• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlarrr eski takımıma uğramak istedim , inşallah toparlanırsınız bende desteğe gelirim kısmetseeee, hadi bakalım siz bunu başaracaksınızzzz opuyorumnanaktan

yarışcım ben de devam etmek istiyorum takıma
ok canım senide yazdım takıma
Ancak benim bir sorunum var cuma günleri 12 den önce kilo bildirimi yapamayacağım daha öncede söylediğim gibi işyerinde internet kısıtlaması geldi malesef sadece 12 ve 14 arasında internetimiz açık 12 den sonra bildirim yaparım ya da perşembeden bir çözüm bulalım
ok sadece sana bir ayrıcalık verip 12-12 buçuk arası bildirimde bulunabilirsinsengözlerimebaksanab
sengözlerimebaksanab
Ayrica beni 62 kilo olarak kaydedin cunku kilo almissim:(((
ok 62 olarak not ettim

bugün başlamıyor muyduk arkadaşlar?Yarışçı kuralları açıklayacaktı bugün, öyle değil mi?

evet canım ama bu aralar iş dolayısıyla yoğun olacağımı söylemiştim dün hiç ofise uğrayamadım bugün fırsat bulursam kuralları bildireceğim.

günaydınnnnna.s. neler yaptınız bi bakim dedim hemen vaktim olduğunca okuyayyaım ...

aşem opuyorumnanaktan

7,TAKIM 130,ETAP

yarisci (74/
ecem07(62/
linquist(62,5/
dilekdoruk(63/
sunshine(

7,TAKIM TOPLAM KİLO

arkadaşlar bu haftaki listemiz yukarıdaki gibidir.
sunshine senin son kilon kaç onuda bildirirmisin?
bugünden itibaren herkes hergün ogün yedikleri ve yaptığı sporla ilgili paylaşımda bvulunacaktır.
takıma yeni girmak isteyenler için 1 hafta deneme süresi uygulanacak paylaşımı yeterli görülürse takıma alınacaktır.
cuma günleri en geç 12 ye kadar herkes kilo bildirimi yapmış olacaktır.
2 hafta üstüste bildirimde geciken uyarı alacaktır.
paylaşımda yeteri kadar bulunmayan uyarı alacaktır.
her uyarı 1 puan olacak ve 5 puana ulaşan takımdan atılacaktır.
ayda 1 kilo veremeyen uyarı alacaktır.
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım
son puan tablosunuda hazırlayınca geçerim

bu sabah:susamlı çubuk+bira çik.rulo yedim
öğlen ve akşama sebze ve et olarak ayıracağım yarın sabahta bunları bildireceğim.
bu aralar yoğun olduğum için spor yapamıyorum ama sizlerin sporlarını bekliyorum.

oy oy neler olmuş neler:hulya: şirinemmmmm çok sevindim kuzum hayırlı olsun bebişimiz:asigim: Allah tamamına erdirsin:Saruboceq: dimplemmmmmm teşekkür ederimŞeniz yarışçım kaptanlığın hayırlı olsunŞeniz yeni adaylarımız hoşgeldilera.s şimdi gitmem gerek:a015:B]

merhaba kızlar.bugünkü menüm;
sabah: 2dilim tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir
Ara: 4 adet kayısı kurusu
öğle:1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, bol salata
Ara:2 küçük elma
Ara:1 gofret
Akşam:1 kase nesfit

Fakat bugün inanılmaz şişkinlik ve gaz sorunum var, o yüzden karnım davul gibi, inşallah cumaya kadar iner şişkinliğim.

bugün nöbetçi olduğum için sabah ve öğle yemeğimi okulda yedim.

kahvaltı bir simit bir dilim peynir şekersiz çay
öğlen etli bezelye yemeği pilav ayran
akşam çorba salata 2 dilim çavdar ekmeği
ara :bir elma

Ben Amerika'da yasiyorum o yuzden yediklerim farkli ama kalorilerini biliyorum bundan sonra turk seylerden yiyecem

Sabah: Yumurtali sandwich yedim=500 kalori
kahve ictim=100 kalori
Aksam= Hindi kofte ve salata yedim-500 kalori
Ara olarakda elma yedim

Yarindan itabaren nornal seyler yiyicem evde sebze yemekleri yapicam birde spor yapicam insalllah.

günaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile2

yavaş yavaş toparlanıyoruz değil mi?
bu hafta koşuşturmalardan ben pek diyet moduna geçemedim ama fazlada kaçırmamaya dikkat ediyorum.

