• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende atıştırmalıklardan yana şikayetçiyim
kendimi yemek konusunda dizginleyebiliyorum ama atıştırmalıklar konusunda aslaaa:((((
birde ben sabah kalkar kalkmaz tatlı birşey yeme isteği duyuyorum sizede oluyor mu?
evden çıkarken bir şeker yada çikolata atıyorum ağzıma.

bende sabahları olmuyo öyle bir şey ama ben uyandığımda kuru incir veya kuru kayısı yiyorum kahvaltıdan önce...ama sabah yediğin gün içerisinde yakarsın zaten...dediğin gibi yemeklerde benimde problem yok zaten az yağlı yemeğe de alıştım ama çay kahve içerken hep yanında bi şeyler arıyorum...bi kaç gün meyve falan idare ediyo ama sonrasında mutlaka kaçırıyorum:çok üzgünüm:

başın sağolsun....öğlen bende baya bi coştum.akşamı ve yarını hafif geçirmeye çalışıcam bende

öğlen eve gelme niyetindeydim fakat okuldaki arkadaşlar fırından simit poğaça falan almışlar ve kokuları beni acayip cezbetti sonunda kendimi kaybettim:(bir simit yarım açma yedim çay ve biraz peynirle sonra çook pişman oldum ama yetmedi saat 3 gibi de kalan 2 küçük poğaçayı hüplettim....aslında aç da değildim ama gözüm açmış dedmekki...çok pişmanım:( ben bi kaç gün düzenli gitsem sonra yemediğim( ya da yememem gereken) şeylere saldırıyorum resmen...acur cubur çok seviyorum akşamları çayın yanında atıştırmalık arıyorum..önerileriniz varmı bana?

Akşamları çayın yanında atıştırmaya ben de bayılıyorum.Diyetisyen geçen sene bana bunun için 10 adet fındık, 20 tane leblebi ve 30 gr kuru üzüm önermişti, gerçekten iyi geliyor.Kuru üzüm tatlı isteğini de yatıştırıyor.

Akşamları çayın yanında atıştırmaya ben de bayılıyorum.Diyetisyen geçen sene bana bunun için 10 adet fındık, 20 tane leblebi ve 30 gr kuru üzüm önermişti, gerçekten iyi geliyor.Kuru üzüm tatlı isteğini de yatıştırıyor.

leblebi fındık falan alayım o zaman ben kuru üzüm vardı onuda görünür bi yerlere koyayım... tşk ettimopuyorumnanaktan

kizlar simdi bir kitap okuyorum " who switched off my brain" diye stresin bizi nekadar etkiledigi ile ilgili ve kotu olumsuz dusuncelerle ilgili... Kesinlikle hic bir seyi stres yapmamyin, her turlu zarari var vucudumuza isin sonu obeziteden kansere kadar variyor. Artik streside hayatimizdan cikaralim bence...

Son düzenleme:
bugünkü menüm;

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1kk beyaz peynir
Ara: 4 adet kuru kayısı
öğle:kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 bardak sıkma portakal suyu
Ara: 1 gofret
Akşam: 2 kaşık pilav, 4 kaşık patates yemeği
Ara : 2 küçük elma

Yarın inşallah tartıda güzel bişeyler çıkar:Saruboceq:

3. gunku menum;
Sabah: 2 dilim diyet ekmek, 1kibrit kutusu kadar beyaz peynir, sekersiz cay ve 1 kasik bal:( canim cok tatli istedi
Ogle: 5 kasik bezelye yemegi ve 3 kasik yogurt
Arada: 2 elma ve bol su
Aksam: 5 kasik zeytinyagli kabak yemegi ve 3 kasik yourt yiyecem insallah
Birde arada yesil cay iciyorum.

