- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Ayy çok geçmiş olsun yaCanım halâ ağır durumum anlamadım nasıl hastalıkgünlük 3 grip hapı 2 ateş düşürücü, 1 tane de suda eritilen ilaç alıyorum bana mısın demiyor
Ayy çok geçmiş olsun ya
Aynen dediklerine katılıyorum canm. Ya ses yok ya girdim çıkayım diyorlar. Çıkacak varsa bugün çıksın bence yolumuza öyle devam edelim.
Allah razı olsun@newplanet çok geçmiş olsun cnm Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallahhh
Tamam canım. Bir de eğer olur da giremezsem yada banlanırsam filan ben her gün okuyorumAllah razı olsunbakalım artık kim okudu kim okumadı düzenleyelim
Ben okudum bugün misafirim var dünde hazırlık fikan yogundum ama gece okudum ve bildirdim okuduğumu@ressamasel
@Rabia islam
@Maisiyah345
@Hamilece
@memurhanim
@_Sitare_
@01ASEL01
@lalegul52
Gulcan2904
Yazdınız mı görmedim kızlar ne durumdasınız
Tamam canımBen okudum bugün misafirim var dünde hazırlık fikan yogundum ama gece okudum ve bildirdim okuduğumu
Kızlar bugün kime okuyoruz duaları göremedim. Eksik varsa okuyabilirim.
Kızlar yeni kişiye ne zmn geçiyoruz
Eksik var sanırım onları bekliyoruzDün geceden beri haber bekliyorum, hâlâ bitmedi mi
Aynennn yardımcı oluruzOkumayan kimler kaldı biz tamamlayalım yardımcı olalım
Canım kafam karıştı valla önce eksik varsa tamamlayalımArkadaşlar @newplanet gelemiyor sanırım.
Dün eksik kalan kişilerden de ses çıkmadı. Bu akşama kadar inşallah tamamlasın bence diğer iki kişiye de bu gece 11 den sonra başlayalım.
Sizce kızlar @MmmmmerveeeeeMelodiminEsi
Bence listeyi komple baştan düzenlemek lazım cnm okumayan baya çok var cumadan beri aktifte değil çoğuCanım kafam karıştı valla önce eksik varsa tamamlayalım
Eksik var canım şimdi kaç kişinin eksik yazacağımCanım kafam karıştı valla önce eksik varsa tamamlayalım
Kesinmi bu sayi canım okusak paylaşıp kizlarla herkes burdayım diye yazsa5 kişi geri dönmemiş kızlar gözümden kaçan yoksa yani toplam 13460 eksik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?