- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Bebeğim bana da gelmiyor. Ama takip edilen konularıma tıklayıp kim ne yazmış kaçırmamsya çalışıyorum. Bi de bu liste çok kalabalık oldu. Hadi biz birbirimizi biliyoruz da kimsenin hakkına girmek istemem.Kuzum bana hiç etiket gelmiyor göremiyorum hiç bisey şimdi bitiririm dünkü arkadaşları
Ben bıtırdım cnm sımdı bu duadan sonra çıkmak ıstıyorum ıznınız olursa başka dualarımda var allh herkesın gönlune göre versın ıns@ressamasel
@Rabia islam
@Maisiyah345
Hamilece
@memurhanim
@_Sitare_
@01ASEL01
@lalegul52
@Gulcan2904
Yazdınız mı görmedim kızlar ne durumdasınız
Liste de yeni olunca ne kadar okuyacağım falan bulamadım şimdi buldum başladım bitiririm hemen insallahBebeğim bana da gelmiyor. Ama takip edilen konularıma tıklayıp kim ne yazmış kaçırmamsya çalışıyorum. Bi de bu liste çok kalabalık oldu. Hadi biz birbirimizi biliyoruz da kimsenin hakkına girmek istemem.
Evet dönüş yapmayanları düselim. İlerleyemiyoruz.Olmadı bu akşama kadar bilgi vermeyenleri listeden düşeriz @lalegul52 de pek giremiyorum yazmıştı, sanırım okumuştur o arkadaşımız
Tamam. Seni birakmicam ben olmadi sana ozelden yazıcam aklımdasın.Liste de yeni olunca ne kadar okuyacağım falan bulamadım şimdi buldum başladım bitiririm hemen insallah
Allah razı olsun kuzum bulurum artık başladık aksatmam insallahTamam. Seni birakmicam ben olmadi sana ozelden yazıcam aklımdasın.
Amin sağol canımBen bıtırdım cnm sımdı bu duadan sonra çıkmak ıstıyorum ıznınız olursa başka dualarımda var allh herkesın gönlune göre versın ıns
Yok canım devam edicez sadece aktif geri dönüş yapmayanlar olmaz biz devam ederizDevam etmicez mi canım
Yok canım devam edicez sadece aktif geri dönüş yapmayanlar olmaz biz devam ederiz
Şimdi bu akşam ilk arkadaşlar için eksik kalanların haber vermesini bekleriz kalan eksiği tamamlarız gece 11 den sonra sıradaki diğer 2 arkadaşa geçeriz diye düşündükTamam haber bekliyorum
Okudum kuzumTamam. Seni birakmicam ben olmadi sana ozelden yazıcam aklımdasın.
Allah razı olsun canım benimKuzum çok geçmiş olsun. Senin için 200 YA ŞAFİ çekeceğim.
Allah senden de razı olsun canım benimCanım çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Kuzum benim nasıl oldun.Allah razı olsun canım benim
Allah senden de razı olsun canım benim
Canım halâ ağır durumum anlamadım nasıl hastalıkBen çok yoğun çalışıyorum. Ama inanın burada 1 kişinin bile hakkına girm
Kuzum benim nasıl oldun.
Ayy acaba yeme düzenin mi değişti. Az mı yiyorsunCanım halâ ağır durumum anlamadım nasıl hastalıkgünlük 3 grip hapı 2 ateş düşürücü, 1 tane de suda eritilen ilaç alıyorum bana mısın demiyor
Çalışıyorum diye kahvaltı yapmıyordum saat 2 gibi ancak birşeyler yiyordum ondan mı oldu acaba bilemedim kiAyy acaba yeme düzenin mi değişti. Az mı yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?