- Konu Sahibi Morrmeneksee
Niye öyle oluyor bu da bi vesvese değilmi canımKızlar sızlere hatım yaptığımız gun bır ağırlık, bir sıkıntı çöküyor mu uzerınize??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye öyle oluyor bu da bi vesvese değilmi canımKızlar sızlere hatım yaptığımız gun bır ağırlık, bir sıkıntı çöküyor mu uzerınize??
Amin canımHepimizin duaları en hayırlı ne surette ise o şekilde en hayırlı vakitte kabul olsun.
Yok cnm vesvese ıle alakası yok..Niye öyle oluyor bu da bi vesvese değilmi canım
Amin canım ınsallahHepimizin duaları en hayırlı ne surette ise o şekilde en hayırlı vakitte kabul olsun.
Bendede aynı şekil oluyor bi ağırlık uyuma isteği ve aynı zamanda rahatlık huzur rabbim kabul etsin inşallahYok cnm vesvese ıle alakası yok..
Ağırlık cokmesı duanın kabulüne işaret eder derler.
Ağlamak, huşu duymak bunlar hepsı belirti.
Ama bende cok ağırlık oluyor ağırlıktanda zıyade cok iç sıkıntısı oluyor buhran gecirıyorum o gun. Ağlama krızlerıne bile yasadıgım olmustur durduk yere
Amin canım, dualarımızın kabulunu YASAYIP buraya yazmayı nasıp etsin AllahBendede aynı şekil oluyor bi ağırlık uyuma isteği ve aynı zamanda rahatlık huzur rabbim kabul etsin inşallah
Amin canım inanırmısınız burada sizlerle tanıştıktan sonra burda duaya başladıktan sonra insan duasının kabul olacağına gönülden inanıyor şahsen ben öyle oluyorum yaptığımız duaların kabul olacağına gönülden inanıyorum inşallah hepimiz birbirimizin güzel haberlerini alacağız burda rabbim hepimizi mutlu edecek inşallahAmin canım, dualarımızın kabulunu YASAYIP buraya yazmayı nasıp etsin Allah
M Morlale8 arkadaşımızın adına okundu Ablamda okudu rabbim niyetini dualarını kabul etsin13.SIRA M Morlale8 DUASI
=Sıkıntılarımdan kalbimdeki vesveseden kurtulmak için
Kızlar kısı bası 5.000 tane düşüyor herkese
Yarın aksam saat 22.00 da tüm bildirimler toplanmıs olacak sıradakı arkadasa gecilmiş olacak ınsallah
LİSTEMİZ
@Tospaagtd
F Feyzaanrr ablası
Ssevincli
Ssevincli ablası
burcusami
F Feyzaanrr
Morrmeneksee
Z zinciriye
@Ada-anne
Yazarhanim
ummhnisa