Delidorukcum ayni duayi bende ediyorum:Saruboceq:

Ayçin bende geldim canım,
benide al listene,opuyorumnanaktan

hoşgeldin çiğdemim
bu haftayı belirledik ama haftaya ekleriz senide
arkadaşlarda uygun görürse eğer listemizin azlığından dolayı deneme süresini uygulamayabilriiz.ama lütfen paylaşımlarını eksik etmeopuyorumnanaktan

7,TAKIM 130,ETAP

yarisci (74,0/74,0/0,00/0,00%)
ecem07 (62,0/
linquist (62,5/
dilekdoruk (63,0/
sunshine(80,3

7,TAKIM TOPLAM KİLO

ecemcim nickim delidoruk değil dilekdoruk canımdelikafadulden ismim dilek, o yüzden dilek diyebilirsin.
Gelelim tartılma konusuna kızlar, çok büyük bir şok yaşadım.Sadece bir gün dışında bütün hafta çok dikkat etmeme rağmen 63.6 çıktımlaelaelaelaelaeDelirmemek elde değil.Bu hafta çok şişliğim vardı, iş yeri de çok stresli, ondan galiba ama bende motivasyon falan kalmadı.O kadar kötü oldum ki, aynı kalsam neyse, kilo almış görünüyorum yaaa.Ne yapacağımı bilmiyorum inanın.

kızlar üzülerek söylüyorum bu hafta pek diyet modunda değildim.belki biliyorsunuzdur ben takımdan ayrılmıştım ve bu hafta aniden dönme kararı alınca böyle oldu ama haftaya bomba gibi olacağız inş.
biliyorsunuz takımımızın sayısı az bu hafta çiğdemin paylaşımları yeterli olursa haftaya listeye ekleyebiliriz çünkü bir iddaamızın olması lazım takım olarak.bu konuyla ilgili yorumlarınızı ilerleyen günlerde bana iletirsiniz.

evettt bu haftaki durumumuzu sabırsızlıkla bekliyorum.

7,TAKIM 130,ETAP

ecem07 (62,0/
linquist (62,5/
dilekdoruk (63,0/63,6/-0,60/-0,95%)
sunshine(80,3

7,TAKIM TOPLAM KıLO

ecemcim nickim delidoruk değil dilekdoruk canımdelikafadulden ismim dilek, o yüzden dilek diyebilirsin.
Gelelim tartılma konusuna kızlar, çok büyük bir şok yaşadım.Sadece bir gün dışında bütün hafta çok dikkat etmeme rağmen 63.6 çıktımlaelaelaelaelaeDelirmemek elde değil.Bu hafta çok şişliğim vardı, iş yeri de çok stresli, ondan galiba ama bende motivasyon falan kalmadı.O kadar kötü oldum ki, aynı kalsam neyse, kilo almış görünüyorum yaaa.Ne yapacağımı bilmiyorum inanın.

dilekçim bu ilk haftamız ve hepimiz birbirimizi yeni tanıyoruz önemli olan bundan sonraki haftalardaki başarılarımız bu hafta bizim için başlangıç.
artık şu lanet kilolardan kurtulmak için kolları sıvamanın zamanı.
sen listeyi kilona göre doldur ama aldığın için başına - koymayı unutma.
olmazsa sana haftabaşı bir liste belirleyelim onun dışına çıkmazsın haftayada bomba gibi gelirsinyerimseniben

çiğdemcim sende boy ve kilonu ve hangi tarihte hangi kiloda olmak istediğini yazarmısın?

sunshine şekerim sende hedefini ve tarihi belirtirmisin?

ben yazamıyorum dilekdoruktan alıntı yapıp benim olduğum kısıma yazıyorum fakat yazmış olduğunuz msj çok kısa diyo....neyi yanlış yapıyorum..alıntı değilde kopyala yapıştır mı yapmam gerek acaba..

7,TAKIM 130,ETAP

ecem07 (62,0/
linquist (62,5/62,5/0,00/0,00%)
dilekdoruk (63,0/63,6/-0,60/-0,95%)
sunshine(80,3

7,TAKIM TOPLAM KıLO

Son düzenleme:
haklısın linguist, birbirimize destek olup haftaya daha iyi sonuçlar elde edelim.Bu sonuçlar bizi yıldırmamalı, daha da hırslanmalıyız, heskes verebiliyorsa biz de verebiliriz bu kiloları

Back
X