60 kilo altında gireceğim her hafta 0.5 veya 1 kilo arası verirsem şahane olucak:46::46::46:

selam günlüğüm ben hala buralardayım yılmak yok asla bu sefer 62li leri göreceğim inşallah en tyakın zamanda:33:

merhaba zerder o aralar yapptığım şey sabah nesfit öğle salata ve ton balık akşam yoğurt veya ayran yanında da salata idi sanırım aç kaldım yani aç kalödadan zayıflanmıyor
hala da açım:31:

gerçektende aç kalmışın bendede bu irade olsa keşke ben akşam yemeyi kestim ama öğünlerde çok yiyorum bide hareket yok darısı benim başıma artık.bende kararlıyım yavaş yavaşda olsa vercem inş.Yeni işinde hayırlı olsun bu arada insanın kendi ayaklarının üstünde durması gibisi yok

çoook teşekkür ederim canım :16: haklısın gerçekten:16:

bende bugün 70.1 gördüm yemeyi azaltmıştım saat 7 den sonrada pek yememeye çalışıyorum onun için çok mutluyum bakalım böyle devam etcem.bide bisiklet alabilsem şu eve neyse .benimde kızım olduğu için pek özel sektöre girmek istemiyorum kpss çalışıyorum onun için bakalım hayırlısı artık .sen bu sene bitirmişsin girmeyi düşünmüyormusun

bende bugün 70.1 gördüm yemeyi azaltmıştım saat 7 den sonrada pek yememeye çalışıyorum onun için çok mutluyum bakalım böyle devam etcem.bide bisiklet alabilsem şu eve neyse .benimde kızım olduğu için pek özel sektöre girmek istemiyorum kpss çalışıyorum onun için bakalım hayırlısı artık .sen bu sene bitirmişsin girmeyi düşünmüyormusun

çalışacağım inşallah evet ama bu dershane olur mu bilmem:31:

Back