- 11 Temmuz 2014
- 603
- 1.000
- 113
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.901
Bugun bildirim yaptılar galibaÇakma site olayını bilmiyorum ben herkes istediği yere gitsin tabi ama önce buradaki sorumluluğunu bitirsin günah ya Bi de gidenler arasından kendilerine okunan varsa vicdanları nası rahat ediyo anlamadımMandalinvitamin canım zahmet olmazsa düzenler misin bugün okuyanlar yazdıktan sonra o 4 kişinin yerine okuyalım arkadaşların duası yarım kalmasın
Bende baktım 4. Kişiyi göremedimBen 3 kişi gördüm lorik lunis bide tugcesi diğer kişi kim
Ha iyi bari o zaman yarına sayı değişecekBugun bildirim yaptılar galiba
Ben yanlış görmüşüm 3 kişi dediğiniz gibiBende baktım 4. Kişiyi göremedim
Canim sayıyı dagitmasakta bitiren azar azar alıp mi okusaTamam ben tekrar dağıtırım kalan sayıyı
Cnm lorik kalan kişlerede okucak onu çıkarma hakka girmek istemiyor tamamlıcakTamam ben tekrar dağıtırım kalan sayıyı
Ben 2 kişi biliyordum meğer 3 kisiymis. 3.yü bilmiyorumHa iyi bari o zaman yarına sayı değişecek
Ben 2 kişi biliyordum meğer 3 kisiymis. 3.yü bilmiyorum
Aynı üzüntüyü bende yaşıyorum canım maalesefher gün okudugumu söylemek icin giriyorum tüm mesajları okuyorum ama asla olayları anlayamıyorum kim girdi kim çıktı ne oluyor.Dua icin biraraya gelip bunlarla karsılaşmak çok üzücü.Insallah bundan sonrası iyi olsun Allah herkesin duasını kabul etsin.Bu arada daha kac kisi var duası okunacak ögrenebilir miyim?
Bende yardımcı olurum okumam bittiğindeLuniss T tugcesi ve L Loriklorik
L Loriklorik kalan kişiler için okuyacakmış. 2 kişi kalıyo onların yerine de ben ya da isteyen kişiler okuyalım. Bence sayı değişmesin
Canım bugün okumuşsun giden 2 arkadaş okumamış. Yardım eder misin? benim okumam bitince bende başlıycam onların yerine okumayaBende yardımcı olurum okumam bittiğinde
Arkadaşlar için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah@minik kalp0753 arkasaşımızın duası
Allahım melike kuluna hayırlı zamanda sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et. İşlerimize ferahlık ver yolumuzu açık eyle bugünler bu virüsten ailemi uzak tut ya rabbim. Sen afedicisin bütün günahlarımızı af et yarabbim. Bana dua eden kardeşleriminde gönlünden geçen dualarını kabul et amin
@Aventuss arkadaşımızın duası
İsmim Selen
Allahım basta günahlarımı bagısla. Kalbıme iyilik ver huzur ver.
Kalbimdekini hayırlı eyle , değilsede hayırlı sekilde onume cıkart ve yuvamı kurmamı ,nasip et Allahım.
Vedud isminle beni sev ve sevdir. Ailemizi,sevdiklerimizi koru. bu kötü donemden hayırlısıyla cıkmamızı nasip et Allahım.
Burada duama amin diye arkadaslarımında dualarını kabul eyle. Senın herşeye günün yeter Rabbim. Ol dersin ve olur. Bizleri bagısla ve yanına affolamıs günah kalmadan al Allahım
Okuyan herkese tesekkür ederim şimdiden:)
Herkes 3.181, dua sahipleri 3.199 okuyacak
@newplanet
@_Gulnihal_
E Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
@begonvil1985
@Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
Mandalinvitamin
@Umut_2019
Tugcesii
Luniss
@moonandstar
2019 mutluluk
@ankay48
Pembe Lotus
@Rabia islam
@Tugce3333
@Nzlnaz
@rukiyets
panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
@Karagullu
B Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
@minik kalp0753
@mimiraculum
@nursevdi
@Gulcan2904
N Nana
@Birpdrci
memurhanim
Şimdilik 1.000 aldım 5.962 kaldiCanım bugün okumuşsun giden 2 arkadaş okumamış. Yardım eder misin? benim okumam bitince bende başlıycam onların yerine okumaya
1000 aldım 4.962 kaldıŞimdilik 1.000 aldım 5.962 kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?