- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
@2kiz1anne ve ben cikiyoruz canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım söylediğin çok mantıklı yalnız koca koca insanlarız dua grubuna katılıyoruz birilerinin hakkına giriyoruz yani öğretmenin ödev kontrolü gibi mi davranalım illaki herkes sorumluluğunu almalıBende aksatmadan okurum.
Nacizane önerim olacak. Bir liste yapilsin, o liste alinti yapilsin okuyanlar '"+" işaretlesin isminin yanına. Biz eskiden diyet gruplarında öyle ilerlerdik.
Olması gereken herkesin girip okuduğunu belirtmesi ama kalabalık oldumu maalesef sorumluluğu atlayanlar oluyor. En azından bu sistemde okuyan okumayan belli olurda eksiği hemen görür tamamlarızCanım söylediğin çok mantıklı yalnız koca koca insanlarız dua grubuna katılıyoruz birilerinin hakkına giriyoruz yani öğretmenin ödev kontrolü gibi mi davranalım illaki herkes sorumluluğunu almalı
Yeni listeyi bir toparlayalim dediğin gibi takip edelim
Yeni kişilere geçmedik dimi kuzum benim eksiğim yok yani?Kuzum acele etmeyelim çıkan kişiler çok, net olarak belli olsun çıkan çıksın kalan kalsın. Eksiği tamamlayalım biz. Yarın kalanlarla yeni liste yapalım ve hergün bir kişiye okuyalım
Ablamı çıkarın lütfen (@Azraam1718)@newplanet
Jawlensky
E Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
R ressamasel
Adige-
Pembe Lotus
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz
@rukiyets
panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
Maisiyah345
kunfeyekun__
Aventuss
@Azraam1718
@2kiz1anne
Hamilece
3 cicek annesi
minik kalp0753
mimiraculum
memurhanim
mew123
_Sitare_
0 01ASEL01
@xy35
lalegul52
nursevdi
Gulcan2904
Arkadaşlar listeden çıkmak isteyen bildirim yapsın lütfen
Memur hanim, Hamilece çıkıyoruz yazmışlardı canm@newplanet
Jawlensky
E Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
R ressamasel
Adige-
Pembe Lotus
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz
@rukiyets
panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
Maisiyah345
kunfeyekun__
Aventuss
@Azraam1718
Hamilece
minik kalp0753
mimiraculum
memurhanim
mew123
_Sitare_
0 01ASEL01
@xy35
lalegul52
nursevdi
Gulcan2904
GÜNCEL
Arkadaşlar listeden çıkmak isteyen bildirim yapsın lütfen
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun geride kalanlara sabir versin rabbimAllah razı olsun. Ben duaya katılmakda çok istekli idim zaten. Şuan taziyedeyim. Ölen teyzemin oğlu
Yok canımYeni kişilere geçmedik dimi kuzum benim eksiğim yok yani?
aynen.. alıntı üzerinden + işareti konulsun.. belli olur zaten kimin okumadığı...Bende aksatmadan okurum.
Nacizane önerim olacak. Bir liste yapilsin, o liste alinti yapilsin okuyanlar '"+" işaretlesin isminin yanına. Biz eskiden diyet gruplarında öyle ilerlerdik.
Ogretmenim evde kaldi odevimCanım söylediğin çok mantıklı yalnız koca koca insanlarız dua grubuna katılıyoruz birilerinin hakkına giriyoruz yani öğretmenin ödev kontrolü gibi mi davranalım illaki herkes sorumluluğunu almalı
Yeni listeyi bir toparlayalim dediğin gibi takip edelim