- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Canım sen katılırım yazmış mıydın?Benide bilgilendirin bende yarın başlarım, 70 bin mi okuyacağım
@newplanet
Jawlensky
@Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
merve
@begonvil1985
@Kara_gozlum
Luluuu94
@Tospaagtd
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
@Deryaa123
@Umut_2019
@MRs seyhan
@Luniss
@moonandstar
@2019 mutluluk
@ressamasel
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
@hasbeee
@Tugce3333
@Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
@Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
Asbei
@2kiz1anne
@Hamilece
@3 cicek annesi
@minik kalp0753
@mimiraculum
@memurhanim
@mew123
@_Sitare_
@01ASEL01
Minicikpandam
@lalegul52
Listemiz bu sekilde günde 2 kişiye okuyacağız. Dua sahibi 2 kişi 2700 adet okuyacak. Diğerleri 2692 adet okuyacak.
Herkes tamam diyorsa @newplanet veJawlensky arkadaşlarımız duasını yazsın ona niyet edip başlayalım. Bu arkadaşlarımız için 23.00 14.03.2020 tarihine kadar okumamızı tamamlayıp bildirelim.
Allah kabul etsin.
Leeen bi daha sayi mi dağıtçaz
KizzzDağıt işin ne
Yok, ben yeni gördüm konuyu, neler yapıyorsunuz öğrenince okuyacağım bendeCanım sen katılırım yazmış mıydın?
2692 okuyacaksin toplam.Kaç okucaz kızlar ben anlamadımokudum yazdıklarınızı ama iki kişilik mi okucaz yani
Şimdi sayı brlirlendi istersen sonraki arkadaşlarda ekleriz canım. 1 gün süremiz var şu an sayı 2692.Yok, ben yeni gördüm konuyu, neler yapıyorsunuz öğrenince okuyacağım bende
Sen 2700 okuyacaksın tamam mi canım.Yazıyorum hemenyeni gördüm.
Kuzum siz nasıl başlıyorsunuz bana söyleyin ben yarın okurum 70 bini, normal ya şafi gibimi onu öğrenmek istiyorum , başlamadan önce neler yapılıyorŞimdi sayı brlirlendi istersen sonraki arkadaşlarda ekleriz canım. 1 gün süremiz var şu an sayı 2692.
Bi günde 70 bin okunmuyor kızKuzum siz nasıl başlıyorsunuz bana söyleyin ben yarın okurum 70 bini, normal ya şafi gibimi onu öğrenmek istiyorum , başlamadan önce neler yapılıyor
Tamam canım nevplanet ve kendime toplamda 2700.Sen 2700 okuyacaksın tamam mi canım.
Evet o sekilde oluyor. Biz yetmişbini 1 arkadas icin cekiyoruz aramizda paylasip. Birbirimize duamiz geçmiş oluyor.Kuzum siz nasıl başlıyorsunuz bana söyleyin ben yarın okurum 70 bini, normal ya şafi gibimi onu öğrenmek istiyorum , başlamadan önce neler yapılıyor
Evet canımTamam canım nevplanet ve kendime toplamda 2700.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?