Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bidakne ben katılamicam hepiniz hakkınızı helal edin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah Allaha Emanet olun herkesingini okudum bitirdim
Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin benden yana bi hakkım varsa helal olsun Hepinizle dua kardeşliği yapmak çok güzeldi @newplanet sende hakkını helal et hepimize vesile oldun allah bütün muratlarini kabul etsin
Hanımlar benden yana da helal olsun inşallah hepinizin mutlu haberlerini duyarım ❤❤❤❤❤Maalesef bi tatsızlık yaşadık ama kusura bakmayın lütfen Ben de biraz stresli süreçlerden geçtim sizler de hakkınızı helal edin ❤❤❤❤ dualarınız kabul olunca bi ufak haberi benden esirgemezseniz çok mutlu olurum hepinizi çok seviyorum duayla kalın
Sena ve yonca arkadaşıma okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Hakkım varsa herkese helal ediyorum sizler de bana helal ediniz inşallah.Allah hepinizden razı olsun emeği geçenlere ayrıca teşekkürler Rabbim dualarımızı kabul eylesin