Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım pırasa diyetlerde normal sebze yemeklerinin yarısı kadar yenir unutma.normal sebze yemeklerini 8 kaşık yiyorsan bunu 4 kaşık yemelisin hatırlatmak istedim.
bu arada suyu artırmana sevindim.bir süre sonra kendin içme ihtiyacı hissedeceksin.
benimde belli bir diyet programım yok ama bende genelde kalori hesabından giderim.bence kaçırmadıktan sonra sorun yok.Birde bisi sorucam; ben belli bir diyet yapmiyorum ama yediklerimi 1200 kaloride tutmaya calisiyorum. Sizce belli bir diyet yapmak daha mi iyi olur???
ooo pirinç yoksa gayet iyi ozaman:içelim:anladım canlar fakat ben pirinç koymamıştım...pırasa ve domates...sade olunca bişi etmez umarımfisfisfis
tamam canım sen ayarlarsın artık bir sorun olursa özelden bana ulaş adını ve telefonunu ver.haberleşirizde.yarışçım 9 a kadar da internete girebilcez artık cumaları yetiştirebilirsem 9 a kadar bildirim yaparım yetişmezse 12 -12:30 arası mutalaka girmeye çalışcam olur mu canım
günaydın kızlar, dün giremedim, çünkü anneannemi kaybettik, hastaydı son 1 senedir.İşler yoğun olduğu için izin alıp cenazeye de gidemedim, memlekette çünkü.O sinirle akşam pizza söyleip eve, 4 dilim pizza yedimklava:Ama bugün dengelemeye çalışacağım az yiyerek
günaydın kızlar, dün giremedim, çünkü anneannemi kaybettik, hastaydı son 1 senedir.İşler yoğun olduğu için izin alıp cenazeye de gidemedim, memlekette çünkü.O sinirle akşam pizza söyleip eve, 4 dilim pizza yedimklava:Ama bugün dengelemeye çalışacağım az yiyerek
Delidoruk; cnm basin sagolsun. Boyle zmanlarda insan hic bir seyi dusunemiyor, toparlarsin canim.
Linguist: Canim bende aksam cok atistirmak istiyorum; ama meyve yiyorum. Aksam yersen bile kac kalori oldugunu say yediklerini, o zman insan yemek istemiyor
Tek Sisman Beynimiz kitabini okudum, tavsiye ederim okuyun, biraz ise yariyor.