Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok canım senide yazdım takımayarışcım ben de devam etmek istiyorum takıma
ok sadece sana bir ayrıcalık verip 12-12 buçuk arası bildirimde bulunabilirsinsengözlerimebaksanabAncak benim bir sorunum var cuma günleri 12 den önce kilo bildirimi yapamayacağım daha öncede söylediğim gibi işyerinde internet kısıtlaması geldi malesef sadece 12 ve 14 arasında internetimiz açık 12 den sonra bildirim yaparım ya da perşembeden bir çözüm bulalım
ok 62 olarak not ettimAyrica beni 62 kilo olarak kaydedin cunku kilo almissim((
bugün başlamıyor muyduk arkadaşlar?Yarışçı kuralları açıklayacaktı bugün, öyle değil mi?
günaydınnnnna.s. neler yaptınız bi bakim dedim hemen vaktim olduğunca okuyayyaım ...
yediklerin kalori bakımından iyi fakat aralardan birini çıkartıp akşama yağsız salatada tercih edebilirsinmerhaba kızlar.bugünkü menüm;
sabah: 2dilim tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir
Ara: 4 adet kayısı kurusu
öğle:1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, bol salata
Ara:2 küçük elma
Ara:1 gofret
Akşam:1 kase nesfit
Fakat bugün inanılmaz şişkinlik ve gaz sorunum var, o yüzden karnım davul gibi, inşallah cumaya kadar iner şişkinliğim.
bugün nöbetçi olduğum için sabah ve öğle yemeğimi okulda yedim.
kahvaltı bir simit bir dilim peynir şekersiz çay
öğlen etli bezelye yemeği pilav ayran
akşam çorba salata 2 dilim çavdar ekmeği
ara :bir elma
Ben Amerika'da yasiyorum o yuzden yediklerim farkli ama kalorilerini biliyorum bundan sonra turk seylerden yiyecem
Sabah: Yumurtali sandwich yedim=500 kalori
kahve ictim=100 kalori
Aksam= Hindi kofte ve salata yedim-500 kalori
Ara olarakda elma yedim
Yarindan itabaren nornal seyler yiyicem evde sebze yemekleri yapicam birde spor yapicam insalllah.
Günaydın 7. takım.
Yeni üyeler almışsınız ohh buradan herşey güzel görünüyor. Kısa sürede toparlanmanız ümidiyle. Arada uğrarım size.
yediklerin kalori bakımından iyi fakat aralardan birini çıkartıp akşama yağsız salatada tercih edebilirsin
kaydirigubbakcemile5güzel menü
bir öğününü sebzeye ayırmanda fayda var.
kızlarrr suyu ne kadar içiyorsunuz?en az 2litreye tamamlanacak ona göre.:lepi:
kızlar az önce nivea body dinamik sabahlar la sporumu da yaptımzemuszemus
spordan önce biraz yoğurt yedim araöğün olarak
şimdide yeşil çay içiyorum yanında da 1 tane muz
akşam çorba salata diyodum salatan vazgeçtim z.yağlı pırasa,yoğurt,çorba içicem...yoğurdu pek tüketmediğimi farkettim...