• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sizinleyim yarıışçım desteğim yardımım tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:lepi:
yeni adaylara sık sık takıma yazma konusunda uyarı yapmayı unutma tatlımkaydirigubbakcemile5

güzel melisamın güzel annesi nasılsınız acepŞeniz

yarışçım bunlar da sana özel canım a.s.ŞenizŞeniztaşın altına elini sadece sen koyduğun içinŞeniz

julim ,melisanın annesiŞeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güzel melisamın güzel annesi nasılsınız acepŞeniz

yarışçım bunlar da sana özel canım a.s.ŞenizŞeniztaşın altına elini sadece sen koyduğun içinŞeniz

iyiyiz serserim sen nasılsın opuyorumnanaktan
evdeyiz artık zamanımızı bekliyoruz

yarıscım banada yer ayır kaydirigubbakcemile3 bomba gibi dönüş yapıcam kaydirigubbakcemile3

aşem bu hafta değil ama haftaya takımı oluşturmuş ve kuralları vermiş olacağım.

bu arada takımdaki bu son gelişme ve değişikleri bir yere bildirmelimiyiz?

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
yarışçım kaptan gusto sensin artık hıı Şeniz
hayırlı olsun canım yerimseniben

julim doğum iznine ayrıldın hıı :hulya:
sen benden 3 hafta öndesin tabi sırnaşık şey
ben daha buralarda takılıyorum
ne zaman ayrılırım allah kerim artıkın,çok zorladığı anda ayrılırım heralde yerimseniben

Kizlar yarisda ozel bir diyet var mi; yoksa kendimiz mi bir diyetle yapicaz. Hayattim karardi bu kilolardan ve artik kurtulmak istiyorum. Bu arada gribim kizlar sizlerden uzak olsun. nsallah iylesirim basliyinca kadar yeni yila bomba gibi giricem bomba:)

ecem geçmiş olsun...bende yeni yıla 55 kilo olarak girmek istiyom:)inş. hep birlikte başarırız bunu:)

günaydın fıstıklı lokumlarımmmmŞeniz

ayy kendimi bi tuhaf hissettim sanki başka bi takıma yazıyomuşum gibi oldu kaydirigubbakcemile3

kızlar çok mutlu oldum inş bizim yarım bıraktığımız işi siz bittirirsinizzemuszemuskaydirigubbakcemile2

julimmm bebek geliyo heee ayyy yiyim ben onu yaa günler ne çabuk geçiyoo şimdi dokuz aymı oldu daha dün gibi:gitme: duygu damarlarım kabardııı :gitme: çok öpüyomm seniii ve melişimizi Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz kocama kocamannnnnŞeniz Şeniz Şeniz

aşem özel bana petüşün telefon nosunu atar mısın benim tel değiştide no su yok bi konuşuyim saçlarını yoluyiimmmm nerdeymişşş kaydirigubbakcemile

günaydın kızlara.s. yarışçım bu hafta bildirim olmaz sanırım ama ben yine kallise bi sorayım haftaya yeni üyelerle başlayalım diyelim olur mu ?

ecem geçmiş olsun canım a.s.

linguist inşallah bizim yapamadığımızı siz yapar ve yeni yıla yeni bir sizle girersinizalkisalkisalkis

zeytin çikirdemmmm petüş çok yoğun ben gibi:çok üzgünüm:o dışrlarada dogalgaz boruları projeleriyle savaşıyo şimdi:1no2:özelden atarım teliniyerimseniben

yeni takımınız hayırlı olsun kıslar
aşemin dileklerine katılıyorum umarım en kısa zamanda mezun verirsiniz:lepi:

aaaa şirin hamilemisinnnnn ....
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.....analı babalı büyütsün

Back
X