- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Bilgi edine bilsem bi gün bile sürmezBi günde 70 bin okunmuyor kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgi edine bilsem bi gün bile sürmezBi günde 70 bin okunmuyor kız![]()
Tamam canım, bizde evde 4 kişi okuyoruz, Allah kabul etsin inşAllahEvet o sekilde oluyor. Biz yetmişbini 1 arkadas icin cekiyoruz aramizda paylasip. Birbirimize duamiz geçmiş oluyor.bekle sen bir sonraki listeye ekleyelim.
![]()
Allah kabul etsin inşallahCanlarım benim duam : Rabbim Çağrı kuluna sağlıklı mutlu bir şekilde çalışacağı hayırlı iş kapıları açsın tez zamandaduam için el açan gönül dostlarımın da dualarını kabul etsin inşallah
![]()
Yazdim yavvv
Tmm yaww. Sen bugün bana çok kızıyorsun ona göreYazdim yavvv![]()
Seni not ettim bu arkadaşlarınki bitsin. Tekrar sayıyı ona göre vercem.Tamam canım, bizde evde 4 kişi okuyoruz, Allah kabul etsin inşAllah![]()
Allam bu duygu durum değişiklikleri insallah hayirlı seylerdendir.Tmm yaww. Sen bugün bana çok kızıyorsun ona göre![]()
Yazdi arkadaslar dualarini canim. Basliyoruz. Yarin 23.00 sonNe zaman başlıyoruz
Ay Allah seniAllam bu duygu durum değişiklikleri insallah hayirlı seylerdendir.Neyse burda çok seyapmayalım. Kendi topiğimizde soytarılıga devam ederiz.
![]()
Cnm ikisine toplam kaç tane okuyacaz şimdi aklım karıştıYazdi arkadaslar dualarini canim. Basliyoruz. Yarin 23.00 son
![]()
2692Cnm ikisine toplam kaç tane okuyacaz şimdi aklım karıştı
Evet canım. Toplam 2692.Şimdi @gülnihal ve @newplanet İcin mi okuyacaz
Beni de alırmısınız
Şimdi ben napıcamBi günde 70 bin okunmuyor kız![]()