- 8 Mart 2020
- 5.419
- 26.978
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.881
Sıraları geçmiş galiba , şimdilik 2 kişi gördüm benArkadaşlar başka sitede olsalar da dua grubumuza bu zmana kadar okudular bizde okuyalım onların yerine hakka girmeyelim
Atilma yok canım baska topikte bi grup uye buranin aynı bi site acmislar bizim burdanda uye olununca burdaki uyelikleri iptal olduAnlamadım neden atıldılar ki
4 kişi miSayıyı yeniden mi hesaplayım arkadaşlar? Listede 4 kişi banlı gözüküyor hepsi gitti mi?
Bu 4 kişiden biriydi galiba muhabbeti dönmüştü durumlarda2 kisi kesin cakma sitede diger 2side oraya geçti o zaman ceza alacak bir şey yazmamislar çünkü
Bu 4kisiden hangisi cerendi acaba
Diger sitede ceren diye biri vardı
Giden arkadaşlardan biri herkes için okuduğunu söylemişti2 kisi kesin cakma sitede diger 2side oraya geçti o zaman ceza alacak bir şey yazmamislar çünkü
Bu 4kisiden hangisi cerendi acaba
Diger sitede ceren diye biri vardı
Hatırlamıyorum ben canım yaGiden arkadaşlardan biri herkes için okuduğunu söylemişti
Aynen canım yaÇakma site olayını bilmiyorum ben herkes istediği yere gitsin tabi ama önce buradaki sorumluluğunu bitirsin günah ya Bi de gidenler arasından kendilerine okunan varsa vicdanları nası rahat ediyo anlamadımMandalinvitamin canım zahmet olmazsa düzenler misin bugün okuyanlar yazdıktan sonra o 4 kişinin yerine okuyalım arkadaşların duası yarım kalmasın
Ben 3 kişi gördüm lorik lunis bide tugcesi diğer kişi kimÇakma site olayını bilmiyorum ben herkes istediği yere gitsin tabi ama önce buradaki sorumluluğunu bitirsin günah ya Bi de gidenler arasından kendilerine okunan varsa vicdanları nası rahat ediyo anlamadımMandalinvitamin canım zahmet olmazsa düzenler misin bugün okuyanlar yazdıktan sonra o 4 kişinin yerine okuyalım arkadaşların duası yarım kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?