• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evetttttt takımda olmak isteyen arkadaşlar lütfen boy ve kilolarını yazsınlar.ayrıca hangi tarihte kaç kilo olmak istiyorlar belirtsinler.
pazartesi sabahtan itibaren paylaşımlara başlıyoruz.
ayrıca pazartesi takım kurallarınıda geçeceğim.
ben pazartesi günü büyük olasılıkla öğleden sonra geleceğim.duyrulur.

boyum 1.62 ve kilom 63, 16 şubatta 57 kilo olmak istiyorum
canım iyi bir diyet ve motivasyonla bu zamanda bu kadarcık kiloyu verirsin.
yaptığın bir diyet var mı?neler yapmayı düşünüyorsun?
spor yapıyormusun?
1.65 VE 61 kiloyum. Yeni yila 54 kilo ile girmek istiyorum.

ecem senin kilon gayet iyi aslında.son zamanlarda mı aldın kiloyu?
7 kg vermek için bence hedef tarihini arttırmalısın ama tabiki yine sen bilirsin.:içelim:

benimde boy 1.60 kilom 62,5...ocağa kadar 55 olmak istiyorum

canım sende nasıl diyet uyguladığını yada uygulayacağını yazarmısın?

canım iyi bir diyet ve motivasyonla bu zamanda bu kadarcık kiloyu verirsin.
yaptığın bir diyet var mı?neler yapmayı düşünüyorsun?
spor yapıyormusun?

ecem senin kilon gayet iyi aslında.son zamanlarda mı aldın kiloyu?
7 kg vermek için bence hedef tarihini arttırmalısın ama tabiki yine sen bilirsin.:içelim:

canım sende nasıl diyet uyguladığını yada uygulayacağını yazarmısın?

ben yaklaşık 1 yıldır düzenli spor yapıyordum 2 ay önce bıraktım ve yediklerimede dikkat etmediğim için 59 kilodan 62,5 kiloya yükseldim...bunu yaklaşık 1 aylık süreçte aldım....çarşamba spora başladım beni acur cuburlar mahwediyo:olmaz:akşam oldumu çayın yanında illaki bişiler arıyorum:oklava:...bunlardan wazgeçmem lazım ya da başka alternatifler aramalıyım....bunun dışında tahıllı ekmek tüketiyorum,çay kahve şekersiz içmeye alıştırdım kendimi 3-4 aydır...yağlı süt yada yogurdu zaten sevmediğim için light tüketiyorum...yeşil çay içmeye başladım yaklaşık 1 haftadır...aklıma gelenler bunlar şimdilik...

Merhaba fıstıklar a.s.

şirinimmmmmmm demek sen de anne oluyorsun hııı
maşaallah maşaallah
tebrik ederim, hayırlı olsun inş. :1hug:
bu takım ne uğurlu yaww.. kaç tane hamile mezunu oldu öyle :))
elifsun, juli, almila, angel ben ve sennn zemuszemus

julim ohh az kaldı maşaallah melisana kavuşmana
arkanda da almişim geliyor
10 hafta sonra da ben istirahate ayrılıcam kısmetse
hepimizin yavruları hayırlı olur inş.

hepinizi öpüyorum çokk
aşemm bu sanaaa ;
hobigif_ROSES005.GIF

yok canim benim kilolar dogumdan kalma 49 kiloydum 83 ile doguma gittim:) 21 aylik kizim simdi baya verdim ama artik veremeiyorum:) benim sorunum ben spor yapsamda butun gun otuyorum cok haraketsiz bir yasamim var ondan

ben 9 ay önce doğum yaptım,hamilelikte 19 kilo aldım, 17'si gitti 2 kilo kaldı ama hamilelik öncesi de kilo sorunum olduğu için 6 kilo verip 57 kilo olmak istiyorum.Hamile kalmadan önce de diyetisyen kontrolünde 4 kilo vermiştim.Yaptığım diyet diyetisyenimin geçen sene verdiği diyete paralel gibi.Sabah 2 dilim ekmek ve peynir ya da yumurta.Ara öğün elma.Öğlen tavuk, et ya da balık ızgara, salata ve ayran.Ara öğün yine elma.Akşam yemeğinde de sebze yemeği ve yoğurt.Akşam yemeğinden sonra da meyve.Canım çok tatlı istediğinde light sütle yapılmış nesfit yiyorum.Hamilelik sonrası kilolarımı böyle verdim.Ama o zaman spor da yapıyordum, evde doğum iznindeydim, 3 aydır işe başladım ve sporu bıraktım, diyeti de boşladım çalışırken.Ama pazartesinden beri tekrar diyete başladım, sprou da en azından hafta sonları yapmayı planlıyorum.Evde yürüyüş bandım var, onda yürüyeceğim.Şimdilik benden bu kadar

Ancak benim bir sorunum var cuma günleri 12 den önce kilo bildirimi yapamayacağım daha öncede söylediğim gibi işyerinde internet kısıtlaması geldi malesef sadece 12 ve 14 arasında internetimiz açık 12 den sonra bildirim yaparım ya da perşembeden bir çözüm bulalım

şirinem hayırlı bi şekilde kucağına alırsın bebişini inş

yarışcım başta olmak üzere diğer arkadaşları başladıkları yeni yolda ♂ebriklerimi sunar hayırlı bir şekide zayıflamalarını dilerim

oyy kendimi belediye başkanı gibin hissettimzemuszemus kaydirigubbakcemile3

Back
X