Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işte canım olay orda kopuyor işe servisle gidip geliyorum kapıdan kapıya yani :1no2:
ayrıca işim masa başı, devamlı oturuyorum benneyaptımki
akşam da geç evde oluyorum zaten
nasıl olcak bilmiyorum ama olmalıı :1closedeyes:
tamam 15 fındık olsun diğerleri yok a.s

bu arada ilk fotoğraf benden olsun a.s.
gerçi inş. yakında mezun olacağım için pek fark olmıcak ama olsun sengözlerimebaksanab

etek zaten biraz boldu şimdi ise şekil a daki gibi belden düşüyor
artık giyerken fermuarı açmama gerek yok yanii :roflol:

Son düzenleme:

mayısa kadar yaptık yaptık sonra ben yokum yavrum:dilcikar:

jujum üzülme herşeyde vardır bi hayır:teselli:

aşem didiğim tam olarak betüşün didiğinden canım,
yakında başlan kafam durud bildirimi biri yapsın aman ya nerdesiniz hadi kızlar oooof falan din durun...

sıkılınca gülayy gel çocum derim:roflol:

sıra sana geldi cicim sen de eve cd al ya da oryantal dans yap ya da stepper al ki onlar ucuz diye söledim ne bilim ip atla bul bi şey kendine uygun hemde bu hafta sonuna kadarkaydirigubbakcemile

sirseri hep sıkı tutacak size benzemicek bi kerem
yanı başında bende varım heralde bende sıkıştırcam burdan :jeyyar:

canım ikinizi birden çıkartmamalrı daha iyi işte
birisinin eve bakması lazım dimi :1hug:

herkese iyi tatiller a.s.
serserim ve gülaycım
liderliğiniz hayırlı ugurlu ola yerimseniben
haydii durmak yok bu takıma katacağınız cok sey var
yürüyün aslanlarım :lepi:
artık filazof olarak gelirim aranıza bende :roflol:

herkese günaydınnnnn a.s.
dünkü yediklerim

sabah: sandöviç+süt
ara: kahve
öğlen: 1 kepçe çorba+az türlü+1 dilim kepekli ekmek
ara: nescafe
ara: 1 küçük tatlı cokacimcoook
ara: ayva
akşam: yoğurtlu ıspanak+1 dilim kepekli ekmek
ara: meyve salatası+fındık

günaydııııııııııınnnnnnnn kıslarrrra.s. bugün hafta sonu kimsecikler yok bende birazdan gidicem 2. olmuşuz aslında bu hafta baya asıldk birincilikte olabilirdei neyse inşallah haftayaa.s.
saol julimm

anam ben birinci oluruz sanıodum yaw:)

hayden ii tatiller cümleten
bende birincilik bekliyodum canım ama senin yüsünden:mymeka: :roflol: son gece yersen sıfır sıfır elde var sıfır olur 1 gece daha dayanaydın sabah tartıldıktan sonra yiyeydin :mymeka: birincydik haftaya telafi etmede görem en az 2 kilo ceza sana :roflol:artık kaldır bitaraflarınıda bu 2 kiloyu nasıl veriyosan ver:jeyyar::roflol: ona göre başta şeyh de var bide aramızda kalsın kötü darbeci yeni kaptan var:roflol: artık ensemizde 2 kişi var
herkese günaydınnnnn a.s.

günaydın canım bugün buralarda in cin top oynar kaptan topuda eve götürmüş :roflol: in cin topsuz kalmış bende gelemde verem didim fındık 15 tane yediğini duydum onu 10 yap fındık kurdu dilencim öle didi bende öle yapıyorum bu arada fındık kurdum nerde ya:uhm: hala ödevmi yapıyor yoksa geziyormu:mymeka:

fındık 15 tane yediğini duydum onu 10 yap fındık kurdu dilencim öle didi bende öle yapıyorum bu arada fındık kurdum nerde ya:uhm: hala ödevmi yapıyor yoksa geziyormu:mymeka:

burdayım burdayım anca uğrayabildim kuşumm:) iyi alıştın kız fındığa sen ben o kadar düzenli yiyemiyom valla.
ya 10 fındık diyoruz da işte bir avuç dolusu badem ceviz fındık olcak hepsi bir avuç elini doldrck yani.sen cevizde al bence saçların güzelleşir cildin falan herşeye iyi geliyo.
jujum tebrik ederimmm seni darısı başımıza :Saruboceq:
benimm aldığım bu sene yaklaşık 20 ders var:1shok: biraz paylaşımım azalabilir nolur kızmayın bana ama oturuncada hepsini okuyom dün o kadar okudum ki yazamaya halim kalmadı şimdi yazıyom:1rolleyes:
herkese iyi haftasonlarıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…