• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Birde bisi sorucam; ben belli bir diyet yapmiyorum ama yediklerimi 1200 kaloride tutmaya calisiyorum. Sizce belli bir diyet yapmak daha mi iyi olur???

canım pırasa diyetlerde normal sebze yemeklerinin yarısı kadar yenir unutma.normal sebze yemeklerini 8 kaşık yiyorsan bunu 4 kaşık yemelisin hatırlatmak istedim.
bu arada suyu artırmana sevindim.bir süre sonra kendin içme ihtiyacı hissedeceksin.

amann tanrımmmm bunu bilmiyorumkafamçokkarıştı tşk ederim canım söylediğin çok iyi olduvereliniortak

anladım canlar fakat ben pirinç koymamıştım...pırasa ve domates...sade olunca bişi etmez umarımfisfisfis

2. gunu son olarak yaziyorum
Sabah: 2 dilim diyet ekmek
1 kasik bal
1 kasik mascarpone peyniri
Ara: mandalina
Ogle: corba ve 1 dilim ekmek diyet
ara: 1 hurma
Aksam: Bezelye yemegi ve yogurt 1 kase
5 tane cubuk kraker
Spor: 1 saat evde ellipticalda yaptim ve bol su

günaydınlar uzun bir aradan sonra
haftalardır hastalıklarla uğraşmaktan diyet modundan çıktım ve bir duraklama yaşadım hala da iyileşmiş değilim insanın direnci düşmeye görsün hepsi peş peşe geliyor

yarışçım son kilom 80.3 dü geçen hafta

hemen yediklerimi yazayım
yarım simit üçgen peynirin yarısı ve şekersi çay la kahvaltımı yaptım
öğleye dalyan köfte ve ayran yemeyi düşünüyorum
akşam çorba salata inşallah

yarışçım 9 a kadar da internete girebilcez artık cumaları yetiştirebilirsem 9 a kadar bildirim yaparım yetişmezse 12 -12:30 arası mutalaka girmeye çalışcam olur mu canım

günaydın arkadaşlara.s sunshine sana da çooook geçmiş olsun....

benim yediklerim:sabah uyanınca 2 kuru kayısı bir bardak ılık su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 dilim çavdar ekmeği,2-3 kaşık lor,domates,salatalık okula gidincede bir kupa şekersiz çay icicem...

günaydın kızlar, dün giremedim, çünkü anneannemi kaybettik, hastaydı son 1 senedir.ışler yoğun olduğu için izin alıp cenazeye de gidemedim, memlekette çünkü.O sinirle akşam pizza söyleip eve, 4 dilim pizza yedim:oklava:Ama bugün dengelemeye çalışacağım az yiyerek

Birde bisi sorucam; ben belli bir diyet yapmiyorum ama yediklerimi 1200 kaloride tutmaya calisiyorum. Sizce belli bir diyet yapmak daha mi iyi olur???
benimde belli bir diyet programım yok ama bende genelde kalori hesabından giderim.bence kaçırmadıktan sonra sorun yok.
anladım canlar fakat ben pirinç koymamıştım...pırasa ve domates...sade olunca bişi etmez umarımfisfisfis
ooo pirinç yoksa gayet iyi ozaman:içelim:
yarışçım 9 a kadar da internete girebilcez artık cumaları yetiştirebilirsem 9 a kadar bildirim yaparım yetişmezse 12 -12:30 arası mutalaka girmeye çalışcam olur mu canım
tamam canım sen ayarlarsın artık bir sorun olursa özelden bana ulaş adını ve telefonunu ver.haberleşirizde.
günaydın kızlar, dün giremedim, çünkü anneannemi kaybettik, hastaydı son 1 senedir.İşler yoğun olduğu için izin alıp cenazeye de gidemedim, memlekette çünkü.O sinirle akşam pizza söyleip eve, 4 dilim pizza yedim:oklava:Ama bugün dengelemeye çalışacağım az yiyerek

başın sağolsun dilekcim.olsun bugün telafi edersin bazen insanın canı sıkkınken yemek istiyotr.

günaydın çıtır olma yolundaki kızlarrkaydirigubbakcemile2

bende dün öğlen çorba+et kavurma ve 1 kaşık yoğurt yedim
ara çubuk kraker
akşamda çorba+hamsi buğulama(sevmem o yüzden 3-4 tane yedim)
arada benim kızın çikolatalından biraz aldım ve dağ çileği yedim.

