dimplee işe neyle gidip geliyosun ? fındık sayısı 10 canım kaydirigubbakcemile10 fındık 3 badem 2 ceviz yenebiliyor hadi sen diğerlerini yemiyosan 15 olsun ama bundan başka abartmakaydirigubbakcemile
hayal ne çuvallıcam nan:mymeka:
aşeeee çok şey gördüm seni :roflol: :roflol: kaptanlığın ilk günlerinde oluyo böle şeyler :roflol: örnek ben ve juju sonra yavaştan yavaştan salıyon sonra iyice koyveriyon:roflol: takımda sana uyuyo tabi imam ne yaparsa cemaatte onu yapıyo :roflol: imamımız sensin :jeyyar: on göre kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm: kızlar cok moralim bozuk
herkesi yıllık izine cıkarıyolar :çok üzgünüm:
eşimide cıkardılar
ama ben geliyom
yaa kardesim cıkarcaksanız aynı anda cıkarın :mymeka:
şimdi o gelip beni cıkarırlarda tefe koyarım hepsini :mymeka:
aşem didiğim tam olarak betüşün didiğinden canım,
yakında başlan kafam durud bildirimi biri yapsın aman ya nerdesiniz hadi kızlar oooof falan din durun...
işte canım olay orda kopuyor işe servisle gidip geliyorum kapıdan kapıya yani :1no2:
ayrıca işim masa başı, devamlı oturuyorum benneyaptımki
akşam da geç evde oluyorum zaten
nasıl olcak bilmiyorum ama olmalıı :1closedeyes:
tamam 15 fındık olsun diğerleri yok a.s
bu arada ilk fotoğraf benden olsun a.s.
gerçi inş. yakında mezun olacağım için pek fark olmıcak ama olsun sengözlerimebaksanab
etek zaten biraz boldu şimdi ise şekil a daki gibi belden düşüyor
artık giyerken fermuarı açmama gerek yok yanii
sirseri hep sıkı tutacak size benzemicek bi keremaşeeee çok şey gördüm seni :roflol: :roflol: kaptanlığın ilk günlerinde oluyo böle şeyler :roflol: örnek ben ve juju sonra yavaştan yavaştan salıyon sonra iyice koyveriyon:roflol: takımda sana uyuyo tabi imam ne yaparsa cemaatte onu yapıyo :roflol: imamımız sensin :jeyyar: on göre kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm: kızlar cok moralim bozuk
herkesi yıllık izine cıkarıyolar :çok üzgünüm:
eşimide cıkardılar
ama ben geliyom
yaa kardesim cıkarcaksanız aynı anda cıkarın :mymeka:
şimdi o gelip beni cıkarırlarda tefe koyarım hepsini :mymeka:
bende birincilik bekliyodum canım ama senin yüsünden:mymeka: :roflol: son gece yersen sıfır sıfır elde var sıfır olur 1 gece daha dayanaydın sabah tartıldıktan sonra yiyeydin :mymeka: birincydik haftaya telafi etmede görem en az 2 kilo ceza sana :roflol:artık kaldır bitaraflarınıda bu 2 kiloyu nasıl veriyosan ver:jeyyar::roflol: ona göre başta şeyh de var bide aramızda kalsın kötü darbeci yeni kaptan var:roflol: artık ensemizde 2 kişi varsaol julimm
anam ben birinci oluruz sanıodum yaw:)
hayden ii tatiller cümleten
herkese günaydınnnnn a.s.
fındık 15 tane yediğini duydum onu 10 yap fındık kurdu dilencim öle didi bende öle yapıyorum bu arada fındık kurdum nerde ya:uhm: hala ödevmi yapıyor yoksa geziyormu:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?