özeldemi oldunuz ameliyatı ne kadar ücret verdiniz ?Merhaba bnde martta y rahim ameliyatı geçirdim doktorum antibiyotik ve adet düzenleyici verdi 4gün önce bitti bugün zorla birkaç damla kanamam oldu senin nasıl oldu
Doktorum iki ay koruncn dedi haziranda rahim filmiyle bakacağız dedi düzelmiş şekli
Sana ne dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık T Rahim Ve Histereskopi
- Konu Sahibi alsem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- histerekopi rahime çizik t rahim
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Devlet hastanesinde oldum ücret ödemedim cnmözeldemi oldunuz ameliyatı ne kadar ücret verdiniz ?
- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
Histeroskopi yaptırdınız mı? Bana da aynı durumdan bahsetti doktorum üstten basıklık varmışKizlar merhaba benim rahimde üstten basik histeroskopi önerdiler.İslemden çok korkuyorum birde burda bazi arkadaşlar yazmış yumurta kalitesini düşürüyor diye benim amh 1 lerde Şaştim kaldım.Ama tüp bebek merkezine guveniyorum.
Hayır daha yaptırmadım inşallah sonraki aylardaHisteroskopi yaptırdınız mı? Bana da aynı durumdan bahsetti doktorum üstten basıklık varmış
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Merhabalar, Bende operasyonuu oldum. Ama şimdi böyle kahve rengi sulu akıntı geliyor kanamam aman aman olmdı öyle 2 gün oldu sonra sulu kana döndü. Şimdi de sulu kahve akıntı oluyor. Sizde nasıl olmuştu iyileşme süresi?operasyon sonrası yapışıklık olmsanı diye takmış. ilaçlar bitti, 2-3 gün sonra da spirali çıkarttım
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Geçmiş olsun Bana spiral taktıkları için kanamam hiç durmamıştı. Bende yan etki yapmış yani. Şöyle söyleyim, ameliyattan çıkıp eve geldiğimin ertesi günü leke gibiydi, sonra çoğaldı, sonra bi ara yine leke gibi geldi, sonra yine azdı. Tam 1 ay kanadım şakır şakır. ped takmadığım gün olmadı. Spirali çıkarttım kanamam şaK diye kesildiMerhabalar, Bende operasyonuu oldum. Ama şimdi böyle kahve rengi sulu akıntı geliyor kanamam aman aman olmdı öyle 2 gün oldu sonra sulu kana döndü. Şimdi de sulu kahve akıntı oluyor. Sizde nasıl olmuştu iyileşme süresi?
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Hıımmmm.... anladım canım. Bende de var spiral şuan . Kanamma yok öyle bitti ama şimdide kahve su geliyor.Geçmiş olsun Bana spiral taktıkları için kanamam hiç durmamıştı. Bende yan etki yapmış yani. Şöyle söyleyim, ameliyattan çıkıp eve geldiğimin ertesi günü leke gibiydi, sonra çoğaldı, sonra bi ara yine leke gibi geldi, sonra yine azdı. Tam 1 ay kanadım şakır şakır. ped takmadığım gün olmadı. Spirali çıkarttım kanamam şaK diye kesildi
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Herkesin farklı olabilir. Bende kanama oldu diye endişelenme yani. Ben 2 farklı doktora gittim bu spiral varken, ikisi de “bünyen hassas. Spiral leke yapar, sende kanama yapmış. Kanamaya meyilli vücudun var” dediler Normali zaten kahve lekeHıımmmm.... anladım canım. Bende de var spiral şuan . Kanamma yok öyle bitti ama şimdide kahve su geliyor.