kızlar ben geçen sene diyetisyene gitmiştim, hamilelikten önce.Pırasa, havuç ve bezelye pişince içlerindeki şeker oranı arttığı için diğer sebzelerin yarısı kadar yenmeli.Pirinç olmasa da 4 kaşık pırasa bir porsiyon yapıyor.

günaydın kızlar, dün giremedim, çünkü anneannemi kaybettik, hastaydı son 1 senedir.İşler yoğun olduğu için izin alıp cenazeye de gidemedim, memlekette çünkü.O sinirle akşam pizza söyleip eve, 4 dilim pizza yedim:oklava:Ama bugün dengelemeye çalışacağım az yiyerek

başın sağolsun....öğlen bende baya bi coştum.akşamı ve yarını hafif geçirmeye çalışıcam bende

öğlen eve gelme niyetindeydim fakat okuldaki arkadaşlar fırından simit poğaça falan almışlar ve kokuları beni acayip cezbetti sonunda kendimi kaybettim:(bir simit yarım açma yedim çay ve biraz peynirle sonra çook pişman oldum ama yetmedi saat 3 gibi de kalan 2 küçük poğaçayı hüplettim....aslında aç da değildim ama gözüm açmış dedmekki...çok pişmanım:( ben bi kaç gün düzenli gitsem sonra yemediğim( ya da yememem gereken) şeylere saldırıyorum resmen...acur cubur çok seviyorum akşamları çayın yanında atıştırmalık arıyorum..önerileriniz varmı bana?

Son düzenleme:
Delidoruk; cnm basin sagolsun. Boyle zmanlarda insan hic bir seyi dusunemiyor, toparlarsin canim.

Linguist: Canim bende aksam cok atistirmak istiyorum; ama meyve yiyorum. Aksam yersen bile kac kalori oldugunu say yediklerini, o zman insan yemek istemiyor

Tek Sisman Beynimiz kitabini okudum, tavsiye ederim okuyun, biraz ise yariyor.

bende atıştırmalıklardan yana şikayetçiyim
kendimi yemek konusunda dizginleyebiliyorum ama atıştırmalıklar konusunda aslaaa:((((
birde ben sabah kalkar kalkmaz tatlı birşey yeme isteği duyuyorum sizede oluyor mu?
evden çıkarken bir şeker yada çikolata atıyorum ağzıma.

Delidoruk; cnm basin sagolsun. Boyle zmanlarda insan hic bir seyi dusunemiyor, toparlarsin canim.

Linguist: Canim bende aksam cok atistirmak istiyorum; ama meyve yiyorum. Aksam yersen bile kac kalori oldugunu say yediklerini, o zman insan yemek istemiyor

Tek Sisman Beynimiz kitabini okudum, tavsiye ederim okuyun, biraz ise yariyor.

saol canım tavsiyen için dediğin kitabada bakmaya çalışcam..bende bi yerde duygusal açlıkla ilgili bişiler okumuştum bana çok uyuyor..ben sıkıntılı üzüntülüysem acayip yiyorum hıncımı yemeklerden alıyorum....yemek dediğimde genelde bol kalorili şeyler işte yedikçe pişman oluyorum daha çok canım sıkılıyo ve demeye devam ediyorum:(nasıl bi şeydir bu böle...

yarın bildirim günü arkadaşlar
12 ye kadar sunshinenıda 12:30 a kadar bildirimlerini bekliyorum.ben listeyi bugünden koyacağım herkes lütfen yanına bu haftaki kilosunu aradaki farkı ve kaybettiği kilo yüzdesini yazsın.

örnektir:geçen hafta 75 kilo olan biri için bu hafta 74 kilo geliyor tablo şöyle yapılacak.

isim(75,0/74,0/1,00/1,33%)

yüzde için aradaki kilo farkı bölü eski kilo=1/75=1,33%

7,TAKIM 130,ETAP

yarisci (74,0/
ecem07 (62,0/
linquist (62,5/
dilekdoruk (63,0/
sunshine(80,3

7,TAKIM TOPLAM KİLO

Son düzenleme:
evettt listeyi koydum kızlar

lütfen alıntı yaparken aynı mesaja başka bir yazı eklemeyin ve renklerin buşekilde kalmasına dikkat edin.

hepinize başarılar
bu hafta bir patlama olmasa bile haftaya mutlaka hepinizden bir patlama istiyorum.
7.takım dönüşü muhteşem olmalı lütfen bu konuyu atlamayalım kızlarr
hadi bakalım çıtırlarım gösterin kendinizi

Back
X