- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Bilgi edine bilsem bi gün bile sürmezBi günde 70 bin okunmuyor kız
Tamam canım, bizde evde 4 kişi okuyoruz, Allah kabul etsin inşAllahEvet o sekilde oluyor. Biz yetmişbini 1 arkadas icin cekiyoruz aramizda paylasip. Birbirimize duamiz geçmiş oluyor.bekle sen bir sonraki listeye ekleyelim.
Allah kabul etsin inşallahCanlarım benim duam : Rabbim Çağrı kuluna sağlıklı mutlu bir şekilde çalışacağı hayırlı iş kapıları açsın tez zamandaduam için el açan gönül dostlarımın da dualarını kabul etsin inşallah
Yazdim yavvv
Tmm yaww. Sen bugün bana çok kızıyorsun ona göreYazdim yavvv
Seni not ettim bu arkadaşlarınki bitsin. Tekrar sayıyı ona göre vercem.Tamam canım, bizde evde 4 kişi okuyoruz, Allah kabul etsin inşAllah
Allam bu duygu durum değişiklikleri insallah hayirlı seylerdendir.Tmm yaww. Sen bugün bana çok kızıyorsun ona göre
Yazdi arkadaslar dualarini canim. Basliyoruz. Yarin 23.00 sonNe zaman başlıyoruz
Ay Allah seniAllam bu duygu durum değişiklikleri insallah hayirlı seylerdendir.Neyse burda çok seyapmayalım. Kendi topiğimizde soytarılıga devam ederiz.
Cnm ikisine toplam kaç tane okuyacaz şimdi aklım karıştıYazdi arkadaslar dualarini canim. Basliyoruz. Yarin 23.00 son
2692Cnm ikisine toplam kaç tane okuyacaz şimdi aklım karıştı
Evet canım. Toplam 2692.Şimdi @gülnihal ve @newplanet İcin mi okuyacaz
Beni de alırmısınız
Şimdi ben napıcamBi günde 70 bin okunmuyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?