- 7 Temmuz 2019
- 1.217
- 4.738
konu sahibi daha önceki mesajlarında eşinden ciddi şekilde şiddet gördüğünü yazdı sizin dediklerinizi yapsa muhtemelen sonu gene şiddet olur konu sahibinin konuya şiddet gördüğünü eklemesi lazımÖnce psikiyatra gidiyorsunuz sonra evi ayırma işlerine girisiyorsunuz. Utanmak arlanmak yok. Yeri gelecek yalandan cinnet sinir krizi geçireceksiniz. Bağırın, çağırın yıkın etrafı. Hiç utanmayın. Bakın hicbirsey için geç değil. Ağlamaya meme vermezler. Güzellikle olmazsa bu şekilde yaptırın
Çok söyledim tüylerim diken diken oluyor kendimi tecavüze uğruyormuşum gibi hissediyorum dedim benden herşeyi iste ama bunu isteme diye ağlayarak yalvardım ben seni seviyorum öyle olmaz sen benim karımsın kime gideyim falan dedi bende yaptıklarını unutamıyorum düzelemiyorum diyorum ama anlamıyor sonra bi kaç gün ısrar etmiyor sonra yine başlıyorbiz burada şaşırıyoruz ama böyle kendini güçsüz hisseden insanlar var gerçekten.
Allah sana bir can verdiyse güç de verdi bunu unutma. kendini ezdirme hiçbir şekilde.
eşine de söyle bunu ilişkiye girmek istemiyorsan zorla oluyorsa bunun adı tecavüz olur kimse kusura bakmasın.
hiç istemiyorum dedin mi?
Nasıl 5 yıllık ilişki ya? 24 yaşındasınız zaten, 7 yıllık evlisiniz. 12 yaşında mı evliliğe giden ilişkiniz vardı?5 yıllık ilişkim evlenmemize az bir zaman kala aldatma sonucu bitti aynı dönemde eşimde nişanlısından ayrılmış aileler şaka yapmış ikiside ayrıldı bunları evlendirelim diye annem de çok iyi ailedir seni el üstünde tutarlar diyerek beynime girdi evlendik
14 yaşında başladı hanımefendi 25 yaşıma ay olarak girdim 14 yaşında da hadi evliliğe gitsin diye yola çıkmadık tabi ki aylar çakışıyor hesabımda kusura bakmayınNasıl 5 yıllık ilişki ya? 24 yaşındasınız zaten, 7 yıllık evlisiniz. 12 yaşında mı evliliğe giden ilişkiniz vardı?
12 yaşında sevgili olduğunuz biriyle 17 yaşında ayrıldınız ve hemen evlendiniz öyle mi? nasıl bir hayatınız varmış öyle?5 yıllık ilişkim evlenmemize az bir zaman kala aldatma sonucu bitti aynı dönemde eşimde nişanlısından ayrılmış aileler şaka yapmış ikiside ayrıldı bunları evlendirelim diye annem de çok iyi ailedir seni el üstünde tutarlar diyerek beynime girdi evlendik
Düzenlemeyi de bilmiyorum ki sitede yeniyim yoksa düzenleyeceğimNasıl 5 yıllık ilişki ya? 24 yaşındasınız zaten, 7 yıllık evlisiniz. 12 yaşında mı evliliğe giden ilişkiniz vardı?
asıl düzenleyeceğimi bilmiyorumkonu sahibi daha önceki mesajlarında eşinden ciddi şekilde şiddet gördüğünü yazdı sizin dediklerinizi yapsa muhtemelen sonu gene şiddet olur konu sahibinin konuya şiddet gördüğünü eklemesi lazım
Mesajınızın sol altında üç noktaya tıklarsanız düzenle seçeneği çıkar. Ordan yapabilirsiniz 10 dk geçmediyse.Düzenlemeyi de bilmiyorum ki sitede yeniyim yoksa düzenleyeceğim
Ben şuan 25 yaşındayım mayısda evliliğimin 7 yılı yani önümüzdeki ay 18 yaşında evlendim ilişkim de 14 yaşında başlamıştı zaten sorunum eski ilişkimin ne zaman nasıl bittiği değil ki evliliğim kendimi yanlış anlattım galiba12 yaşında sevgili olduğunuz biriyle 17 yaşında ayrıldınız ve hemen evlendiniz öyle mi? nasıl bir hayatınız varmış öyle?
çünkü eşiniz aklınca zaman kazanıyor ve umursamıyor. yani üzgünüm ama ciddiye almıyor söylediğinizi.Çok söyledim tüylerim diken diken oluyor kendimi tecavüze uğruyormuşum gibi hissediyorum dedim benden herşeyi iste ama bunu isteme diye ağlayarak yalvardım ben seni seviyorum öyle olmaz sen benim karımsın kime gideyim falan dedi bende yaptıklarını unutamıyorum düzelemiyorum diyorum ama anlamıyor sonra bi kaç gün ısrar etmiyor sonra yine başlıyor
Önceki konusunu bilmiyorum. Eşinin dövdüğünü eklemesi gerekiyor. Eşi dövecek, 2 çocuk sahibi, evde 10kisi,kabile hayatı, eşi çalışmıyor, sıkıntı dinlemiyor senin birşeyin yok diyor, tepesinde görümce kv var, küçükken olumsuz durumlara maruz kalmış, burda bile çekinerek yazıyor. Nerden tutsan elinde kalıyor. Nasıl bir çıkış yolu bulunabilir ki? Boşanmaya kalkamaz gibi. Şu an o cesareti de yoktur. Çocukları alıp kadın sığınma evine gitse belki bir çare ama.konu sahibi daha önceki mesajlarında eşinden ciddi şekilde şiddet gördüğünü yazdı sizin dediklerinizi yapsa muhtemelen sonu gene şiddet olur konu sahibinin konuya şiddet gördüğünü eklemesi lazım
Kaynanayla aynı evde yaşamak sizi bunalıma sürüklemiş olabilir
kadın sığınma evine de gitse aileler zaten akraba birlik olup barıştıracaklar bir şekilde.Önceki konusunu bilmiyorum. Eşinin dövdüğünü eklemesi gerekiyor. Eşi dövecek, 2 çocuk sahibi, evde 10kisi,kabile hayatı, eşi çalışmıyor, sıkıntı dinlemiyor senin birşeyin yok diyor, tepesinde görümce kv var, küçükken olumsuz durumlara maruz kalmış, burda bile çekinerek yazıyor. Nerden tutsan elinde kalıyor. Nasıl bir çıkış yolu bulunabilir ki? Boşanmaya kalkamaz gibi. Şu an o cesareti de yoktur. Çocukları alıp kadın sığınma evine gitse belki bir çare ama.
İlki etrafın çocuk olunca düzelir baskısından ikinci korunma hatasıpeki neden iki çocuk yaptınız?
Allah kolaylık versinDoğru diyo valla kaynana üstüne bir de görümce aman allahım düşünmek bile istemiyorum hoş her kaynana aynı değil ama benim kaynanam gbi kıyafetine bile karışan uyuduğun saati bile hesaplayan biriyse tam delirmelik.
peki niye arkadaşım niye akraba evliliği yaptın niye aynı evde oturmayı kabul ettin eşin niye çalışmıyor sen neden çalışmayı denemedin niye 2 tane çocuk yaptın?Ben şuan 25 yaşındayım mayısda evliliğimin 7 yolu yani önümüzdeki ay 18 yaşında evlendim ilişkim de 14 yaşında başlamıştı zaten sorunum eski ilişkimin ne zaman nasıl bittiği değil ki evliliğim kendimi yanlış anlattım galiba