sadece sarhoş yapsan iyi benim adıma takımada yazmıştım:mymeka: unuttunmu ben deliyimmi ne yazmıştın:roflol:tamam jujum son haftayı sen kapat yerimsenibenyardımcı gülay olsun işlerden anlıyo nasılsa ben yoğun olursam o yapara.s.sağa gelince petüş ne yaptım ki alt tarafı ruh halini değiştirdim sarhoş yaptım:dilcikar::roflol::roflol:ne kötülük var bunda:roflol:ay çok yaramaz gördüm kendimi:jeyyar:
kız betüş ne vuruon buluştuumuzda yemdimki evde yidim benn aaaaaaaaa aşkolsun yane hayalimin yememe sebebi farklıydı hem :dilcikar:
hayalime sor inanmıosan nan benim bu hafta ne sıkıntı çektiimi böeeeeeeeeee ağlarım bak çok iğrenç sesler çıkarırım heee :tomato:
nan napsın adamayy sorhos dedin de
ben bu akşam içeyim söyle kutlama yapayım dimi :jeyyar:
ama akşama misafir var
ondan sonraki günde var
taaa sonraki günde var misafir offff
dün akşam da kuzen geldi benim herif te hadi kuzen sen arabaya bak bizimkiler napıyo bi bak diyip duruyo
nerdeyse oğlum git 1 saat gelme dicek :roflol: cocukta ee be gideyim dedi yaa yok cay demliyom kal dedim ama ıı ııı gitti :roflol:
ebet öle yapıyom :mymeka:sadece sarhoş yapsan iyi benim adıma takımada yazmıştım:mymeka: unuttunmu ben deliyimmi ne yazmıştın:roflol:
tamam tamam böğürme sustum laelaelaelaelae ben yeterince böğürüyom zaten ciğerlerim söküldü öksürmektenlaelaelaelaelae
almilaaaaaaaramızı bozmayamı çalışıyon nan seni saçlarından tutar yolarım kaydirigubbakcemile
nan hacı yatmas yalan mı yazmışım sor bakem bi takıma delimisin değilmisin:roflol:hii çok geyik yapıyos yine sustum:1ninca:bu arada takımdakiler bu bir uyarıdır dikkate alınması reca olunur almayan olursa aldırırımkötükedihüsoşimcik eski kaptan gitti yeni kaptan geldi hemide eli sopalı cezalı valla manyak cezalar düşünüyorum kilo alan olursa spor yapmayan olursasositosositohe bana gelince benim denetimimi de şeyhe ve gülaya ee bi de betüşe verdim kaydirigubbakcemileet te kemikte sizin nan bi eksilmiyim haftaya istediğiniz eziyeti yapın banakötükedihüsoebet işimi bitirip dikkatle takip edeceğim üyeleri yazıcam:jeyyar:
huuuuuuuuuuuuuuuu bizim takıma kim onay verecekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?