• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar.yaklaşık 2 haftadır nete hiç giremedim.bahsetmiştim bakıcıyı işten çıkardık ve oğlum hasta diye. evden çıkamadım tabi,işe bile hiç gelmedim.zaten gelsem yazardım.tabi kilo bildirimi yapmayınca diskalifiye oldum.napalım sağlık olsun.ama ben diyete devam ediyorum. hepinizi öpüyorum,size kolay gelsin. bol zayıflamalı günler hepinize...Şeniza.s.

Son düzenleme:
dimpleeee yediklerin fena değil pilav ölçün 2 yemek kaşığı olacak bu bir çorba bi kase içersen ekmek hakkın yok ve fındık sayısı 10 bir de spor lütfen bu akşam başlıyosun ya yürü ya dans et evde ya ip atla ne bilim bul kendine bi şeykaydirigubbakcemile

deli petüş dediklerimi yapmazsam ben kapak olurum seve seve kk ya:roflol:oğlum burada yaşlanıp gidicem nan yoksa bu kez misafirim mayısta sonkaydirigubbakcemile4

şekercim keşke bi telimizi falan alsaydın ya da sen kendinkini verseydin bize daha önceden:çok üzgünüm:neyse sen dersen ki ben sorunlarımı hallettim tamamıyla size adapte olucam o zaman alırız geri ama yine paylaşımlarda bulunamayacaksan bu kes bi daha geri alamayıs:1no2:

bir de siz bence bana şükredin almiş kaptan olsaydı vlla neler ederdi size:roflol:onu yeme çok olmuş bunu yeme bilmem ne ömüğünüzü sıkardı yeminle:roflol:

evet gelelim fasulye ve nimetlerine-tatlicadiarzu-tepesinde dikildiğim özen gösterttiğim artadaşlar şimdi sizden bi şey isticem hatta hepimiz yapabiliriz herkes bugün veya yarın fotoğraf çekilecek boydan en geç pazartesi anlaştık mı ? aa napacaksın bilmem ne geyikleriyle topiği doldurmayın sadece dediğimi yapınkaydirigubbakcemiledaha sonra yani 1 ay sonra falan yeniden istiycem resim o eski halimizle yeni halimizi topiğe koyacağız ok mi:lepi:

betüş ders çalıştım biraz gülom sölemiş sağolsun,
birazdan döncem geri
attım tuttum bizim takım git bak ya,
ayşe hadi hayırlı olsun kaptanlığın,
bende hedefi 79 a çekip haftaya mezunmu olsam ki :)
betüş bu arada demiştin yaz diye yediklerim:

1 yumurta,2 zeytin,az peynir,
1 kupa form
1 kupa yeşil
1 kupa nescafe
1 kupa siyah çay,
şimdide şiştim mal gibi oturuyorum,
ayrıca demin elektrik gitti ondan ayrıldım smnde konuşmadan...

bir de siz bence bana şükredin almiş kaptan olsaydı vlla neler ederdi size:roflol:onu yeme çok olmuş bunu yeme bilmem ne ömüğünüzü sıkardı yeminle:roflol:

napiyim nan herkes bir an önce mezun olsun istiyom kaydirigubbakcemile5
abovvvvv ben olsam burdakiler yanmıştı sıkı yönetim ilan ederdim vallahi :mymeka:
hııı dimple bu arada o döner gözümden kaçtı zannetmea.s
onda ne kadar çok yağ var biliyon mu sen :mymeka: :mymeka:

evde pişecek neler olduğunu söle fikir verelim canımyerimsenibenben salatayı planladım ama ana mönü yok daha:roflol:brokoli salatası yapıcam ana mönü ne yapsam bende düşüneyim buvarada:roflol:

evde haslanms brokoli brüksel lahanası havuç karnıbahar var üzerine yoğrt pulbiber ve nane döküp yesem :uhm:
evde levrek var ıspank kereviz varrr kafamçokkarıştı

canım brokolinin slatasını yap sende canın balık istiyosa fırında onu yap yok sebze eksik kaldı bugünlerde dersen ıspanak yemeği yap ...bir de ben ablamdan kerevizi çiğ yemesini öğrendim :) rendeliyo kerevizi yoğurtlu sarımsaklı sos yapıyo birazda ceviz al sana kereviz salatası.....

dimpleeee yediklerin fena değil pilav ölçün 2 yemek kaşığı olacak bu bir çorba bi kase içersen ekmek hakkın yok ve fındık sayısı 10 bir de spor lütfen bu akşam başlıyosun ya yürü ya dans et evde ya ip atla ne bilim bul kendine bi şeykaydirigubbakcemile

tamamdır komutanımm kaydirigubbakcemile5
1- pilav yenirse 2 kaşığa düşürülcek(ki çokk nadir yiyom zaten merak etme)
2- zaten çorbam bikaç kaşıktı o yüzden ekmek yedimm :dilcikar:
3- fındık mı 15 olsaa :utangac:
4- tamam inş. bundan sonra vaktim olmasa da bi araya sıkıştırmaya çalışcam sporu kaydirigubbakcemile2

almilaaa ne var kızım onda ya yarım porsiyon tavuk döner işte masum masum ateşin karşısında pişmiş ne yağı kaydirigubbakcemile3

amannn tirledimm hee delikafadulden

aşeeee çok şey gördüm seni :roflol: :roflol: kaptanlığın ilk günlerinde oluyo böle şeyler :roflol: örnek ben ve juju sonra yavaştan yavaştan salıyon sonra iyice koyveriyon:roflol: takımda sana uyuyo tabi imam ne yaparsa cemaatte onu yapıyo :roflol: imamımız sensin :jeyyar: on göre kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm: kızlar cok moralim bozuk
herkesi yıllık izine cıkarıyolar :çok üzgünüm:
eşimide cıkardılar
ama ben geliyom
yaa kardesim cıkarcaksanız aynı anda cıkarın :mymeka:
şimdi o gelip beni cıkarırlarda tefe koyarım hepsini :mymeka:

Back