- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Kimse birşey demiyor ki. Her gün düzenli okuyorduk aslında ama 2 gündür geri dönüş yapmayanlar olunca tıkandı.Kızlar neden kimse ilgilenmiyor liste ileikide bir girip kontrol etmekten yoruldum.. Hergün düzenli 2 kişiye okunmayacaksa ablamı da çıkarır mısnz çünkü ben her dakka giremem ablamda 2 hafta sürecek cezası hakka girmesin
İşte düzenli olsa aynı saatte girip ara ara kontrol edip ablama duayı ve sayıyı söylerdim de öyle de olmuyor ki.. İnanın hakka girmek istemem. Ablam olsa girerdi ama benim o kadar sık girme şansım yok. ÜzgünümKimse birşey demiyor ki. Her gün düzenli okuyorduk aslında ama 2 gündür geri dönüş yapmayanlar olunca tıkandı.
Kızlar rahatsızdım giremedim kusura bakmayin
Bende katılıyorum cnm güzel güzel ilerlicek.olanlar kalsn haber vermynlr çıkartlsin oyun değil yaniÇok mantıklı bence canım diger arkadaslar ne dusunuyor acaba
Kimsenin hakkına girmek istemem .listeden beni çıkartın lütfenKızlar rahatsızdım giremedim kusura bakmayin
Allah razı olsun. Ben duaya katılmakda çok istekli idim zaten. Şuan taziyedeyim. Ölen teyzemin oğluBaşınız sağolsun canım. Helal olsun.
Bende okurum inşallah canımHayatSevinceGuzel canım sen müsaitsen sayıyı yazar mısın tekrar. Sen ben MelodiminEsi bitirelim gerekirse. Yeni listeye de baslayalım bizim sayimiz cok olmus olur ama siradaki arkadaslarinkiyle birlikte bitiririz.
Bende katılmak istiyprum nasıl olucak yeni gördüm kısaca bilgi berirseniz ayak uydururmHayatSevinceGuzel canım sen müsaitsen sayıyı yazar mısın tekrar. Sen ben MelodiminEsi bitirelim gerekirse. Yeni listeye de baslayalım bizim sayimiz cok olmus olur ama siradaki arkadaslarinkiyle birlikte bitiririz.
Katılıyorum yarına kadar çıkanlar çıksın kalanlar belli olsun hergün bir kişiye okuruz olur biter . Hayır bir de biz duamızı okumuşuz niye ilerlemiyor diye yapılan serzenişler okumayanlara yapılmalıKızlar ben uyarım siz nasıl derseniz
Şunu da anlamıyorum geçen sefer güzel ilerlemiştir bir gün tikandik diye herkes çıkmak istiyor arada bir girip üç dört sayfa birikmiş mesajı okumak zor olmasa gerek ( çok yoğun kişiler hariç)
Neyse yarına kadar bence çıkmak isteyen ciksin da sayı çok olursa hergun bir kişiye okuruz olmazsa
Kuzum acele etmeyelim çıkan kişiler çok, net olarak belli olsun çıkan çıksın kalan kalsın. Eksiği tamamlayalım biz. Yarın kalanlarla yeni liste yapalım ve hergün bir kişiye okuyalımHayatSevinceGuzel canım sen müsaitsen sayıyı yazar mısın tekrar. Sen ben MelodiminEsi bitirelim gerekirse. Yeni listeye de baslayalım bizim sayimiz cok olmus olur ama siradaki arkadaslarinkiyle birlikte bitiririz.
Aynen canım aktifler ve ben okurum kesin diyenler kalsın varsın 30 kişi olsun en geç 30 gün sürer acelemiz yokKatılıyorum yarına kadar çıkanlar çıksın kalanlar belli olsun hergün bir kişiye okuruz olur biter . Hayır bir de biz duamızı okumuşuz niye ilerlemiyor diye yapılan serzenişler okumayanlara yapılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?