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Tamam kuzum sağolasın.Herkesin farklı olabilir. Bende kanama oldu diye endişelenme yani. Ben 2 farklı doktora gittim bu spiral varken, ikisi de “bünyen hassas. Spiral leke yapar, sende kanama yapmış. Kanamaya meyilli vücudun var” dediler Normali zaten kahve leke
Merhabalar bnde y rahim şekliydi martayında oldum buay ilk kanamam baya yoğun ve ağrılı geçiyor iki ay koruma verdi doktu spral takmadıHerkesin farklı olabilir. Bende kanama oldu diye endişelenme yani. Ben 2 farklı doktora gittim bu spiral varken, ikisi de “bünyen hassas. Spiral leke yapar, sende kanama yapmış. Kanamaya meyilli vücudun var” dediler Normali zaten kahve leke
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Geçmiş olsun. doktor ne dediyse öyle yapın. Benim de bu ay Çok anormal geldi kanamam. Histrrskopi sonrası adet olamadım. İlaçla adet oldum. Çok değişikti ama adetti. olabilir, normaldir benceMerhabalar bnde y rahim şekliydi martayında oldum buay ilk kanamam baya yoğun ve ağrılı geçiyor iki ay koruma verdi doktu spral takmadı
Bnde baya ağrılı oldu ama bana iki ay kulanmam için adet düzenleyici verdi yapışmasın diye dedi rahim bakalımGeçmiş olsun. doktor ne dediyse öyle yapın. Benim de bu ay Çok anormal geldi kanamam. Histrrskopi sonrası adet olamadım. İlaçla adet oldum. Çok değişikti ama adetti. olabilir, normaldir bence
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Ben şe kullandım o ilaçlardan. estrofem ve Progestan. onlara rağmen adet olmayınca cyclo progynova kullandım. Cyclo bittiği gün adet oldumBnde baya ağrılı oldu ama bana iki ay kulanmam için adet düzenleyici verdi yapışmasın diye dedi rahim bakalım
cyclo progynova sadece bunu ve antibiyotik vermişti doktorumBen şe kullandım o ilaçlardan. estrofem ve Progestan. onlara rağmen adet olmayınca cyclo progynova kullandım. Cyclo bittiği gün adet oldum
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Bana da monodoks ve diğer ikisini verdi baştan. Sonra adetim sökülmeyince cyclo verdi. şöyle söyleyim: 16 ocak sat, operasyon 25 Ocak, spiral çıkış 25 Şubat, bir sonraki adet 30 Mart. ama dediğim gibi spiral çıkana kadar kan kaybından ölmedim ya, alkışlar bana adetimin şaşması bana çok normal geldi çünkü o kadar çok kanadım ki spiral yüzünden, adet olacak bir Rahim kalmamıştı bence
Geçmiş olsun cnmBana da monodoks ve diğer ikisini verdi baştan. Sonra adetim sökülmeyince cyclo verdi. şöyle söyleyim: 16 ocak sat, operasyon 25 Ocak, spiral çıkış 25 Şubat, bir sonraki adet 30 Mart. ama dediğim gibi spiral çıkana kadar kan kaybından ölmedim ya, alkışlar bana adetimin şaşması bana çok normal geldi çünkü o kadar çok kanadım ki spiral yüzünden, adet olacak bir Rahim kalmamıştı bence
- 8 Ekim 2016
- 1.530
- 1.426
- 133
- 33
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Geçmiş olsun. Benim histereskopi sonrası Mart ayında yumurtlamam hiç olmadı. AMH değerim 4.31’di. Bu ay da femara kullandım. 25 mm yumurtam oluştu Sağ tarafta.Bugün histereskopi sonrası kontrolumu oldum adet bitiminin 4.günü rahim kalınlığı 3.92 ölçüldü geçen ay overler de sağ da 6 solda 7 yum vardı daha iyiydi bugün sağda 1 solda 6 yum sayıldı histeroskopi sonrası kontrolde böyle sorun yaşayan varmı?
- 8 Ekim 2016
- 1.530
- 1.426
- 133
- 33
Sizede geçmiş olsun ben amh baktırmadım doktor gerek yok rezervin iyi görünüyor dedi ultrason sonucuna göre. Sizinde baya yüksek amh ama nasıl 1 yum oluşmuşGeçmiş olsun. Benim histereskopi sonrası Mart ayında yumurtlamam hiç olmadı. AMH değerim 4.31’di. Bu ay da femara kullandım. 25 mm yumurtam oluştu Sağ tarafta.