dün öğlen 2 köfte salata ve 1 kepçe püre
ara çubuk kraker
akşam çorba+6 adet z.yağlı lahana sarması
ara mandalina

bu sabahta çubuk kraker+biraz karamelli şeker(sabahları tatlı yeme ihtiyacı hissediyorum):kedi:

merhaba kızlar.bugünkü menüm;
sabah: 2dilim tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir
Ara: 4 adet kayısı kurusu
öğle:1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, bol salata
Ara:2 küçük elma
Ara:1 gofret
Akşam:1 kase nesfit

Fakat bugün inanılmaz şişkinlik ve gaz sorunum var, o yüzden karnım davul gibi, inşallah cumaya kadar iner şişkinliğim.
yediklerin kalori bakımından iyi fakat aralardan birini çıkartıp akşama yağsız salatada tercih edebilirsin

bugün nöbetçi olduğum için sabah ve öğle yemeğimi okulda yedim.

kahvaltı bir simit bir dilim peynir şekersiz çay
öğlen etli bezelye yemeği pilav ayran
akşam çorba salata 2 dilim çavdar ekmeği
ara :bir elma

kaydirigubbakcemile5güzel menü
Ben Amerika'da yasiyorum o yuzden yediklerim farkli ama kalorilerini biliyorum bundan sonra turk seylerden yiyecem

Sabah: Yumurtali sandwich yedim=500 kalori
kahve ictim=100 kalori
Aksam= Hindi kofte ve salata yedim-500 kalori
Ara olarakda elma yedim

Yarindan itabaren nornal seyler yiyicem evde sebze yemekleri yapicam birde spor yapicam insalllah.

bir öğününü sebzeye ayırmanda fayda var.

kızlarrr suyu ne kadar içiyorsunuz?en az 2litreye tamamlanacak ona göre.:lepi:

Günaydın 7. takım.
Yeni üyeler almışsınız ohh buradan herşey güzel görünüyor. Kısa sürede toparlanmanız ümidiyle. Arada uğrarım size.

yediklerin kalori bakımından iyi fakat aralardan birini çıkartıp akşama yağsız salatada tercih edebilirsin

kaydirigubbakcemile5güzel menü

bir öğününü sebzeye ayırmanda fayda var.

kızlarrr suyu ne kadar içiyorsunuz?en az 2litreye tamamlanacak ona göre.:lepi:

ben su içmeyi unutuyorum:utangac: bundan sonra su içmeye dikkat edicem...

bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir,domates,salatalık bi kaç tane zeytin
ara yeşil çay,1 elma
4 bardak su içtim şu ana kadarhihoyyytsaymayi düşünüyorum yoksa unuturumkaydirigubbakcemile3

öğlen küçük bir kase çorba,tavuklu patates yemeği,3-4 kaşık bulgur pilavı ve küçük bir tabak salata

akşamada çorba salata yemeği düşünüyorum aralarda da yoğurt ve elma

Son düzenleme:
kızlar az önce nivea body dinamik sabahlar la sporumu da yaptımzemuszemus
spordan önce biraz yoğurt yedim araöğün olarak
şimdide yeşil çay içiyorum yanında da 1 tane muz
akşam çorba salata diyodum salatan vazgeçtim z.yağlı pırasa,yoğurt,çorba içicem...yoğurdu pek tüketmediğimi farkettim...

kızlar az önce nivea body dinamik sabahlar la sporumu da yaptımzemuszemus
spordan önce biraz yoğurt yedim araöğün olarak
şimdide yeşil çay içiyorum yanında da 1 tane muz
akşam çorba salata diyodum salatan vazgeçtim z.yağlı pırasa,yoğurt,çorba içicem...yoğurdu pek tüketmediğimi farkettim...

canım pırasa diyetlerde normal sebze yemeklerinin yarısı kadar yenir unutma.
normal sebze yemeklerini 8 kaşık yiyorsan bunu 4 kaşık yemelisin hatırlatmak istedim.
bu arada suyu artırmana sevindim.bir süre sonra kendin içme ihtiyacı hissedeceksin.

Sabah: 2 dilim diyet ekmek= 80 kalori
1 kasik bal+60
1 kasik mascorpone = 130 peyniri yedim yaninada cay

evde baska bisi kalmamisdi kizlar aksama zeytinyagli yapicam ve spor tabiki suda iciyorum

Back
X