- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Hepimiz burdayızdualar gelsin başlayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımBen de varım 2 kişiye toplam 2692 okuyacağız degil mi. Ben bunu çok karistiriyorum.
Sağol güzel anneEvet canım
Tamamdır canım niyetimizi ne zaman yapacagiz isimlerle daha iyi olur diye düşünüyorum yada nick nasil uygun olursa@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
merve
@begonvil1985
@Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
@Deryaa123
Umut_2019
@MRs seyhan
@Luniss
@moonandstar
2019 mutluluk
@ressamasel
@ankay48
Pembe Lotus
@Rabia islam
@hasbeee
@Tugce3333
Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
H HoneyBear
Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
Asbei
@2kiz1anne
@Hamilece
3 cicek annesi
@minik kalp0753
@mimiraculum
@memurhanim
@mew123
@_Sitare_
@01ASEL01
@xy35
@lalegul52
Listemiz bu sekilde günde 2 kişiye okuyacağız. Dua sahibi 2 kişi 2700 adet okuyacak. Diğerleri 2692 adet okuyacak.
Herkes tamam diyorsa @newplanet ve @_Gulnihal_ arkadaşlarımız duasını yazsın ona niyet edip başlayalım. Bu arkadaşlarımız için 23.00 14.03.2020 tarihine kadar okumamızı tamamlayıp bildirelim.
Allah kabul etsin.
Başlayabiliriz@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
merve
@begonvil1985
@Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
@Deryaa123
Umut_2019
@MRs seyhan
@Luniss
@moonandstar
2019 mutluluk
@ressamasel
@ankay48
Pembe Lotus
@Rabia islam
@hasbeee
@Tugce3333
Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
H HoneyBear
Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
Asbei
@2kiz1anne
@Hamilece
3 cicek annesi
@minik kalp0753
@mimiraculum
@memurhanim
@mew123
@_Sitare_
@01ASEL01
@xy35
@lalegul52
Listemiz bu sekilde günde 2 kişiye okuyacağız. Dua sahibi 2 kişi 2700 adet okuyacak. Diğerleri 2692 adet okuyacak.
Herkes tamam diyorsa @newplanet ve @_Gulnihal_ arkadaşlarımız duasını yazsın ona niyet edip başlayalım. Bu arkadaşlarımız için 23.00 14.03.2020 tarihine kadar okumamızı tamamlayıp bildirelim.
Allah kabul etsin.
Ne demek canım. Amin inşallah kabul olsun.
Canım 2692 kez ya bedi diyorsun. Başlamadan önce arkadaşlarımızın duaları için niyet et. @newplanet hasta @_Gulnihal_ in de bebeleri var. Müsait olunca girip dualarını yazarlar. Yazamazlarsa da niyetlerine okuyoruz.Kızlar bben ilk defa başlıycam nasıl yapcaz niyet ederek mi dua edicez
Yees.Ben de varım 2 kişiye toplam 2692 okuyacağız degil mi. Ben bunu çok karistiriyorum.
Evet ismen iyi oluyor. Bazen söylemek istemeyen oluyit nick de isim yerine geçer bence. Ama dualarını bilip o kabul olsun diye dua etmek daha güzel oluyor. Yazarlar muhakkak canım.Tamamdır canım niyetimizi ne zaman yapacagiz isimlerle daha iyi olur diye düşünüyorum yada nick nasil uygun olursa
Dur onu sıran gelince söylicen.Kızlar ismim Tuğçe bilginiz olsun
Az daha bekleyelim dualarını yazmalarını olmadı niyetlerine okuruz.Tamamdır... Başlıyor muyz
Olur cnmAz daha bekleyelim dualarını yazmalarını olmadı niyetlerine okuruz.
Yaa öylemi bilemedimmDur onu sıran gelince söylicen.