• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💠YA BEDİ CC. GRUBU (14 KİŞİLİK - LİSTE KAPANMIŞTIR)

Niye öyle oluyor bu da bi vesvese değilmi canım
Yok cnm vesvese ıle alakası yok..
Ağırlık cokmesı duanın kabulüne işaret eder derler.
Ağlamak, huşu duymak bunlar hepsı belirti.
Ama bende cok ağırlık oluyor ağırlıktanda zıyade cok iç sıkıntısı oluyor buhran gecirıyorum o gun. Ağlama krızlerıne bile yasadıgım olmustur durduk yere

Yok cnm vesvese ıle alakası yok..
Ağırlık cokmesı duanın kabulüne işaret eder derler.
Ağlamak, huşu duymak bunlar hepsı belirti.
Ama bende cok ağırlık oluyor ağırlıktanda zıyade cok iç sıkıntısı oluyor buhran gecirıyorum o gun. Ağlama krızlerıne bile yasadıgım olmustur durduk yere
Bendede aynı şekil oluyor bi ağırlık uyuma isteği ve aynı zamanda rahatlık huzur rabbim kabul etsin inşallah 🤲

Amin canım, 🤲 dualarımızın kabulunu YASAYIP buraya yazmayı nasıp etsin Allah ❤️
Amin canım inanırmısınız burada sizlerle tanıştıktan sonra burda duaya başladıktan sonra insan duasının kabul olacağına gönülden inanıyor şahsen ben öyle oluyorum yaptığımız duaların kabul olacağına gönülden inanıyorum inşallah hepimiz birbirimizin güzel haberlerini alacağız burda rabbim hepimizi mutlu edecek inşallah 🤲🤲

13.SIRA M Morlale8 DUASI

=Sıkıntılarımdan kalbimdeki vesveseden kurtulmak için

Kızlar kısı bası 5.000 tane düşüyor herkese
Yarın aksam saat 22.00 da tüm bildirimler toplanmıs olacak sıradakı arkadasa gecilmiş olacak ınsallah ❤️
💠💠💠LİSTEMİZ💠💠💠

@Tospaagtd
F Feyzaanrr ablası
Ssevincli Ssevincli
Ssevincli Ssevincli ablası
burcusami burcusami
F Feyzaanrr
Morrmeneksee Morrmeneksee
Z zinciriye
@Ada-anne
Yazarhanim Yazarhanim
ummhnisa ummhnisa
@Life light
👉👉 M Morlale8
@namaste21
M Morlale8 arkadaşımızın adına okundu Ablamda okudu rabbim niyetini dualarını kabul etsin 🤲

Back