7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

mükemmel olmuş herşey söze bile gerek yok valla ,Allah önce sağlık sonra bu evde yaşamak için huzur versin cnm ve bizlerede böyle evler nasip etsin inş. ,bizde yeni ev yaptırıyoruz amaaa bakalım evlendiğimden beri doğru düzgün şöyle dayalı döşeli bir evimiz olmadı herşey aceleye geldi bu yeni evime çok özeniyorum ama ne bilim insanlar çok özenince olmazmış istediği diolar ama inş bizim hayallerimiz olur bir gün ,hep dediğim bir söz vardır huzurum bir odalı evde yer yatağında olucaksa öle yaşamayada razıyım ama huzursuz saray gibi bir evim olucaksa hiç istemem Allahda nasip etmesin öle evi zaten :KK34:ailenle mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşarsın inş. evinizde :KK16:

mükemmel olmuş herşey söze bile gerek yok valla ,Allah önce sağlık sonra bu evde yaşamak için huzur versin cnm ve bizlerede böyle evler nasip etsin inş. ,bizde yeni ev yaptırıyoruz amaaa bakalım evlendiğimden beri doğru düzgün şöyle dayalı döşeli bir evimiz olmadı herşey aceleye geldi bu yeni evime çok özeniyorum ama ne bilim insanlar çok özenince olmazmış istediği diolar ama inş bizim hayallerimiz olur bir gün ,hep dediğim bir söz vardır huzurum bir odalı evde yer yatağında olucaksa öle yaşamayada razıyım ama huzursuz saray gibi bir evim olucaksa hiç istemem Allahda nasip etmesin öle evi zaten :KK34:ailenle mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşarsın inş. evinizde :KK16:

canım benim sana katılıyorum ,huzursuz bir saraydansa ,huzur mutluluk içinde bir göz odayı tercih ederim ,vallahi ben 4 ev değiştirdim biri çok güzeldi yeni gelin girmiştim çiçek gibiydi ,biri çok kötüydü duvarları rutubet içindeydi (oraya niye taşındıysam artık ) bir diğeri süper lüks diye adlandırılan rezidance tipiydi,ama gel gör ki hiçbiri benim evim değildi ,hepsi kiraydı ,ama bu benim evim ,istediğim gibi yaparım,ev sahibi derdim yok allaha şükür ,allah tez zamanda tüm kiracıları ev sahibi yapsın.
allah sana da içine sinerek döşeyeceğin ,yaşayabileceğin bir ev nasip etsin ,hep mutlu olun..

çok teşekkür ederim canım ben bauhausdan aldım 79 tl idi ama şu anda 64 tl bence indirimdeyken kaçırma derim
benim oturma odam küçük ayrıca aksesuar fazla oldu zaten orda ,tv altında raf var ,duvarda raf var ,tablo saat duvar kağıdı filan fazla göz yorar diye antreye koydum ..

eylülcüm bende çok begendim o aksesuarını benim antremdede böyle uygun bir yer var .
bu aksesuarın beli bir ismi varmı ?

eylülcüm bende çok begendim o aksesuarını benim antremdede böyle uygun bir yer var .
bu aksesuarın beli bir ismi varmı ?
yuvarlak rafları diyorsan canım eğer,bauhausdan aldım 4 lü yuvarlak raf diye geçiyor,ama markasını filan bilmiyorum be canım,söylersen ,tarif edersen,yetkililer yardımcı olur
güzel yorumun içinde teşekkürler canım.

Son düzenleme:
Evin çok tatlı çok güzel hiçte 7 yıllık eşyalara benzemiyo çok güzel kullanmışsın :nazar::nazar:

salondaki abajurlara ve dikdörtgen aynaya bayıldım
bunları nerden aldınız acaba
bende salonuma öyle ayna istiyorum da

tek kelimeyle harika ,bayıldım,ne kadar soft ne kadar sade ve birbiri ile uyumlu renkler kullanmışsınız ,bende ayna ve abajurları beğendim ,antredeki yuvarlak raflarda çok çok hoş ,allah ağız tadı versin huzurla oturun inş..

esyalarim 7 yillik yazmisin, sen soylemesen asla inanmam, hepsi yepyeni duruyo, hic kullanilmamis sanki, gercekten evin cok guzel, agiz tadiyla oturursunuz insallah.

esyalarim 7 yillik yazmisin, sen soylemesen asla inanmam, hepsi yepyeni duruyo, hic kullanilmamis sanki, gercekten evin cok guzel, agiz tadiyla oturursunuz insallah.

canım 7 yıl önce şimdiki gibi modern eşyalar yoktu ,hatta lcd tv bile yoktu düşün artık,zamana ayak uydurarak yeni çıkan şeyleri almaya çalıştım elbet ama ,mobilyalarımı hiç değiştirmedim ,kısmetse bu yaza bir elden geçecekler inşallah ,özellikle yemek odasını kaldırmak istiyorum ..çok sağol güzel yorumun için ayrıca ..:KK16:

evin çok güzel çok şık eşyaların hiç yıpranmamış hiç belli olmuyor 8 yıllık falan mutfak kırmızı en sevdiğim renk çok güzel olmuş güle güle otur canım

evin çok güzel çok şık eşyaların hiç yıpranmamış hiç belli olmuyor 8 yıllık falan mutfak kırmızı en sevdiğim renk çok güzel olmuş güle güle otur canım

kırmızıyı ben sevmiyorum yani böyle heryer kırmızı hoşuma gitmiyor ,küçük detaylarda olsa severim ,en kısa zamanda mutfağım değişecek
beğenmene de sevindim ayrıca teşekkürler canım..

bana bak eylül166 :KK47: başka yerde konuşuyoz ediyoz diye forumda beni unuttun bakıyorum da:KK47: gelirim dağıtırım o evini bak ona göre heeeee!!

Yeni gelin evi gibi

Cok cok begendim :KK16:

Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin :nazar:

Son düzenleme:
çok güzel cnm evin sağlıkla mutlulukla otur evinde :KK16: bende evimin resimlerini koydum banada misafirlige beklerim:):nazar:

X