- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Listede 5 kişi geri dönüş yapmamış canım sayı bu çıkıyorKesinmi bu sayi canım okusak paylaşıp kizlarla herkes burdayım diye yazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listede 5 kişi geri dönüş yapmamış canım sayı bu çıkıyorKesinmi bu sayi canım okusak paylaşıp kizlarla herkes burdayım diye yazsa
Çok mantıklı bence canım diger arkadaslar ne dusunuyor acabaEğer sizlerde geri dönmeyenleri çıkaralım derseniz ki bence en doğrusu o olur, listeyi baştan yapıp yeni sayıyı belirleyeyim ben
Aynen canım burdakilerle okununca biterKesinmi bu sayi canım okusak paylaşıp kizlarla herkes burdayım diye yazsa
Aynn bilgilendirseler bizde tamamlasakEklesinler de ben anlamadım niye okumayanlardan ses çıkmıyor. Kimse bişey demiyor bilgilendirmiyor..
Sayıyı tamamlayalım ondan sonra yeni kişilere geçelimListede 5 kişi geri dönüş yapmamış canım sayı bu çıkıyor
Canım o beş kişi kim etiket yapabilir misin son görülme ne zaman bakalımListede 5 kişi geri dönüş yapmamış canım sayı bu çıkıyor
Bence de canım son görülmelerine bakmak lazımBence listeyi komple baştan düzenlemek lazım cnm okumayan baya çok var cumadan beri aktifte değil çoğu
R ressamaselCanım o beş kişi kim etiket yapabilir misin son görülme ne zaman bakalım
ilk kişi hariç en son görülme cuma
Evet ama yinede her zaman aynı şekilde olsa sıkıntı olmaz mıilk kişi hariç en sonra görülme cuma
Canım zaten bi dua grubuna katildiysan etiket gelmese bile sürekli kontrol etmek lazımEvet ama yinede her zaman aynı şekilde olsa sıkıntı olmaz mı
Bencede öyle yapalımÇok mantıklı bence canım diger arkadaslar ne dusunuyor acaba
Aynen canım o yüzden kızlar da derse yenileyelim listeyi diye ben yapabilirim bu akşam öyle devam ederiz.Canım zaten bi dua grubuna katildiysan etiket gelmese bile sürekli kontrol etmek lazım
Evet tabiki. Taziyemiz oldu. Kuzenim vefat etti. Bu yüzden giremedim. Hakkınızı helal edin.R RabiaIslam canım devam etmek istiyor musun
Benim duam geçmiş galiba.R RabiaIslam canım devam etmek istiyor musun
Yeni liste hazirlarsaniz @2kiz1anne ve beni cikarir misinizEvet ama yinede her zaman aynı şekilde olsa sıkıntı olmaz mı
Başınız sağolsun canım. Helal olsun.Evet tabiki. Taziyemiz oldu. Kuzenim vefat etti. Bu yüzden giremedim. Hakkınızı helal edin.