- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
ummhnisa CANIM tamammısın kezbn ıcın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canımummhnisa CANIM tamammısın kezbn ıcın
Amin canım
namaste21 arkadaşımızın adına okundu ablamda okudu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah14.SIRA (SON KISI) namaste21 DUASI
NAMASTE21===kalbindeki dileği mucize bir şekilde tez zaman da kabul olsun
KIZLAR LİSTE DEN CIKMAK ISTEYEN VARSA BELIRTSİN YADA DEVAM ETMEK ISTIYORSANIZ YINE DE BELIRTIN PAZAR AKSAMI TEKRAR 24-26 KISILIK LISTE ILE DEVAM EDECEĞİZ HERKES KENDI ESMASINI KENDI BELIRLEYECEK GUNLUK 2 KISIYE OKUNACAK
Kızlar kısı bası 5.000 tane düşüyor herkese
Yarın aksam saat 22.00 da tüm bildirimler toplanmıs olacak sıradakı arkadasa gecilmiş olacak ınsallah
LİSTEMİZ
@Tospaagtd
F Feyzaanrr ablası
Ssevincli
Ssevincli ablası
burcusami
F Feyzaanrr
Morrmeneksee
Z zinciriye
@Ada-anne
Yazarhanim
ummhnisa
Life light
M Morlale8
namaste21
Canım ben bu ara çok yoğunum devam edemeyeceğim beni çıkar canımKIZLAR LİSTEDEN CIKACAK OLAN VARMI
Morrmeneksee beni ekleme kuzum. Hepinizden Allah razı olsun. Allah dualarımızı kabul etsin. Dualarda buluşalım hep.14.SIRA (SON KISI) namaste21 DUASI
NAMASTE21===kalbindeki dileği mucize bir şekilde tez zaman da kabul olsun
KIZLAR LİSTE DEN CIKMAK ISTEYEN VARSA BELIRTSİN YADA DEVAM ETMEK ISTIYORSANIZ YINE DE BELIRTIN PAZAR AKSAMI TEKRAR 24-26 KISILIK LISTE ILE DEVAM EDECEĞİZ HERKES KENDI ESMASINI KENDI BELIRLEYECEK GUNLUK 2 KISIYE OKUNACAK
Kızlar kısı bası 5.000 tane düşüyor herkese
Yarın aksam saat 22.00 da tüm bildirimler toplanmıs olacak sıradakı arkadasa gecilmiş olacak ınsallah
LİSTEMİZ
@Tospaagtd
F Feyzaanrr ablası
Ssevincli
Ssevincli ablası
burcusami
F Feyzaanrr
Morrmeneksee
Z zinciriye
@Ada-anne
Yazarhanim
ummhnisa